کد مطلب:  56319 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
سانحه هواپیمای اوکراینی در حال بررسی است

سانحه هواپیمای اوکراینی در حال بررسی است

از ساعاتی پیش، جلسه بررسی سانحه هواپیمای اوکراینی در وزارت امورخارجه با حضور نمایندگان ایران و کشورهای اوکراینی در حال برگزاری است و ارزیابی و محاسبه غرامت یکی از موضوعاتی است که توسط سازمان هواپیمایی تعیین خواهد شد.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی : ساعت 06:18 دقیقه صبح روز چهارشنبه 18 دی ماه امسال هواپیمای اوکراینی در حوالی فرودگاه امام خمینی (ره) سقوط کرد و منجر به جان باختن همه 176 نفر مسافران و خدمه پروازی این هواپیما شد.

البته پس از سه روز با اطلاعیه ستاد کل نیروهای مسلح، مشخص شد که این سقوط ناشی از شلیک اشتباه پدافند ایران به سمت این هواپیمای بوئینگ مدل 800 - 737 بوده است.

امروز و پس از ماه‌ها ارزیابی و بررسی، جلسه‌ای با موضوع بررسی سانحه هواپیمای اوکراینی در وزارت امور خارجه با حضور هیات‌های ایرانی و اوکراینی در حال برگزاری است و در این جلسه موضوعات مختلفی مطرح شده و به بحث گذاشته خواهد شد.

یکی از موضوعاتی که در این جلسه در حال ارزیابی است، تعیین غرامتی است که باید بابت این سانحه پرداخت شود و متولی آن سازمان هواپیمایی خواهد بود.

: برای دریافت مشاوره درباره سانحه هواپیمای اوکراینی در حال بررسی است فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «سانحه هواپیمای اوکراینی در حال بررسی است» در کادر زیر بنویسید :
4 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید