کد مطلب:  24573 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
آیا دیگر بازی های استقلال و پرسپولیس از صداسیما پخش نخواهد شد؟

آیا دیگر بازی های استقلال و پرسپولیس از صداسیما پخش نخواهد شد؟

به گزارش آسمونی؛ از صبح امروز جلسه‌ای 3 جانبه میان برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان فدراسیون...
زمان مطالعه: 1 دقیقه
آیا دیگر بازی های استقلال و پرسپولیس از صداسیما پخش نخواهد شد؟
آیا دیگر بازی های استقلال و پرسپولیس از صداسیما پخش نخواهد شد؟

به گزارش آسمونی؛ از صبح امروز جلسه‌ای 3 جانبه میان برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان فدراسیون فوتبال و مدیران 2 باشگاه پرسپولیس و استقلال و نمایندگان تلویزیون شامل قائم مقام صداوسیما و مدیر شبکه 3 در ساختمان مجلس شورای اسلامی برگزار شد که قرار بود در این جلسه در خصوص بحث حق پخش فوتبال صحبت‌هایی مطرح شود اما تا این لحظه فعلا اخبار خوشایندی از آن به بیرون درز پیدا نکرده است.

در قسمت اول این جلسه برخی از نمایندگان مجلس همانند علی مطهری و برخی دیگر از نمایندگان با رویکردی حمایتی از فوتبال اعلام کردند که نگاه مثبتی به فوتبال وجود دارد و نظر مجلس بر روی حمایت از فوتبال است.البته در ادامه همین جلسه طرفین به جمع بندی خاصی نرسیده‌اند و حتی اختلافات میان نمیاندگان صداوسیما با مدیران فوتبالی بالا گرفت.

قائم مقام و مدیر شبکه سوم سیما در قسمت اول جلسه اعلام کردند که صداوسیما پولی ندارد تا برای حق پخش به فوتبال بپردازند که این موضوع با واکنش مدیران 2 باشگاه پرطرفدار پایتخت همراه بود.

علی اکبر طاهری و رضا افتخاری سرپرست و مدیرعامل استقلال هم با شنیدن موضع صداوسیما اعلام کردند که بیشتر از این نمی‌توانند اجازه پخش بازی‌های تیم‌شان از تلویزیون را بدهند.

فعلا تنفس اعلام شده و طرفین محل جلسه را ترک کرده‌اند اما در ادامه این نشست 3 جانبه باید دید در نهایت چه تصمیمی برای حق پخش فوتبال اتخاذ خواهد شد.

دور دوم جلسه فوتبالی‌ها و نمایندگان وزارت ورزش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که به منظور روشن شدن تکلیف حق پخش انجام شد امروز باز هم بی‌نتیجه ماند.

در دور دوم این جلسه اختلافات باز هم بیشتر و بیشتر بود زیرا این‌بار نمایندگان مجلس شورای اسلامی اتحاد فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها را منسجم‌تر دیده و چانه‌زنی‌های بسیار زیادی از سوی نمایندگان فوتبالی حاضر در جلسه برای گرفتن حق پخش صورت گرفت.

در این جلسه طرفین نقطه‌نظرات خود را بارها و بارها بیان کردند اما باز هم نشست بی‌نتیجه ماند و مقرر شد هفته آینده نیز مجدداً جلسه‌ای تشکیل و مجلس شورای اسلامی در این خصوص تصمیم بگیرد. 

نقطه قابل توجه در این نشست این بود که فوتبالی‌ها اعلام کردند با توجه به پرداخت نشدن حق پخش تلویزیونی هیچ علاقه‌ای به پخش بازی‌های فوتبال از طریق صداوسیما ندارند و نمایندگان مردم در مجلس باید تصمیم جدی در این خصوص اتخاذ کنند، در غیر این صورت اجازه پخش مسابقات را نخواهند داد.

به گزارش فارس، نشست سه جانبه مسئولان تلویزیون، فوتبال و نمایندگان مجلس در دور اول هم به نتیجه نرسیده بود.

منبع: خبرگزاری فارس

 

: برای دریافت مشاوره درباره آیا دیگر بازی های استقلال و پرسپولیس از صداسیما پخش نخواهد شد؟ فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «آیا دیگر بازی های استقلال و پرسپولیس از صداسیما پخش نخواهد شد؟» در کادر زیر بنویسید :
3 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید