زمان مطالعه: 3 دقیقه
نقش ماهواره ها در جام جهانی 2014

نقش ماهواره ها در جام جهانی 2014

در جام جهانی امسال که تقریبا نیمی از جمعیت کره زمین رویدادهای دوازده استادیوم در برزیل را رصد کردند.

جام جهانی 2014

در جام جهانی امسال که تقریبا نیمی از جمعیت کره زمین رویدادهای دوازده استادیوم در برزیل را رصد کردند. برای نخستین بار برخی از مسابقات با کیفیت فرا اچ دی ضبط شد و در این بین ماهواره های نقش عمده ای را ایفا کردند.جام جهانی فوتبال یک رویداد جهانی است که هزاران نفر از طرفداران فوتبال از آن لذت می برند. امسال بیش از سه میلیارد و دویست میلیون نفر، بخشی از پوشش زنده تلویزیونی آنرا تماشا کردند. این بدان معنی است که تقریبا نیمی از جمعیت کره زمین رویدادهای دوازده استادیوم در برزیل را دیده اند.اما تنها یک راه برای به اشتراک گذاشتن شور و هیجان جام جهانی در سرتاسر جهان وجود داشت و آن استفاده از تکنولوژی فضایی بود. جام جهانی فوتبال برای اپراتورهای ماهواره یک رویداد بسیار بزرگ است.

ریچارد لم مدیر عملیات انتقال پیام شرکت فراهم کننده خدمات جهانی ماهواره می گوید: جام جهانی تمام فضای پهنای مخابره موردی در کشوری مانند برزیل را به خود اختصاص داد. با یک برنامه ریزی خوب که از دو سال پیش شروع شده ما توانستیم بوسیله جابجایی دیگر ماهواره ها، ظرفیتمان را افزایش دهیم.

او می افزاید: برزیل کمی متفاوت از موارد گذشته است، فقط به خاطر اینکه اتصالات بین استادیوم ها و زیر ساخت های فیبری به اندازه نیازهای پخش تلویزیونی وجود نداشت بنابراین ماهواره ها کار بزرگتری را برعهده گرفتند.

طراحی، راه اندازی و عملیات ارتباطات ماهواره ای تجارتی بسیار رقابتی است. برخی از بزرگترین بازیگران این تجارت، اروپایی هستند مانند یوتلست با 37 ماهواره و فراهم کننده خدمات جهانی ماهواره(SES) با 55 ماهواره. ماهواره هیسپاست آمازون یک، حلقه کلیدی در زنجیره پخش جام جهانی برزیل است. در همین حال، آژانس فضایی اروپا در حال کار بر روی تکنولوژی های جدید در این صنعت است.

اگزویه لوبا او می افزاید: ما الآن بر روی ماهواره های سبک تر و کارآمدتر کار می کنیم که به ما اجازه تجهیز بیشتر، آنتن های زیادتر و بزرگ تر را می دهد. یعنی با تجهیزات مشابهی که در خانه ها وجود دارد و حداقل یک آنتن و تغییر تنها یک جعبه تنظیم کننده ما قادر خواهیم بود تصاویر بیشتری، آنهم با کیفیت بهتر دریافت کنیم.

در جام جهانی امسال برای نخستین بار ،برخی از مسابقات با کیفیت فرا اچ دی ضبط شدند درحالی که پیش از این هیچ مسابقه ای با این سطح کیفی ضبط نشده بود.

توماس وردا مدیر سیستم دریافت داده ها می گوید: در اینجا ما گیرنده های جدید ماهواره ای که نوعی فن آوری رسانه ای جدید هستند را تست می کنیم و تلاش می کنیم راهنمای برنامه الکترونیکی جدیدی ارائه کنیم. آخرین مرحله کارمان در اتاق نمایش، تست کیفیت و انتقال سیگنال های فرا اچ دی است. پروژه دیگر ما توسعه تکنولوژیی است به نام پروتکل ماهواره به اینترنت (SAT IP) است که بوسیله آن می توانید پخش زنده تلویزیونی را روی لوح رایانه یا نوت بوک با اتصال به اینترنت خانگی تان ببینید.

با هر دستگاهی که جام جهانی برزیل را تماشا کردید، شما متکی به دستگاههایی بودید که در فاصله سی و شش هزار کیلومتری در فضا قرار دارند. آنها در یک مدار ثابت می چرخند و با استفاده از انرژی خورشیدی سیگنال ها را تقویت می کنند.

مارتین هالیول می افزاید: حیات یک ماهواره در مدار بسیار دشوار است. ماهواره در محیط بسیار سختی کار می کند. هوا در فضا خیلی سرد است و پرتوهای زیادی آنجا وجود دارد. همچنین اثرات گرانشی زیادی بر روی ماهواره ها اعمال می شود. مثلا ماه از یک سو و زمین از سوی دیگر و علاوه بر این عوارض سطح زمین نیز بر حرکت ماهواره ها موثرند.

با وجود این شرایط دشوار، ماهواره را می توان بمدت بیش از پانزده سال فعال نگه داشت. آنها هر نوع تصویر تلویزیونی را منتقل می کنند و این امکان وجود دارد که بزودی چیزهای بیشتری را هم انتقال دهند.

اگزویه لوبااو نیز اضافه میکند: فکر می کنم با پیشرفت در فن آوری های قابل حمل در آینده، بازیکنان فوتبال بتوانند با خودشان دوربین حمل کنند. در این حالت می توانیم انتخاب کنیم که کدام مهاجم را تماشا کنیم و مهاجمی را که در حال حمله است، از چه زاویه ای ببینیم، یا وقتی پنالتی یا ضربه آزاد داریم می توانیم از زاویه دروازبان، بازی را تماشا کنیم.

نظر خود را درباره «نقش ماهواره ها در جام جهانی 2014» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره نقش ماهواره ها در جام جهانی 2014 فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.