زمان مطالعه: 1 دقیقه
عکاسی از قطره های آب

عکاسی از قطره های آب

دو عکاس حرفه‌ای با نام های  "لیندند گلدهیل" و "ای کناه" با دوربین فوق حرفه‌ای خود لحظات زیبایی را ثبت...

دو عکاس حرفه‌ای با نام های  "لیندند گلدهیل" و "ای کناه" با دوربین فوق حرفه‌ای خود لحظات زیبایی را ثبت می‌کنند. گرفتن تصاویر رنگی از قطرات آب در حساس‌ترین لحظات، هنر این دو هنرمند است.‌

در نگاه اول به نظر می‌رسد آن‌ها با ریختن چند قطره رنگ به داخل آب و نگه داشتن دوربین خود این تصاویر لحظه‌ای و زیبا را گرفته‌اند.

اما واقعیت این است که این عکاسان از ارتعاشات صوت هنگام افتادن قطره آب و از یک فلاش حرفه‌ای الکترونیکی کاملا حساس که لحظه افتادن قطره آب یا مسیر گلوله‌ای با سرعت 1300 کیلومتر در ساعت را به دقت تشخیص می‌دهد، استفاده می‌کنند.

از دیدن تصاویر گرفته شده توسط آن‌ها لذت ببرید.

 

 

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «عکاسی از قطره های آب» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.