- آسمونی
- مجله اینترنتی
- ورزشی
- اطلاعات ورزشی
- خواندنی های المپیک 1948( بخش دوم)

خواندنی های المپیک 1948( بخش دوم)


دوازدهم آگوست 1948 و استقبال ساكنان «هوفدورپ» (زادگاه فنی بلنكرز كوئن) از قهرمان ملی هلند «بان» (مربی و همسر فنی). فنی (دختر دو ساله آنها) و یان (پسر 6 ساله آنها) نیز در تصویر دیده میشوند.

صحنهای از تمرینات «محمدجعفر سلماسی». او ناظم دبیرستان شرافت ایرانیان در بغداد بود و در تعطیلات تابستان به ایران میآمد و در باشگاه نیرو راستی به تمرین میپرداخت. اینگونه بود كه خود را برای المپیك آماده ساخت!


جعفر سلماسی 28 سال پس از المپیك لندن. او در سنین پیری سخت رنج میبرد. نه از جهت مادی بلكه از این لحاظ كه فراموش شده بود و كسی از وی حمایت معنوی نمیكرد. مدال بازیهای المپیك لندن و دیپلم افتخار المپیك چهاردهم را نیز در این تصویر مشاهده میكنید.

«فرد اوبرلاندر» و «ال.پیدوك» در حال تمرین برای عضویت در تركیب نهایی تیم كشتی بریتانیا برای مسابقات لندن. با ظهور تركها تیمهایی همچون بریتانیا اقتدار خود بر كشتی را از دست دادند.



مدال نقره المپیك لندن، تكرار مدالی بود كه دوروتی تیلر در المپیك برلین كسب كرده بود. زمان، جولای 1948 است و قهرمان با دوام بریتانیا در كنار دو پسر خود «دیوید» (چپ) و «بری» عكسی به یادگار انداخته است.