کد مطلب:
45236
درج نظر
درج نظر
سه شنبه 11 تیر 1398
زمان مطالعه: 1 دقیقه

شکایت عجیب یک دختر ایرانی از هیفا خواننده لبنانی
دختر جوانی با مراجعه به دادگاه کیفری استان تهران مدعی شد به خاطر شباهت به این خواننده به جای او ربوده شده و مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.
سه شنبه 11 تیر 1398
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی : وی با شکایت از این خواننده ادعا کرد او باعث آزار و اذیت من شده و انتشار عکس های بدون حجاب این خواننده لبنانی آبروی مرا برده است.
هر فردی عکس های هیفا را میبیند، تصور میکند من عکس بدون حجاب منتشر کردهام.
بیوگرافی خواننده عرب هیفا وهبی + تصاویر

او در شکایت خود که در شعبه 12 دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی شده است، گفت: من با یک خواننده عرب به نام هیفا شباهت زیادی دارم، اما کارهای این زن را اصلا نمیپسندم. او با کارهایش زندگی من را به خطر انداخته و باعث شده است نگاه بدی به من وجود داشته باشد. چند روز قبل فردی من را بیهوش کرد و مورد تعرض قرار داد.
هرچند ادعای این دختر عجیب و غیرواقعی به نظر میرسید، اما قضات بررسی آن را آغاز کردند و علاوه بر اینکه دستور تحقیق درباره افرادی را که این دختر به آنها مشکوک بود، صادر کردند شاکی را هم به پزشکی قانونی معرفی کردند تا درباره آسیب احتمالی وارده بر بدنش بررسی شود. پزشکی قانونی هرگونه تعرض به این زن را رد کرد و گفت: هیچ آثاری که نشان دهد این زن مورد تعرض قرار گرفته باشد، به دست نیامد.
همچنین از پزشکی قانونی خواسته شده بود درباره سلامت روان او نیز بررسی انجام گیرد که در این خصوص نیز سالم تشخیص داده شد. با توجه به این نظریه و اینکه هیچ مدرکی تاکنون به دست نیامده است که آسیب به این دختر را تأیید کند، قضات برای تصمیمگیری وارد شور شدند./