کد مطلب:
22764
درج نظر
درج نظر
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396
زمان مطالعه: 1 دقیقه

ترامپ رئیس اف بی آی را برکنار کرد
به گزارش آسمونی:به نقل از «سی اِن اِن»، کاخ سفید ساعاتی پیش اعلام کرد «جیمز کومی» رئیس «اِف بی آی» از سمت خود...
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396
زمان مطالعه: 1 دقیقه
به گزارش آسمونی:به نقل از «سی اِن اِن»، کاخ سفید ساعاتی پیش اعلام کرد «جیمز کومی» رئیس «اِف بی آی» از سمت خود برکنار شده است.

اخراج کومی در حالی صورت گرفت که افبیآی به تازگی تحقیقات خود را درباره ادعای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا و ارتباط نزدیکان ترامپ با مقامات روس آغاز کرده است.
وی پیش از این به دلیل به جریان انداختن پرونده رسوایی ایمیلی هیلاری کلینتون تنها چند روز پیش از انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا به جانبداری از ترامپ و اثرگذاری بر انتخابات متهم شده بود.
کلینتون هفته گذشته در مصاحبهای اعلام کرد اگر جیمز کومی در آستانه انتخابات نوامبر گذشته دست به این اقدام نزده بود، او اکنون بجای ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بود.
انتظار میرود اخراج رئیس افبیآی در حین انجام تحقیقات درباره ارتباط تیم ترامپ با روسیه واکنشهای تندی را در داخل آمریکا به همراه داشته باشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان