زمان مطالعه: 2 دقیقه
اسپانسرینگ چیست؟

اسپانسرینگ چیست؟

امروزه اسپانسرینگ به یکی از مهمترین بخش های کسب و کار تبدیل شده است.

امروزه اسپانسرینگ به یکی از مهمترین بخش های کسب و کار تبدیل شده است. برای آشنایی بیشتر با اسپانسر و اسپانسرینگ این بخش آسمونی را تا پایان مطالعه نمایید چرا که به شرح کامل اسپانسرینگ می پردازیم.

اسپانسرینگ چیست؟

اسپانسرینگ یکی از فرمهای بازاریابی است که به سرعت در حال رشد و گسترش است، برخی از آمارها نشان می دهد که بازاریابی از طریق اسپانسرینگ بیشترین رشد را در ایالات متحده آمریکا در مقایسه با سایر فرمهای بازاریابی داشته است. هدف از اسپانسرینگ واضح است، افزایش اعتبار، توسعه تصویر برند و افزایش پرستیژ و در نهایت اعتلای نام محصول/شرکت/برند و ... . اما برای این که به این سوال که «چرا شرکت شما باید اسپانسر شود؟» و یا این که «چه زمانی باید اسپانسر شویم؟» پاسخ دهیم موضوع را با ماهیت اسپانسرینگ آغاز می کنیم.

باید توجه داشته باشیم که اسپانسرینگ نباید با تبلیغات اشتباه گرفته شود، تبلیغات یک فعالیت کمی است و اسپانسرینگ یک فعالیت کیفیت است. در واقع یک برنامه اسپانسرینگ ارتباطی بین اسپانسر و حماین شونده ایجاد می کند. مثلاً زمانی که رومانسون حامی المپیک است، این اسپانسرینگ یک ارتباطی بین این واقعه و برند رومانسون ایجاد می کند.

چرا اسپانسرینگ؟

اسپانسرینگ
اسپانسرینگ

یک برنامه اسپانسرینگ امکان دسترسی به چند هدف را یک لحظه فراهم می آورد. به گفته Schmader و Jackson این جوانب مختلف یک برنامه اسپانسرینگ شامل موارد زیر می شود، که می توان به عنوان وظیفه اسپانسر هم از آنها یاد کرد:

  • توسعه تصویر برند با اسپانسرینگ

بهبود تصویر برند و شرکت در ذهن مخاطبان همیشه یکی از اهداف شرکتها بوده است. واقعاً باید اسپانسرینگ را در صورت اجرا به صورت هدفمند و با برنامه مدون، که همسو و هماهنگ با استراتژیهای برندینگ شرکت است را یکی از مهمترین ابزارها برای رسیدن به این هدف بدانیم. کوکاکولا یک نمونه بسیار مناسب برای شرکتی است که همیشه برای ایجاد یک حس مثبت در ذهن مصرف کنندگانش در اسپانسرینگ پیشتاز است.

  • افزایش فروش با اسپانسرینگ

حضور به عنوان اسپانسر در وقایع مرتبط و به صورت هدفمند، می تواند به شدت بر افزایش فروش شرکت کمک کند. خصوصاً می تواند برای محصولاتی که در ابتدای چرخه عمرشان هستند، مفید و موثر باشد. شرکتهای فعال در صنعت غذایی خصوصاً صنایع نوشیدنی برای ارائه تست محصولات جدیدشان و معرفی محصول جدید به بازار معمولاً از حضور در مراسم مختلف برای این منظور بهره می گیرند.

  • افزایش اقبال عمومی با اسپانسرینگ

قطعاً افزایش آگاهی مثبت از شرکت و برند یکی از اهداف اسپانسرها از حضور به اسپانسر است. این افزایش آگاهی هم لازم است در رسانه های چاپی و هم در رسانه های الکترونیکی رخ دهد.

  • ایجاد تمایز نسبت به رقبا با اسپانسرینگ

اسپانسرینگ این فرصت را برای شما ایجاد می کند که نام شما و شرکت شما در کنار بزرگان دیده شود و این فرصت استثنایی می تواند شما را بالاتر و قدرتمندتر از رقبا نشان دهد. همچنین حضور در مراسم ویژه و خاص می تواند سطح اعتماد مشتریان را به شما به شدت افزایش دهد.

  • ایجاد ارتباط با افراد ویژه VIP با اسپانسرینگ

حضور به عنوان اسپانسر این فرصت را فراهم می آورد که شما را با افراد VIP آشنا سازد و کانالهای جدید را برای شما ایجاد کند.

انواع اسپانسرینگ

اسپانسرینگ در همه زمینه ها کاربرد و نقش بسزایی دارد. اسپانسر ورزشی، اسپانسر بازیگری، اسپانسر مالی، اسپانسر تولید فیلم و ...

نظر خود را درباره «اسپانسرینگ چیست؟» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره اسپانسرینگ چیست؟ فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.