کد مطلب:  25499 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مهار شعله های سرکش آتش در خودرو وانت

مهار شعله های سرکش آتش در خودرو وانت

به گزارش آسمونی، با تماس رانندگان خودروهای عبوری و اطلاع رسانی این حادثه به سامانه 125، نیروهای عملیاتی...
زمان مطالعه: 1 دقیقه

مهار شعله های سرکش آتش در خودرو وانت
مهار شعله های سرکش آتش در خودرو وانت

به گزارش آسمونی، با تماس رانندگان خودروهای عبوری و اطلاع رسانی این حادثه به سامانه 125، نیروهای عملیاتی ایستگاه 87 بی درنگ با هماهنگی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی تهران، ساعت 18:45 روز گذشته به بلوار الغدیر شمالی، حوالی میدان جانبازان روانه شدند.

بهرام آلیانی فرمانده آتش نشانان اعزامی در مورد این حادثه گفت: یک دستگاه خودرو وانت نیسان در حال حرکت بود که ناگهان از قسمت موتور آتش گرفته و راننده این وسیله نقلیه به ناچار خودرو را در وسط مسیر متوقف کرد.

وی در ادامه افزود: نیروهای عملیاتی به محض رسیدن به محل حادثه به دو گروه تقسیم شدند که گروه اول با قرار دادن علائم هشدار دهنده در مسیر و جلوگیری از رفت و آمد شهروندان محل حادثه را ایمن سازی کردند.

این فرمانده آتش نشانی اضافه کرد: همزمان گروه دیگری از آتش نشانان با به کارگیری تجهیزات خاموش کننده مشغول مهار شعله‌ های آتش شدند و در کوتاه ترین زمان ممکن آتش سوزی را مهار و کاملا خاموش کردند.

گفتنی است؛ خوشبختانه در این حادثه به هیچ یک از شهروندان آسیبی نرسید و نیروهای عملیاتی با تلاش خود از سرایت آتش به قسمت های دیگر خودرو وانت جلوگیری کردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

: برای دریافت مشاوره درباره مهار شعله های سرکش آتش در خودرو وانت فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «مهار شعله های سرکش آتش در خودرو وانت» در کادر زیر بنویسید :
4 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید