کد مطلب:  54977 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
ارتش لبنان وجود تونل مشکوک در زیر بندر بیروت را تکذیب کرد

ارتش لبنان وجود تونل مشکوک در زیر بندر بیروت را تکذیب کرد

فرماندهی ارتش لبنان وجود هرگونه تونل‌ مشکوک در بندر بیروت را تکذیب کرد.

 

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی به نقل از العربیه، فرماندهی ارتش لبنان با تاکید بر اینکه قاطعانه درستی ادعاها مبنی بر وجود تونل‌ های مشکوک در بندر بیروت را رد می‌کند، اعلام کرد: سیلوهایی که در بندر بیروت وجود دارد، شامل ساختمانی در زیر زمین است که این سیلوها را مدیریت می‌کند و دسترسی به اتاق اداره سیلوها از طریق تونلی انجام می‌شود که از ورودی شرقی سیلوها به سمت غرب کشیده می‌شود.

در این بیانیه آمده است که کارمندان در طول 24 ساعت در اتاق اداره سیلوها به صورت کشیک فعالیت می‌کنند و در این اتاق، سامانه‌های راه اندازی بالابرها در داخل سیلوها و تجهیزات خارج کردن حبوبات از کشتی‌ها وجود دارد.

ارتش لبنان مجدداً از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی خواست تا به دنبال شایعه‌ها و اطلاعات نادرست نروند و برای خواستن توضیحات، به طرف‌های ذی‌ربط رجوع کنند.

اخیراً برخی از رسانه‌ها و پایگاه‌های اجتماعی خبری را منتشر کردند که مدعی وجود تونل‌های وابسته به یکی از گروه‌های لبنانی در زیر مکان انفجار بندر بود.

: برای دریافت مشاوره درباره ارتش لبنان وجود تونل مشکوک در زیر بندر بیروت را تکذیب کرد فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «ارتش لبنان وجود تونل مشکوک در زیر بندر بیروت را تکذیب کرد» در کادر زیر بنویسید :
4 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید