
آموزش گرامر زبان انگلیسی به زبان ساده! گرامر چیست؟
بی دلیل نیست که امروزه نه تنها در ایران، بلکه در سراسر جهان افراد بسیاری زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم فرا میگیرند. شاید جالب باشد بدانید تعداد کسانی که زبان مادریشان انگلیسی است، از تعداد افرادی که اسپانیایی یا چینی است کمتر بوده و زبان مادری تنها ۳۸۰ میلیون نفر در دنیا انگلیسی است. با وجود این بیش از یک میلیارد نفر در جهان قادر هستند به این زبان صحبت کنند و در حال حاضر این زبان پرکاربردترین زبان دنیاست.
در ادامه قصد داریم به طور مختصر به این سوال که گرامر چیست و مسیر آموزش گرامر زبان انگلیسی پرداخته و شما را با این زبان شیرین و جذاب آشنا کنیم. اگر به زبان انگلیسی علاقه دارید و میخواهید به جامعهی بیش از یک میلیاردی انگلیسی زبانان سراسر دنیا بپیوندید، تا پایان همراه ما باشید.
گرامر چیست؟
این سوالی است که در ذهن بسیاری از ما شکل گرفته است اما هیچ گاه آن را نپرسیده ایم که اصلا گرامر چیست و به چه معناست؟ اگر زبان یک ساختمان باشد، گرامر بدون شک اسکلت آن است. با وجود این که گرامر معمولاً بخشی از زبان است که زبان آموزان با آن مشکل دارند، اما به دلیل نقش حیاتی ای که دارد، آموزش گرامر زبان انگلیسی اهمیت بسیاری دارد.
زبان انگلیسی به خانوادهی زبان های هندواروپایی تعلق دارد و فارسی هم یکی از زبان های همین خانواده است؛ یعنی در واقع ریشهی هر دو زبان فارسی و انگلیسی و بسیاری از زبان های شناخته شدهی جهان مانند آلمانی، فرانسوی و لاتین یکی است. بعضی از دانشمندان بر این باورند که ریشه های دستور زبان انگلیسی به بیش از هشت هزار سال قبل به کشور ایران باز میگردد، البته عمر زبان انگلیسی و واژه های آن بسیار کوتاه تر از اینهاست.
تاریخچه
قدمت زبان انگلیسی به صده ششم میلادی باز میگردد؛ زمانی که مردمانی از چند قبیله که در آلمان، دانمارک و هلند امروزی ساکن بودند، به بریتانیا حمله کردند و به گویش های آن ها بین مردم محلی رواج پیدا کرد. تا پیش از آن مردمان بریتانیا به زبان سلتی صحبت می کردند؛ زبانی که امروزه در بین اهالی ولز و ایرلند هنوز هم گویش می شود. زبان انگلیسی از نظر واژگان زبان نسبتاً ضعیف بوده و بیش از هشتاد درصد از کلماتی که امروزه در آن دیده می شوند، ریشه در زبان های دیگری مانند لاتین، زبان های ژرمنیک، زبان های اسکاندیناویایی و حتی زبان فارسی دارند.
آموزش گرامر زبان انگلیسی
همانظور که گفته شد گرامر اسکلت زبان انگلیسی است، از این رو هم یادگیری آن بسیار مهم است هم کیفیت آموزش گرامر زبان انگلیسی که میبینیم! اگر در این زمینه به درستی و از منابع درست و اصولی شروع به یادگیری نمائید یقینا درصد زیادی از موفقیت خود را تضمین کرده اید،در ادامه به بخش های مختلف grammer پرداخته ایم و هر کدام را به شما معرفی خواهیم کرد، با ما همراه باشید.
فعل در زبان انگلیسی
به جرئت می توان گفت که در آموزش گرامر زبان انگلیسی، فعل بیشترین اهمیت را دارد. در زبان انگلیسی فعل به دو صورت صرف می شود؛ در اول شخص (من، I)، دوم شخص (تو، You)، اول شخص جمع (ما، We)، دوم شخص جمع (شما، You) و سوم شخص جمع (آنها، They) فعل به صورت ساده صرف شده و تنها در سوم شخص مفرد (او، He، She) در انتهای فعل s یا es قرار می گیرد. البته بعضی از افعال هستند که قاعده ندارند. برای مثال فعل Have به معنای داشتن در سوم شخص مفرد، به صورت Has صرف می شود.
زمان ها در انگلیسی
در زبان انگلیسی افعال از نظر زمانی به سه دستهی گذشته، حال و آینده تقسیم می شوند. خوب است بدانید بعضی از افعالی که در فارسی به عنوان ماضی طبقه بندی می شوند، در زبان انگلیسی در دستهی حال قرار می گیرند. بنابراین صرفاً با ترجمه تحت اللفظی نمی توان زمان یک فعل را مشخص کرد. در دسته بندی زمان ها در انگلیسی برای هر کدام از زمان های گذشته، حال و آینده 4 نوع ساختار وجود دارد که هر کدام از آنها با هم معانی متفاوتی دارند. در ادامه برخی از ساختارهای پرکاربرد و مهم مربوط به هر زمان را برای شما ذکر کرده ایم.
افعال ماضی
اولین بخش آموزش گرامر زبان انگلیسی ساده ترین فعل ماضی، یعنی فعل ماضی ساده (Simple Past Tense) است. برای ساختن این نوع فعل کافیست به انتهای فعل در شکل حال ساده، ed اضافه کنید. البته در اینجا هم استثناهای زیادی وجود دارند که چاره ای جز حفظ کردن آن ها نیست.
یکی دیگر از شکل های افعال گذشته که بسیاری از زبان آموزان با آن مشکل دارند، ماضی کامل (Past Perfect Tense) است که ساختار آن به گرامر present perfect شبیه است. برای ساختن این افعال باید از فعل کمکی Had استفاده کنید و سپس شکل سوم فعل دلخواه خود را پس از آن بیاورید. در افعال با قاعده شکل سوم فعل مانند گذشتهی آن است، اما در افعال بی قاعده این طور نیست و باید آن ها را حفظ کرد. از دیگر افعال گذشته می توان به ماضی استمراری و ماضی بعید استمراری اشاره کرد.
افعال مضارع
بسیاری از افعالی که در زبان انگلیسی مضارع به شمار می روند، در زبان فارسی در دستهی افعال ماضی قرار می گیرند. یکی از این افعال، افعال حال کامل هستند. در آموزش گرامر زبان انگلیسی این فعل به دلیل خاص بودنش، دشواری خاصی برای زبان آموزان دارد. گرامر present perfect شبیه به ماضی کامل است؛ با این تفاوت که به جای Had، از شکل حال این فعل، یعنی Have یا Has استفاده می کنیم و سپس شکل سوم فعل را می آوریم. این فعل در فارسی معمولاً به شکل ماضی نقلی ترجمه می شود.
افعال مستقبل (آینده)
در آموزش گرامر زبان انگلیسی به زمان آینده توجهی کمتری می شود. زمان آینده معمولاً به دو شکل در زبان انگلیسی نمایش داده می شود؛ شکل اول همراه با فعل کمکی Will میآید. در این شکل ابتدا از فعل کمکی Will استفاده می کنیم و سپس فعل دلخواه خود را در شکل سادهی آن می آوریم. شکل دوم فعل آینده همراه با فعل کمکی Be going to نمایش داده می شود. این حالت نیز درست مانند حالت قبلی است؛ با این تفاوت که به جای Will از Be going to استفاده می کنیم. این دو شکل از نظر کاربرد تفاوتهایی با یکدیگر دارند. در زمان آینده افعال دیگری مانند آینده استمراری و آینده کامل نیز وجود دارند که گرامر پیشرفته تری داشته و البته کاربرد کمتری نیز دارند.
گرامر ستون زبان و ادبیات
در این مطلب سعی کردیم به معرفی زبان انگلیسی پرداخته و به پرسش گرامر چیست پاسخ دهیم. درنهایت به صورت مختصر به آموزش گرامر زبان انگلیسی اشاره کردیم. زبان انگلیسی بینالمللی ترین زبان جهان بوده و یادگیری آن برای همه ضروری است. «نوگولرن» اولین پلتفرم تخصصی آموزش هوشمند زبان انگلیسی در ایران است که به شما کمک خواهد کرد زبان انگلیسی را به بهترین شکل فرا بگیرید. اگر قصد یادگیری اصولی زبان انگلیسی را دارید، پیشنهاد می کنیم به وب سایت نوگولرن سر بزنید.