کد مطلب:  53178 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
تولید پراید در کشور متوقف می شود

تولید پراید در کشور متوقف می شود

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اعلام کرد که برابر تعهدات طرف خودروساز، تولید پراید به نیمه دوم سال 99 نخواهد رسید.
زمان مطالعه: 1 دقیقه
تولید پراید در کشور متوقف می شود - Pride production stops in the country
تولید پراید در کشور متوقف می شود - Pride production stops in the country
تولید پراید در کشور متوقف می شود - Pride production stops in the country

به گزارش آسمونی : سردار سید کمال هادیانفر درباره سرانجام خط تولید پراید و پژو که بنا بود در سال 99 متوقف شود، گفت: با تلاش‌هایی که صورت گرفت و با تحلیل صحیحی که ما از تصادفات داشتیم، همچنین در جلسات مختلف با معاون اول رییس جمهور، وزیر صنعت و معدن، مدیران سایپا و ایران خودرو و دیگر مسئولان تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شد.



وی ادامه داد:‌ در مورد خودروی پراید، در حال حاضر دو مدل  آن دیگر تولید نشده و خط تولیدش متوقف شده است. یک مدل که سال قبل خارج شد و یک مدل هم همین دو هفته قبل آخرین تولیدش انجام و رسانه‌ای هم شد.

رییس پلیس راهور ناجا افزود: ‌تنها پراید 132 مانده که طبق گفته مدیران شرکت، تعدادی تعهد از گذشته دارد که به زودی آنها را تحویل داده و به ما تعهد کردند تا قبل از پایان نیمه اول سال و آخر مرداد ماه خط تولید آن را هم جمع کنند. به این ترتیب دیگر در نیمه دوم سال خط تولید پراید را نخواهیم داشت.



هادیانفر افزود: ‌در مورد سواری پژو 405 هم جلسه‌ای با مدیران ایران خودرو داشتیم، آنها هم تعهداتی داشتند اما گفتند که به زودی این خودرو را هم از رده خارج خواهند کرد.

وی تصریح کرد: ‌همچنین در جلسه‌ای با حضور وزیر صمت و فرمانده ناجا بنده تاکید کردم که خودروسازان باید خودروهای مناسبی با ایمنی بالا برای جایگزینی پراید پیش‌بینی ک

: برای دریافت مشاوره درباره تولید پراید در کشور متوقف می شود فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «تولید پراید در کشور متوقف می شود» در کادر زیر بنویسید :
5 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید