کد مطلب:  551 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 2 دقیقه
عمره‌گزاران از 9 بهمن به سرزمین وحی مشرف می‌شوند

عمره‌گزاران از 9 بهمن به سرزمین وحی مشرف می‌شوند

مديريت حج و زيارت استان تهران در اطلاعيه‌اي نحوه اعزام متقاضيان داراي اولويت تشرف به عمره مفرده، زمان...
زمان مطالعه: 2 دقیقه

مدیریت حج و زیارت استان تهران در اطلاعیه‌ای نحوه اعزام متقاضیان دارای اولویت تشرف به عمره مفرده، زمان اعزام و فهرست کاروان‌های مورد نظر برای ثبت‌نام متقاضیان را اعلام کرد.

براساس این گزارش، متقاضیان دارای اولویت از بهمن امسال به سرزمین وحی اعزام می‌شوند، لذا ثبت‌نام مرحله اول به طور همزمان از ساعت 8 صبح روز 16 دی آغاز می‌شود و تا تکمیل ظرفیت هر یک از کاروان‌ها حداکثر تا ساعت 16 روز 21 دی ادامه خواهد داشت.

در این اطلاعیه، شرایط تشرف متقاضیان مرحله اول و فهرست کارگزاران (دفاتر و شرکت‌های خدماتی زیارتی) که از 9 بهمن امسال آغاز می‌شود و تا 26 اردیبهشت 91 خاتمه می‌یابد، اعلام شده است.

در این مرحله دارندگان اولویت‌های یک تا 230 بانک ملت که در ثبت‌نام عمومی سال 1387 شرکت کرده‌اند و کارت ثبت‌نام دارای اعتبار در دست دارند، می‌توانند به عمره مشرف شوند، ضمن این‌که سازمان حج و زیارت در فراخوان‌های مکرر در سال‌های گذشته از همه دارندگان قبوض بانک ملی ایران مربوط به ثبت‌نام‌های سال‌های 1363، 1376، 1382 و 1386 دعوت کرده است که برای ثبت‌نام و تشرف به عمره به کاروان‌های مورد نظر مراجعه کنند که امسال برای آخرین بار از دارندگان این قبوض دعوت به عمل آمده و بدیهی است عدم مراجعه برای ثبت‌نام در عمره جاری به منزله انصراف از سفر عمره است.

این گزارش می‌افزاید: متقاضیان به منظور اطلاع از اولویت تشرف خود می‌توانند با مراجعه به سایت بانک ملت به نشانی: www.banke mellat.ir و مراجعه به شعب بانک ملت یا تماس با شماره تلفن 1556 (مرکز ارتباطات مردمی بانک ملت) از اولویت تشرف خود مطلع شوند.

همچنین متقاضیان تشرف به عمره جاری در زمان مراجعه به کارگزاران باید اصل قبض سپرده‌گذاری اولیه بانک ملی ایران یا کارت ثبت‌نام بانک ملت، اصل شناسنامه، اصل کارت ملی و صلح‌نامه برای دارندگان اسناد انتقالی بانک ملی ایران را همراه داشته باشند.

مدیریت حج و زیارت استان تهران در اطلاعیه خود می‌افزاید: مبلغ هزینه سفر با توجه به تاریخ تشرف، شرایط محل اسکان و مقصد پرواز (جده یا مدینه) متفاوت است. ضمن این‌که در شرایط خاص، احتمال تغییر مقصدپروازی از مدینه به جده و بالعکس وجود خواهد داشت.

این گزارش حاکی است: اعلام جزئیات گروه‌های مرحله دوم که از 27 اردیبهشت تا 26 تیر 1391 به عمره مفرده مشرف می‌شوند به همراه ضوابط و شرایط ثبت‌نام در نیمه دوم فروردین 91 اعلام می‌شود.

این اطلاعیه همچنین یادآور شده که مدت سفر 12 روز است و با توجه به زمان اعزام از مقصد و متناسب با گروه انتخابی و زمانبندی رفت و برگشت از ایستگاه مربوط ممکن است و اعزام پذیرفته شدگان منوط به صدور روادید توسط سفارت عربستان در ایران خواهد بود.

اطلاعیه مدیریت حج و زیارت استان تهران در مورد نحوه تشرف متقاضیان سفر زیارتی عمره مفرده امروز در صفحات 22 ـ 23 و 24 روزنامه اطلاعات منتشر شده است.


 
: برای دریافت مشاوره درباره عمره‌گزاران از 9 بهمن به سرزمین وحی مشرف می‌شوند فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «عمره‌گزاران از 9 بهمن به سرزمین وحی مشرف می‌شوند» در کادر زیر بنویسید :
5 + 9 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید