زمان مطالعه: 6 دقیقه
قیمت دوربین مدار بسته بیسیم

قیمت دوربین مدار بسته بیسیم

دوربین‌های وایرلس نیازی به کابل دوربین ندارند. در عوض، سیگنال‌های تصویری دوربین از طریق شبکه به گیرنده بیسیم که به یک مانیتور یا دستگاه ضبط دی وی آر متصل است، ارسال می‌گردد. هرچند هزینه تهیه دوربین مداربسته دیجیتالی وایرلس تاحدودی از دوربین سیم دار بالاتر است، اما ‌نسبت به سیستم‌های سیم دار مقرون به صرفه است. برای نمونه، دوربین‌های مداربسته بیسیم نیازی به کابل‌کشی بین دوربین و مانیتور یا دستگاه ضبط ندارند و این مزیت خود در هزینه و زمان نصب سیستم صرفه جویی خواهد کرد.

در سالهای اخیر با پیشرفت تکنولوژی دوربین مداربسته وایرلس به شدت در حال گسترش می باشد. علت استقبال عمومی از این فناوری راحتی و آسودگی در نصب این نوع دوربین مداربسته است که نیاز به تخصص خاصی نیاز نیست. نصب آسان، اتصال به اینترنت بیسیم و اندازه کوچک دوربین ها از جمله خصوصیات مشترک دوربین های بیسیم میباشد برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با دوربین مدار بسته بیسیم این بخش آسمونی را تا پایان مطالعه نمایید چرا که به ارائه اطلاعات کاملی در مورد آن می پردازیم.





قیمت دوربین مدار بسته بیسیم
قیمت دوربین مدار بسته بیسیم
قیمت دوربین مدار بسته بیسیم

قیمت دوربین مدار بسته بیسیم

آسمونی : دوربین‌های مداربسته وایرلس مجهز به یک فرستنده داخلی هستند و به جای کابل‌کشی سیگنال‌های تصویری را از طریق اینترنت به گیرنده ارسال می‌کنند. خیلی از کاربران خبر ندارند درحال‌حاضر چندین نوع فناوری بیسیم هر کدام با مزایا و معایب مختص به خود مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته معمولا دوربین مدار بسته بیسیم به دلیل مشکلاتی که دارد انتخاب اول بسیاری از خریداران نیست.

دوربین‌های مدار بسته وایرلس‌یابی سیم برای انتقال سیگنال به دستگاه گیرنده نیازی به کابل ندارند. این دوربین‌ها اگرچه از نظر نصب آسان‌تر از دوربین‌های با سیم هستند ولی به دلیل معایبی که دارند به صورت گسترده مورد کاربرد قرار نمی‌گیرند.

دوربین مدار بسته بیسیم چیست و تفاوت آن با دوربین سیم دار

دوربین‌های مداربسته سیم دار دارای کابل دوربین هستند و سیگنال تصویری از طریق همین کابل از دوربین به مانیتور یا دستگاه‌های دی وی آر ارسال می‌گردد.

دوربین‌های وایرلس نیازی به کابل دوربین ندارند. در عوض، سیگنال‌های تصویری دوربین از طریق شبکه به گیرنده بیسیم که به یک مانیتور یا دستگاه ضبط دی وی آر متصل است، ارسال می‌گردد. هرچند هزینه تهیه دوربین مداربسته دیجیتالی وایرلس تاحدودی از دوربین سیم دار بالاتر است، اما ‌نسبت به سیستم‌های سیم دار مقرون به صرفه است. برای نمونه، دوربین‌های مداربسته بیسیم نیازی به کابل‌کشی بین دوربین و مانیتور یا دستگاه ضبط ندارند و این مزیت خود در هزینه و زمان نصب سیستم صرفه جویی خواهد کرد.

دوربین‌های مداربسته وایرلس را تقریبا در هر نقطه‌ای می‌توان نصب و راه‌اندازی کرد و این امکان در دوربین‌های سیم دار وجود ندارد، یک نمونه اینکه صاحب خانه‌ها هرگز اجازه کابل‌کشی داخل دیوارها یا سقف را به اجاره نشین‌ها نمی‌دهند.

دوربین‌های آنالوگ یک ردیف داده‌های پیوسته را به گیرنده‌ها ارسال می‌کنند. این داده‌ها ممکن است بوسیله هر گیرنده‌ای در حوزه دامنه فرکانسی‌اش دریافت شوند. به عبارتی دیگر هر گیرنده‌ای که به‌درستی تنظیم شده باشد می‌تواند سیگنال فرستنده را دریافت نماید. همچنین در این وضعیت احتمال تداخل سیگنالی بیشتر می‌شود. اگر چندین فرستنده در یک مکان حضور داشته باشند، قوی‌ترین سیگنال قادر است سیگنال‌های دیگر را کنار بزند و اطلاعات را دریافت کند.

عملکرد دوربین‌های وایرلس دیجیتالی کمی متفاوت است. این دوربین‌ها قادرند تاحدودی سیگنال‌هایشان را تغییر دهند و برای جلوگیری از تداخل دائما در میان فرکانس‌ها به چرخش درآیند. این امر فرآیند انتقال سیگنال را هم ایمن‌تر می‌سازد. برای اینکه یک گیرنده بتواند سیگنال تصویری را دریافت کند بایستی با دوربین مداربسته جفت شود. به عبارتی دوربین و گیرنده طوری برنامه‌ریزی می‌شوند تا با یک سرعت از میان فرکانس‌ها عبور کنند.





قیمت دوربین مدار بسته بیسیم
قیمت دوربین مدار بسته بیسیم
قیمت دوربین مدار بسته بیسیم

انواع دوربین‌های مداربسته وایرلس

اکثر دوربین‌های مداربسته موجود در بازار چه از نوع آنالوگ چه دیجیتالی در دو دامنه فرکانس 2.4 یا 5.8 گیگاهرتز عمل می‌کنند. زمانی دامنه‌های فرکانسی 900 و 1.2 گیگاهرتز رایج بودند اما تقریبا هر دو این فرکانس‌ها بکل از دور رقابت خارج شده‌اند.

دوربین‌هایی که در دامنه فرکانسی 2.4 . 5.8 گیگاهرتز عمل می‌کنند، عملکردی نسبتا شبیه بهم دارند. هر دو دوربین مجهز به فرستنده هستند و سیگنال‌ها را به گیرنده‌ای که به مانیتور یا دستگاه دی وی آر وصل است، ارسال می‌کنند.

دامنه 2.4GHz

این دامنه فرکانسی در هر دو دوربین‌های مداربسته دیجیتال و آنالوگ و با حداکثر برد تقریبا 213 متر قابل دسترس است.

یک گیرنده می‌توانند ماکزیمم 4 سیگنال را دریافت کند.

اکثر دوربین‌های مداربسته بیسیم و سیم دار با این دامنه فرکانسی تبادل اطلاعات می‌کنند، لذا سیستم‌های آنالوگ بیشتر در معرض تداخل قرار دارند.

دامنه 5.8 GHz

ماکزیمم برد این دامنه حدودا 700 متر است و یک گیرنده می‌تواند تا حداکثر 8 سیگنال را دریافت کند.

از این دامنه کمتر در تجهیزات خانگی استفاده می‌شود و تداخل آنها پایین‌تر است و همچنان امکان دریافت سیگنال‌های آنالوگ بوسیله گیرنده‌های خارجی وجود دارد. دامنه 5.8GHz در هر دو دوربین‌ دیجیتال و آنالوگ و با حداکثر برد تقریبی 700 متر قابل دسترس است.

یک گیرنده می‌تواند حداکثر 8 سیگنال را دریافت کند. از این دامنه کمتر در تجهیزات خانگی استفاده می‌شود و تداخل آنها پایین‌تر است و همچنان امکان دریافت سیگنال‌های آنالوگ بوسیله گیرنده‌های خارجی وجود دارد.

وای فای

دوربین‌های وای فای جزء دوربین‌های مداربسته وایرلس تحت‌شبکه دسته‌بندی می‌شوند. این دوربین‌ها از طریق یک روتر وایرلس و شبکه کردن دوربین امکان دسترسی به شبکه محلی و تبادل اطلاعات را به چندین نوع تجهیزات الکترونیکی می‌دهند. هر سیستم می‌تواند به روتر وصل شود و اطلاعات را به سایر تجهیزات تحت‌شبکه و همچنین از طریق شبکه اینترنت ارسال کند. یک روتر معمولی وایرلس در حدود 45 تا 90 متر برد دارد و قادر است تعداد زیادی دوربین مداربسته و تجهیزات الکترونیکی را که از پهنای باند مورد نظر پشتیبانی می‌کنند، با هم کانکت کند. معمولا روترها به همراه بسته خرید دوربین مداربسته به کاربر عرضه نمی‌شوند و بایستی جداگانه خریداری شوند.

دوربین‌های مداربسته وای فای بسیار طرفدار دارند زیرا اجازه دسترسی از راه دور به سیگنال تصویری و خارج از شبکه را میسر می‌سازند. تنظیمات دوربین‌های مداربسته وای فای از دوربین‌های سیم دار پیچیده‌تر است و کاربر به منظور انجام تنظیمات دوربین معمولا به یک کامپیوتر نیاز دارد.

دوربین های مداربسته سلولار

دوربین‌های مداربسته سلولار دارای یک فرستنده سلولار هستند و برای ارسال سیگنال تصویری به یک شبکه سلولار وصل می‌شوند. این دوربین‌ها از نظر عملکرد خیلی شبیه به دوربین‌های مداربسته وای فای هستند. جدیدترین فناوری در این دوربین‌های به کار گرفته شده است و ضریب اطمینان آنها تاحدزیادی به وضعیت شبکه بستگی دارد و تغییر می‌کند.

قیمت دوربین‌های مداربسته سلولار خیلی بالاست. علاوه بر هزینه بالا، این دوربین ها برای ارسال سیگنال تصویری به یک طرح داده‌ای سلولار هم نیازمند هستند. این هزینه‌ها ممکن است برحسب نوع سیستم حامل سلولار تغییر کند و عدم پوشش‌دهی مناسب می‌تواند دوربین را عملا از کار بیندازد. اگر کمی از هزینه این دوربین‌ها کاسته شود، پیش‌بینی می‌شود این دوربین محبوبیت زیادی بین کاربران پیدا کند.





قیمت دوربین مدار بسته بیسیم
قیمت دوربین مدار بسته بیسیم
قیمت دوربین مدار بسته بیسیم

آیا می‌توان دوربین سیم دار را به دوربین بیسیم تبدیل کرد؟

بله. برخی تجهیزات کمکی ساده در دسترس قرار دارند و مجهز به یک فرستنده جهت اتصال به دوربین و یک گیرنده جهت اتصال به دوربین آنالوگ هستند.

آیا امکان افزایش دامنه فرکانسی دوربین مداربسته بیسیم وجود دارد؟

بله. برخی تجهیزات الکترونیکی موسوم به تکرارگر وجود دارند و بوسیله آنها می‌توان دامنه فرکانسی دوربین وایرلس را افزایش داد. طرز کار این سیستم ساده است طوری‌که سیگنال دوربین را دریافت و آن را دوباره ارسال می‌کند. در واقع با این کار دامنه فرکانسی دوربین مداربسته وایرلس دو برابر خواهد شد، اما استفاده از چند سیستم تکرارگر توصیه نمی‌شود، زیرا هر کدام به صورت تصاعدی کیفیت سیگنال را تضعیف خواهند کرد.

حداکثر دامنه فرکانسی دوربین مداربسته را همواره براساس خط دید محاسبه می‌کنند. این بدین معناست که بین فرستنده و گیرنده هیچ مانعی وجود ندارد. هرچند فرستنده قادر است اطلاعات را از میان دیوارها، پنجره‌ها و حتی فلزات باریک عبور دهد، اما این موانع سیگنال را ضعیف و برد تبادل اطلاعات تجهیزات را کمتر خواهند کرد.

معایب

برخی از مهم‌ترین معایب دوربین مدار بسته بیسیم عبارتند از :



  • اگر شبکه وایرلس به درستی تنظیم و سازماندهی نشده باشد، احتمال تداخل سیگنالی در نقاط دسترسی که با یک کانال کار می‌کنند، وجود دارد و این امر موجب کاهش کیفیت شبکه وای فای خواهد شد.
  • درمورد شبکه‌های وایرلس دوربرد و اصلی به خط دید نیاز است. حتی شبکه‌هایی هم که به وای فای وصل هستند (یعنی نیازی به خط دید ندارند) ممکن است قدرت و کیفیت سیگنال آنها در اثر تداخل ناشی از حضور اشیاء مانند شیشه، درخت، آسانسور، رک‌های فلزی و غیره تحت تاثیر قرار گیرد.
  • زمانی‌که دوربین‌های مداربسته تحت‌شبکه در مجاورت نقاط دسترسی به شبکه وای فای قرار گرفته باشند، شبکه وای فای قادر است پهنای باند کافی را فراهم سازد. اما هرچه فاصله بیشتر شود، پهنای باند هم کاهش می‌یابد.
  • عملکرد شبکه‌های وایرلس با هر بار جهش بطور قابل توجهی کاهش می‌یابد. درنتیجه گستره پوشش‌دهی شبکه (و همچنین اندازه آن) محدود می‌شود.

قیمت دوربین مدار بسته بیسیم

قیمت دوربین مدار بسته بیسیم با توجه به ویژگی های هر مدل، از 300 هزار تومان به بالا شروع می شود.

نظر خود را درباره «قیمت دوربین مدار بسته بیسیم» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره قیمت دوربین مدار بسته بیسیم فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.