زمان مطالعه: 12 دقیقه
دانشگاه های تهران

دانشگاه های تهران

همانطور که می دانید بهترین دانشگاه های ایران در استان تهران واقع شده اند. برای آشنایی با دانشگاه های تهران...

همانطور که می دانید بهترین دانشگاه های ایران در استان تهران واقع شده اند. برای آشنایی با دانشگاه های تهران این بخش آسمونی را تا پایان مطالعه نمایید.

دانشگاه های تهران
دانشگاه های تهران



دانشگاه های تهران

آموزش عالی مدرن ایران با تأسیس دارالفنون (1230 خ) توسّط امیرکبیر در تهران آغاز شد. پس از آن در سال 1313 خ. در دورهٔ رضاشاه اولین مرکز آکادمیک و مدرن آن زمان در سال 1300 یعنی دانشکده افسری تأسیس گردید و پس از آن به همّت افرادی چون محمود حسابی و علی‌اصغر حکمت، دانشگاه تهران ایجاد شد. هم‌اکنون در بین دانشگاه‌های سطح یک وزارت علوم دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، دانشگاه علامه طباطبایی، علم و صنعت ایران، صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه هنر تهران و دانشگاه شهید بهشتی در شهر تهران قرار دارند. علاوه بر چند دانشگاه فوق دانشگاه الزهرا، دانشگاه شاهد، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ،دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه خوارزمی و دانشگاه سوره نیز از دانشگاه‌های معتبر کشور می‌باشند. دانشگاه‌های علوم پزشکی دولتی موجود در تهران عبارتند از: دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران، شهید بهشتی و بقیةالله.

دانشگاه آزاد اسلامی نیز در مرداد 1361 خ. با ایجاد واحد تهران مرکز شروع به کار کرد. سپس به‌تدریج واحدهای تهران جنوب، تهران شمال، تهران شرق، تهران غرب و علوم و تحقیقات تهران تأسیس شدند. پس از دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور در مهر 1367 خ. با هدف آموزش عالی از راه دور تأسیس شد؛ و بالاخره در سال 1372 نیز دانشگاه جامع علمی کاربردی، با هدف یکسان کردن مدارک و نحوه آموزش مورد تأیید مراکز آموزش دولتی وابسته به سازمانها که به آموزش عالی می‌پرداختند تشکیل گردید.

دانشگاه تهران یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه تهران در خیابان انقلاب اسلامی شهر تهران واقع شده‌است. این دانشگاه بزرگ‌ترین نهاد آموزش عالی در ایران است که در سال 1313 با حمایت رضاشاه پهلوی تأسیس شد. هم‌اکنون دارای 25 دانشکده است و از استادان مجرب ایرانی در بیشتر رشته‌ها بهره می‌گیرد. با داشتن 32 هزار دانشجو یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های خاورمیانه می‌باشد. نگاره سر در دانشگاه تهران بر روی اسکناس‌های پانصد ریالی نقش بر بسته‌است.

دانشگاه شریف یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه صنعتی شریف در سال 1344 با نام دانشگاه صنعتی آریامهر و برای تأمین بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز کشور، در سطوح بالای علمی تأسیس گردید. این دانشگاه در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های ایران و جهان دانشگاهی جوان و در حال رشد است. خوشبختانه در طول دوران فعالیت خود توانسته‌است به صورت یک مؤسسه علمی پیشرو در صنعت، فناوری‌های روز و علوم کاربردی در عرصه علم، منطقه‌ای و جهانی مطرح و جایگاه ارزشمندی پیدا کند. هدف این دانشگاه، فراهم نمودن محیطی علمی و پویا برای کسانی است که در راستای کسب علم و دانش تلاش می‌نمایند، و پایگاه و نقطه اتکاء و اعتماد آنانی است که واقعیات و حقایق علمی را درک کرده، برای نشان دادن آن به دیگران کوشش می‌کنند. دانشگاه صنعتی شریف امروز به عنوان معتبرترین مرکز دانشگاهی، علمی و آموزشی ایران در جهان شناخته می‌شود.

دانشگاه هنر تهران یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه هنر بزرگترین مرکز آموزش عالی رشته‌های هنری در ایران است که از ادغام پنج مؤسسه آموزشی هنر قبل از انقلاب (دانشگاه فارابی، دانشکده هنرهای تزیینی، دانشکده هنرهای دراماتیک، هنرستان عالی موسیقی و هنرکده موسیقی ملی) تشکیل شده‌است.

هنرستان عالی موسیقی قدیمی‌ترین هنرکده دانشگاه هنر است. این مدرسه موزیک در سال 1297 «کلاس موزیک» به صورت یک مدرسه مستقل از دارالفنون جدا شد و به مدیریت غلامرضا مین باشیان (با همکاری فرزندش نصرالسلطان) و زیر نظر وزارت معارف درآمد و نام مدرسه موزیک بر آن نهاده شد.

پس از انقلاب اسلامی به منظور پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری جامعه اسلامی، و گسترش هنرهای گوناگون به ویژه هنرهای اسلامی، بومی و سنتی و آشنا ساختن این نیروها با فرهنگ کهن ایران، اسلام و جهان، ایجاد یک مرکز آموزش عالی هنر در برنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت. به همین منظور در پی ادغام پنج مؤسسه آموزشی هنر قبل از انقلاب (دانشگاه ملی) و با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجمع دانشگاهی هنر در سال 1358 به وجود آمد، و در سال 1362 بازگشایی و رسماً به فعالیت پرداخت.

با گسترش و توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه از جمله ایجاد رشته‌های متعدد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، و رشد جمعیت دانشجویی، این مجتمع بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی از سال 1370 به «دانشگاه هنر» تغییر نام یافت و با چهار دانشکده هنرهای کاربردی، هنرهای تجسمی، سینما و تئاتر و پردیس اصفهان فعالیت خود را ادامه داد. دانشکده موسیقی در سال 1373 و دانشکده معماری و شهرسازی در سال 1380 پس از اخذ مجوز به مجموعه دانشکده‌های دانشگاه هنر افزوده شدند. دانشکده پردیس اصفهان نیز از سال 1379 بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی از مجموعه دانشگاه هنر منتزع شد. در سال 1394 دانشکده حفاظت و مرمت و دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر به مجموعه دانشکده‌های دانشگاه هنر تهران افزوده شدند.

دانشگاه علم و صنعت یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه علم و صنعت ایران با پیشینه‌ای از سال 1308یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های ایران است و در زمینی به مساحت 420 هزار متر مربع در شمال شرقی شهر تهران واقع شده‌است. این دانشگاه هشتاد سال سابقه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دارد. هسته اولیه دانشگاه در سال 1308 با هدف ایجاد زمینه‌های لازم برای تحصیلات دوره عالی مهندسی در کشور، تحت عنوان مدرسه صنعتی دولتی با بهره‌گیری از استادان آلمانی و ایرانی در خیابان 30 تیر (قوام السلطنه سابق) تأسیس شد و بعداً به هنرسرای عالی تغییر نام یافت. دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاهی دولتی و اولین مؤسسهٔ آموزش عالی در ایران است که هستهٔ اولیهٔ آن در سال 1308 شکل گرفته‌است. این دانشگاه در تهران واقع است و شعبه‌های آن در شهرهای اراک، بهشهر، دماوند قرار گرفته‌اند. دانشگاه علم و صنعت ایران، تنها دارندهٔ دانشکدهٔ مهندسی راه‌آهن و دانشکدهٔ مهندسی پیشرفت در خاورمیانه و دانشکدهٔ مهندسی خودرو در ایران است؛ همچنین از معدود دانشگاه‌های صنعتی ایران است که دانشکدهٔ معماری و شهرسازی نیز دارد و تنها دانشگاه صنعتی در ایران است که به‌طور تخصصی به رشتهٔ توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی می‌پردازد. سطح آموزشی بالا از یک سو، و داشتن امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی پیشرفته از سویی دیگر بخصوص در رشته‌های مهندسی عمران، مواد و متالورژی و مکانیک باعث شده تا وجههٔ صنعتی این دانشگاه پررنگ‌تر شود و دانش‌آموختگان آن بتوانند به سرعت جذب واحدهای صنعتی ایران شوند. در حال حاضر بیش از 12٬000 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، در رشته‌های مختلف مهندسی و علوم پایه (42 رشتهٔ تخصصی) در این دانشگاه مشغول به تحصیل‌اند. تیم رباتیک این دانشگاه تا کنون سه بار به مقام نائب قهرمانی در دنیا رسیده‌است. همچنین این دانشگاه در حال حاضر اولین و تنها دانشگاه برتر ایران و خاورمیانه است که ماهواره به فضا فرستاده‌است.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از با سابقه‌ترین موسسات آموزش عالی کشور در زمینه فنی و مهندسی است. این دانشگاه در طول سال‌ها فعالیت مستمر به خصوص بعد از انقلاب اسلامی، با بیش از سی هزار نفر دانش‌آموخته فنی و مهندسی خدمات گسترده‌ای در راستای اهداف آموزش عالی و تحقیقاتی کشور ارائه کرده‌است. این دانشگاه فعالیت‌های خود را تحت عنوان پلی تکنیک تهران از سال 1337 آغاز نمود و به مرور زمان به لحاظ کمی و کیفی گسترش فراوانی یافت به صورتی که امروز این دانشگاه به عنوان مادر دانشگاه‌های صنعتی کشور تلقی می‌شود و با سابقه بیش از نیم قرن فعالیت درخشان، توانسته‌است با توسعه فعالیت‌های آموزشی، تحقیقاتی و دانشجویی، جایگاهی برتر را در میان مراکز علمی تحقیقاتی به خود اختصاص دهد.

دانشگاه تربیت مدرس یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه تربیت مدرس به منظور تحقق اهداف تبیین شده در اساسنامه دانشگاه خود از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان دانشگاهی پیشرو در آموزش و پژوهش، با هدف تولید علم نافع، گسترش مرزهای دانش و فناوری با مرجعیت علمی و هویت اسلامی و انقلابی و به ویژه تربیت اعضای هیئت علمی و محققان مورد نیاز دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی و به منظور گسترش تحصیلات عالی و تحول اساسی در آموزش عالی کشور و توسعه و تقویت نهضت تولید علم و جنبش نرم‌افزاری و افزایش سهم تولیدات علمی و توسعه علوم انسانی با تأکید بر مبانی اسلامی و نیازهای ملی و فناوریهای نوین و کاربردی با تعامل مراکز علمی، منطقه‌ای و بین‌المللی در سال 1360 تأسیس شده‌است. این دانشگاه صرفاً در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید.

tehran-universities
tehran-universities

دانشگاه شهید بهشتی یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه شهید بهشتی یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران است که در منطقه ولنجک (درکه) در شمال غربی تهران واقع شده‌است. این دانشگاه از جمله بزرگ‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های ایران محسوب می‌شود. این دانشگاه در تاریخ 1338/7/27 با نام دانشگاه ملی ایران به دستور محمدرضا شاه پهلوی و توسط دکتر علی شیخ‌الاسلام تأسیس شد؛ و تا پیش از سال 1361 با این نام خوانده می‌شد.

دانشگاه سوره یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه سوره در بهمن ماه سال 1372 توسط حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تأسیس شد. پس از دو سال پذیرش آزاد، از سال 74 از طریق سازمان سنجش آموزش کشور پذیرش دانشجوی را در 11 رشته آغاز کرد. این مؤسسه با جذب دانشجو در دوره‌های کاردانی و کارشناسی در رشته‌های صنایع دستی، موسیقی، تئاتر، سینما، معماری، مجسمه‌سازی، گرافیک و نقاشی شروع به فعالیت نمود و هم‌اکنون دارای رشته‌های مهندسی معماری، روابط عمومی، روزنامه‌نگاری، مدیریت فرهنگی هنری، نقاشی، گرافیک، صنایع دستی، هنراسلامی، کتابت و نگارگری، نمایش (تئاتر) و سینما در مقطع کارشناسی است. هم‌اکنون دانشگاه سوره با چهار دانشکدهٔ هنر، دانشکدهٔ معماری، دانشکدهٔ امور فرهنگی و دانشکدهٔ تبلیغ و ارتباطات و همچنین پژوهشکدهٔ مطالعات هنر اسلامی و مرکز مطالعات فرهنگی جوان در چهار باب ساختمان مرکز شهر تهران و با استفاده از تجهیزات امکاناتی چون لابراتوار مجهز عکاسی (سیاه و سفید، رنگی)، کارگاه‌های سفال، چاپ دستی (سیلک و باتیک)، چوب، نساجی، بافت فرش، تراش سنگ، تراش شیشه، لعاب، سرامیک، رنگرزی، جواهرسازی، سایت رایانه، کتابخانهٔ مرکزی، پلاتوهای نمایش، کارگاه عروسک سازی، نمازخانه، سالن ورزش، سالن سینما، سالن اجتماعات، سالن مطالعه، سالن همایش، اتاق تدوین و صدا، سالن غذاخوری، بوفه، کانون‌های فرهنگی و هنری دانشجویی، آرشیو فیلم، کارگاه‌های نقشه‌کشی، کارگاه‌های آتلیه و اجرا، کارگاه نقاشی و گرافیک و نمایشگاه و نگارخانهٔ آیه و همچنین واحد آموزش‌های آزاد سوره، مرکز چاپ و انتشارات، مجلهٔ علمی پژوهشی رهپویهٔ هنر و پرتال دانشگاه سوره و انفورماتیک با امکانات بهره‌گیری از اینترنت پرسرعت بی‌سیم برای دانشجویان و … ارایهٔ خدمات می‌نماید.

دانشگاه علم و فرهنگ یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه علم و فرهنگ یکی از دانشگاه‌های خصوصی و معتبر تهران است که وابسته بهجهاد دانشگاهی می‌باشد و با بسیاری از پژوهشگاه‌های جهاد دانشگاهی از جمله پژوهشگاه ابن سینا، پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه برق، صنایع شیمیایی و … در ارتباط و تبادل مستقیم قرار دارد. این دانشگاه در نظام ارزیابی ISC به عنوان بهترین دانشگاه خصوصی کشور ارزیابی شده‌است. این دانشگاه در سال 1372 با نام مؤسسهٔ آموزش عالی جهاد دانشگاهی تأسیس شد و در سال 1384 به دانشگاه علم و فرهنگ ارتقا یافت. دانشگاه علم و فرهنگ در محدودهٔ پونک تهران (اشرفی اصفهانی) قرار دارد و فضایی بیش از 20000 متر مربع، 10000 دانشجو و 370 نفر هیئت علمی تمام وقت را دارا می‌باشد و در رشته‌های فنی مهندسی، علوم انسانی، هنر و معماری، نفت و گاز، علوم پایه و زیستی اقدام به جذب دانشجو از طریق کنکور سراسری می‌نماید. ریاست این دانشگاه بر عهدهٔ دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو می‌باشد.

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه شهید رجایی یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران است. این دانشگاه دارای مقاطع تحصیلی از کارشناسی تا دکتری در رشته‌های گوناگون است. با توجه به قدمت زیاد، دانشگاه دارای امکانات آزمایشگاهی مناسب و هیئت علمی قوی در اکثر رشته‌ها می‌باشد. لازم است ذکر شود که نام تربیت دبیر به علت بخشی از وظایف این دانشگاه در زمینه تربیت مدرس برای مراکز آموزشی کشور می‌باشد و نشان دهنده نوع خاصی از دانشگاه نیست. این دانشگاه با عرصه قریب به 150000 مترمربع در منطقه لویزان واقع شده و مجموعاً بیش از 56000 مترمربع فضای مسقف آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، رفاهی و فرهنگی را شامل می‌گردد. علاوه بر مجموعه فوق دانشگاه دارای 6 خوابگاه (3 خوابگاه پسران و 3 خوابگاه دختران) که مجموعاً بیش از 28000 مترمربع فضای مسقف با ظرفیتی حدود 2200 نفر می‌باشد.

دانشگاه خوارزمی یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه خوارزمی (نام پیشین: دانشگاه تربیت معلم تهران) یکی از پرافتخارترین دانشگاه‌های دولتی ایران است که به‌نام محمد بن موسی خوارزمی دانشمند بزرگ ایرانی نامگذاری شده‌است. این دانشگاه در زمره بزرگترین و معتبرترین دانشگاه‌های دولتی ایران می‌باشد. سابقهٔ تأسیس این دانشگاه به‌ سال 1298 خورشیدی بازمی‌گردد، و قدیمی‌ترین دانشگاه ایران محسوب می‌شود. این دانشگاه چند بار تغییر نام داده و پردیسی در کرج به آن افزوده شده‌است. در حال حاضر دانشگاه خوارزمی در رشته‌های مختلف علوم پایه، انسانی، تربیتی و مهندسی در مقاطع مختلف از کارشناسی تا دکتری دانشجو می‌پذیرد.

دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی یکی از برترین دانشگاه‌های صنعتی ایران است که در سال 1307 با تشکیل دانشکده مخابرات شروع به فعالیت کرد و دانشکده‌های آن به صورت غیرمتمرکز در شهر تهران قرار دارند. با تصویب شورای انقلاب فرهنگی این دانشگاه در سال 1359 با ادغام 9 مرکز آموزش عالی که مهم‌ترین آن دانشکده مخابرات بود به شکل کنونی تشکیل شد و در سال 1367 به نام خواجه نصیرالدین طوسی، دانشمند ایرانی تغییر نام داد. دانشگاه در 6 دانشکده با 16 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی، 44 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 14 رشته تحصیلی در مقطع دکترا کار خود را انجام می‌دهد.

دانشگاه صنعتی مالک اشتر یکی از بهترین دانشگاه های تهران

این دانشگاه در دوران قبل از انقلاب اسلامی ایران به عنوان پژوهشگاه و آموزشکده برای صنایع دفاعی در شاهین شهر اصفهان توسط آمریکایی‌ها در کنار صنایع مهم دفاعی مستقر در اصفهان مانند هسا تأسیس شده بود. بعد از انقلاب مدتی با نام «پژوهشگاه علوم و صنایع دفاعی» مشغول به کار شد و سپس در سال 1363 با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی با نام دانشگاه علوم و صنایع دفاعی با جذب دانشجویان بورسیه در مقطع کارشناسی به کار خود ادامه داد.

از سال 1370 تا 1378 مدتی به دلایل نامعلوم کلیه فعالیت‌های آموزشی این دانشگاه تعلیق شد و سپس در سال 1378 با تلاش‌های وزیر دفاع وقت دریادار علی شمخانی با نام جدید «دانشگاه صنعتی مالک اشتر» با جذب دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دوباره فعالیت‌های آموزشی خود را آغاز نمود.

با توجه به رتبه‌بندی که در سال 1388 انجام شد، دانشگاه صنعتی مالک اشتر در بین 74 دانشگاه کشور، رتبه چهارم را در ارزیابی عملکرد پژوهشی و فناوری به دست آورد.

دانشگاه علامه طباطبایی یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه تخصصی در زمینهٔ رشته‌های علوم انسانی می‌باشد، قدمت هسته اولیه دانشگاه علامه طباطبایی به سال 1337 بازمی‌گردد، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1358، با ادغام 27 مرکز آموزش عالی مستقل با عناوین مختلف دانشگاه، دانشکده، پژوهشکده، مدرسه عالی، آموزشگاه عالی، مؤسسه، مرکز و سازمان تأسیس شد. در سال 1363 براساس موافقت شورای عالی انقلاب فرهنگی همه زیر مجموعه‌ها ادغام شدند و از ادغام آن‌ها دانشگاه علامه طباطبائی تأسیس گردید. قدمت این دانشگاه به اعتبار یکی از قدیمی‌ترین واحدهای تشکیل دهنده آن یعنی مدرسه عالی بازرگانی با تاریخ تأسیس 1337، به بیش از 50 سال می‌رسد.

دانشگاه شاهد یکی از بهترین دانشگاه های تهران

دانشگاه شاهد یکی از دانشگاه‌های دولتی تهران است. این دانشگاه در جنوب شهر تهران و در بزرگراه خلیج فارس واقع شده‌است. این دانشگاه، در پی فرمان تاریخی 6 فروردین ماه 1365 آیت‌الله خمینی مبنی بر لزوم رسیدگی به امور فرهنگی و تحصیلی فرزندان شهدا، آزادگان، مفقودان و جانبازان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی برای ایجاد عرصه آموزشی و تحقیقاتی لازم در سطح عالی، در مهرماه 1369، با پذیرش 165 نفر دانشجو در 7 رشته تحصیلی (پرستاری، مامایی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی، روانشناسی، ریاضی و نقاشی) فعالیت خود را آغاز کرد. در سال‌های اخیر اساسنامه‌ای با رویکرد حذف کلمه غیرانتفاعی از اساسنامه دانشگاه شاهد برای رفع معضلات این دانشگاه صورت پذیرفت که این کار با مد نظر قرار گرفتن دستور علی خامنه‌ای مبنی بر حفظ ارتباط دانشگاه شاهد با بنیاد شهید تنظیم شد. اساسنامه جدید پس از تصویب در هیئت امناء دانشگاه برای تشویح وزیر علوم و وزیر بهداشت ارسال شد. در حال حاضر بالغ بر 6000 دانشجو در 102رشته (13رشته در مقطع دکتری تخصصی، دو رشته در مقطع دکتری حرفه‌ای، 61 رشته در کارشناسی ارشد و 26 رشته در مقطع کارشناسی) در 8 دانشکده: پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم کشاورزی و هنر و یک مرکز آموزشهای غیرحضوری به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «دانشگاه های تهران» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره دانشگاه های تهران فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.