
قدردانی پدر مرتضی پاشایی از مردم و مسئولان
1393/09/02
مراسم شب هفتم مرتضی پاشایی جمعه شب در منزل پدری ایشان و با مداحی حاج مجید طراقی برگزار شده است.
به گزارش آسمونی ناصر پاشایی، پدر مرحوم مرتضی پاشایی در پیامی از مسئولان و مردم جهت همراهی در این مدت قدردانی کرد.
او در این پیام آورده است: « حضور شما باعث دلگرمی من و خانواده ام شد. به هیچ زبانی نمیتوانم سپاسگزار شما باشم که در این مدت در کنار ما ایستادید. محبت شما ما را غرق در آرامش کرد و می دانیم که اگر یاری و دعاهای شما نبود سپری کردن این روزهای سخت و طاقت فرسا برایمان ناممکن می شد. »
ناصر پاشایی در ادامه آورد: «از ریاست محترم جمهور آقای دکتر روحانی و نهاد ریاست جمهوری متشکرم که در این مدت ما را حمایت کردند، از مهندس فریدون برادر و دستیار ویژه رئیس جمهور، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی آقای جنتی، معاون هنری وزارت ارشاد آقای مرادخانی و کارمندان عزیز معاونت هنری، مدیر کل محترم دفتر موسیقی، حراست و پرسنل وزارت ارشاد، مدیریت، حراست و پرسنل تالار وحدت، شهردار محترم و پرسنل شهرداری تهران، خاصه دکتر شوشتری، شهردار و پرسنل محترم شهرداری منطقه 2 تهران، سازمان صدا و سیما ، آقای زنگنه وزیر نفت، مدیریت و پرسنل سازمان بهشت زهرا، خانم قیومی رئیس ارتباطات ریاست جمهوری، دکتر اصولی مدیر عامل شرکت ملی نفت خزر، حراست وزارت نفت، ریاست و هیئت مدیره مسجد امیرالمومنین، کلیه تیم های فنی، صوت، نور، تصویر، فیلمبرداری و دوستان نظامی و انتظامی و سایر دست اندرکاران، و همچنین آقایان بهمن آبادی، جلال زاده، تفیله و محسنی و کرد ممنونم که در طی این مدت صمیمانه ما را حمایت کردند.
از دکتر توکلی، دکتر عامری و دکتر مقدم پزشکان معالج مرتضی، مدیریت، کارکنان و حراست بیمارستان بهمن تشکر میکنم که در این روزها ورای وظایف پزشکی ما را همراهی کردند.
از تمامی هنرمندان عرصه های موسیقی، سینما و تئاتر و ورزشکارانی که در این مدت با ارسال پیام های تسلیت و حضورشان در برگزاری مراسم به ما دلگرمی دادند سپاسگزارم.
از مردم آگاه و فهیم ایران متشکرم که محبت بی دریغشان در این مدت همواره با ما بود و تشکر ویژه ای دارم از برگزارکننده مراسم محمدحسین توتونچیان مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری ققنوس و سیدجواد هاشمی که دلسوزانه و برادرانه در این مدت کنار ما بودند.
اگر عزیزانی هستند که نامشان برده نشده بر من ببخشید که این مصیبت بزرگ یارای حافظه را از من ربوده است.»