مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  26679 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
خاطره بامزه تارتار از کتک خوردن پرسپولیسی‌ها!

خاطره بامزه تارتار از کتک خوردن پرسپولیسی‌ها!

سرمربی پارس جنوبی جم و بازیکن سابق پرسپولیس خاطره جالبی از دربی سال 1378 تعریف کرد.به گزارش آسمونی، مهدی...
زمان مطالعه: 1 دقیقه
خاطره بامزه تارتار از کتک خوردن پرسپولیسی‌ها!
خاطره بامزه تارتار از کتک خوردن پرسپولیسی‌ها!

سرمربی پارس جنوبی جم و بازیکن سابق پرسپولیس خاطره جالبی از دربی سال 1378 تعریف کرد.
به گزارش آسمونی، مهدی تارتار سرمربی تیم پارس جنوبی که امروز در برنامه تلویزیونی حضور یافته بود، با اشاره به دربی سال 1378 خاطره جالبی درباره درگیری‌های ایجاد شده در آن مسابقه بیان کرد.

او در این خصوص گفت:

وقتی بین دو نیمه به رختکن آمدیم، علی پروین خطاب به بازیکنان گفت که فقط مهدی تارتار زد، همه تان کتک خوردید. بعد از بازی هم دو بازیکن ما را بازداشت کردند؛ اما من شناسایی نشدم و نتوانستند بازداشتم کنند.

وی افزود:

در راه برگشت از ورزشگاه فیروز کریمی به من زنگ زد و پرسید چه شده بود؟ فیروز خان گف: ناراحت نباش؛ اگر در کمیته انضباطی پرسیدند چه اتفاقی افتاده، بگو می‌خواستم سوا کنم، بگو من دیدم نوازی و استیلی دعوا می‌کنند و برای اینکه بینشان بیفتم، به بالا پریدم تا نگذارم آنها به درگیری ادامه دهند. من به کمیته انضباطی رفتم و همین حرف‌ها را زدم؛ آنها به جای 3 ماه، 6 ماه محرومم کردند!

تارتار همچنین گفت:

من چند ضربه به نوازی و بازیکنان دیگر استقلال هم زدم که در جریان مسابقه و درگیری‌ها بود. الان با همه آنها رفیق هستیم.

منبع: varzesh3

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره خاطره بامزه تارتار از کتک خوردن پرسپولیسی‌ها! فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «خاطره بامزه تارتار از کتک خوردن پرسپولیسی‌ها!» در کادر زیر بنویسید :
2 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید