
لایسنس ویندوز 10 و سریال فعالسازی اورجینال و قانونی ویندوز 10
ویندوز اورجینال چیست؟
در عصر حاضر انجام تمام امور بانکی و غیره توسط رایانههای شخصی انجام میشود و امنیت در فضای اینترنت امری ضروری است. هر چه تکنولوژی پیشرفت میکند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا کرده و تعداد سودجویان و سارقین اطلاعات بیشتر میشود و از روشهای مختلفی برای تخریب، سرقت اطلاعات و درامدزایی نامشروع استفاده میکنند.اولین گزینهای که به ذهن کاربران رایانههای شخصی و سازمانها در مقوله امنیت اطلاعات میرسد، نصب نرم افزاری امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و بهروزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قویترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.با آسمونی همراه باشید.
تفاوتهای نسخه های اصلی ویندوز با نسخه های غیر اصلی
1- معمولاً Source هایی که کاربران توسط آن ویندوز را نصب میکنند از منابعی همچون Torrent و یا دیگر سایتهای به اشتراک گذاری فایلها تهیه میشود. معتبرترین شرکتهای داخلی که ویندوزهایی غیر اصلی (با منشائی غیر از شرکت تولید کننده – مایکروسافت) و بدون محدودیت را با قیمتی بسیار پایین در اختیار کاربران میگذارند نیز قابل اطمینان نیستند و حتی اگر ادعایی بر "Untouched" بودن آن کنند نمیتوان از دستکاری نشده بودن آن سورسها اطمینان حاصل کرد.
2- رفع محدودیتهای ویندوزها معمولاً توسط اجرای فایلهای Crack تولید شده توسط افرادی ناشناس صورت میپذیرد؛ اجرای فایلهای Crack دروازهای همیشگی در کامپیوتر به روی آن افراد باز میکند که نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس نیز نمیتواند از این امر جلوگیری کند.
3- استفاده از Windows Update که مایکروسافت روزانه و یا هفتگی در اختیار کاربران قرار میدهد بسیار حائز اهمیت است و نه تنها ایرادهای شناسایی شده ویندوز را برطرف میکند بلکه امکانات جدید و بهروز رسانیهای مفیدی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
مزایای استفاده از نسخه اصلی ویندوز
1- پایداری بیشتر در مقایسه با نسخههای جعلی
2- امنیت بیشتر در مقابل بدافزارها و حملات
3- امکان دریافت بهروز رسانی ها به صورت واقعی
4- پشتیبانی مایکروسافت
5- امکان استفاده همیشگی از جواز ویندوز
6- دریافت نرم افزارهای کاربردی از مایکروسافت که نیاز به ویندوز اصل (Windows Genuine) دارند
7- توانایی تشخیص و عیب یابی به وسیله مرکز اعمال Action Center
8- بدون نیاز به تعویضهای مکرر سیستم عامل نسبت به نمونه کپی
9- افزایش کارایی و سرعت رایانه
انواع لایسنسهای مایکروسافت
1- لایسنسهای OEM :
از زمان صدور لایسنس 365 روز اعتبار دارند در صورت تعویض مادربرد و یا نصب مجدد لایسنس غیر فعال میشود و شامل پشتیبانی و گارانتی مایکروسافت نمی شوند.
2- لایسنسهای MSDN
که از زمان صدور لایسنس به صورت لایف تایم اعتبار دارد ولی در صورت تعویض مادربرد یا نصب مجدد به هر دلیلی، لایسنس غیر فعال می شود و تنها یکبار قابل فعال سازی است.
3- لایسنس های Retail
لایسنس های Retail به صورت نامحدود اعتبار دارند و هیچ گونه محدودیتی برای زمان، تعداد دفعات فعالسازی بر روی یک سخت افزار و آپدیت ندارند