
پیروزی پورتو با پاس گل طارمی مقابل تیم امیر عابدزاده + چرا طارمی مقابل عابدزاده پنالتی نزد؟
تیم فوتبال پورتو با بازی مهدی طارمی در هفته بیستم لیگ فوتبال پرتغال برابر تیم ماریتیمو به پیروزی رسید.
آسمونی: تیم پورتو، دوشنبه شب در چارچوب هفته بیستم لیگ فوتبال پرتغال به مصاف تیم ماریتیمو(Marítimo) رفت که این بازی با نتیجه 2 بر 1 به سود پورتو تمام شد.

در تیم پورتو مهدی طارمی و در ترکیب تیم ماریتیمو امیر عابدزاده دروازه بان ایرانی از ابتدا در ترکیب حضور داشتند. طارمی در این بازی موفق به گلزنی نشد اما در دقیقه 14 پاس گل نخست تیمش را دارد.
علی علیپور مهاجم ایرانی تیم ماریتیمو هم در دقیقه 75 و زمانی که بازی با تساوی یک - یک دنبال میشد وارد زمین شد اما نتوانست گلزنی کند.
گل برتری تیم پورتو در دقیقه 90 توسط «اوتایوو» از نقطه پنالتی به ثمر رسید.

اما چرا طارمی مقابل عابدزاده پنالتی نزد؟
به گزارش آسمونی به نقل از خبر ورزشی، اتفاق عجیب در این مسابقه، اقدام مهدی طارمی و اوتایو هم تیمی او در زدن ضربه پنالتی بود. مهدی طارمی بازیکنی بود که ابتدا قصد زدن این پنالتی را داشت اما در نهایت آن را به اوتایو واگذار کرد.
روزنامه «اوژوگو» ساعاتی بعد از این مسابقه اعلام کرد یک سوءتفاهم باعث شده است تا طارمی پنالتی را به همتیمیاش بدهد.
این روزنامه نوشت: «طارمی در حال آماده کردن خود برای ضربه پنالتی بود. سرجیو کونسیسائو با فریاد بلند به اوتایو گفت: «به توپ دوم توجه کن.» این هافبک تیم پورتو پیام سرمربی را خوب متوجه نشد و از بازیکن ایرانی خواست توپ را به او بدهد؛ هرچند که هم تیمیهای مهدی توپ را به او برای پنالتی داده بودند اما او سرانجام منصرف شد.
طبق ادعای روزنامه پرتغالی، در واقع سرمربی پورتو از اوتایو خواسته بود اگر پنالتی طارمی گل نشد و توپ به جریان بازی برگشت، مراقب و هوشیار باشد تا از آن استفاده کند اما هافبک برزیلی پورتو با برداشت اشتباه از پیام سرمربی، پنالتی را از طارمی گرفت.
همانطور که گفته شد، دروازهبان ماریتیمو در بازی با پورتو، امیر عابدزاده بود.