زمان مطالعه: 1 دقیقه
استفاده از اتو به جای بخارشو

استفاده از اتو به جای بخارشو

اتو کشیدن با اتوبخار نسبت به بخارگر معمولا سریع‌تر است. نکته دیگر این است که با اتو می توانید کنترل کنید که خط اتو کجا می‌افتد.

اتو کشیدن با اتوبخار نسبت به بخارگر معمولا سریع‌تر است. نکته دیگر این است که با اتو می توانید کنترل کنید که خط اتو کجا می‌افتد، مثلا در پشت پیراهن که یکسری پیلی وجود دارد می‌توانید آنها را به خوبی اتو و صاف کنید. با آسمونی همراه باشید.

روش استفاده از اتو به جای بخارشو

  1. دوقاشق جوش شیرین در ظرف بریزید.
  2. یک قاشق خمیر دندان اضافه کنید.
  3. اکسیدان یا آب اکسیژنه به مواد اضافه نمایید.
  4. 2 لیوان آب به مواد اضافه کنید.
  5. دستمال را در داخل محلول بندازید و دور اتو بپیچید.
ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «استفاده از اتو به جای بخارشو» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.