کد مطلب:  17711 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مربی لهستانی کشتی بانوان: وقتی می‌خواستم به ایران بیایم مادرم از ترس گریه می‌کرد

مربی لهستانی کشتی بانوان: وقتی می‌خواستم به ایران بیایم مادرم از ترس گریه می‌کرد

به گزارش آسمونی، بیان کرد: در اروپا برخی افراد از ایران و نام ایران می ترسند. روزی که تصمیم گرفتم به ایران...
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی، بیان کرد: در اروپا برخی افراد از ایران و نام ایران می ترسند. روزی که تصمیم گرفتم به ایران سفر کنم مادرم گریه می کرد و می گفت آن ها پاسپورت تو را خواهند گرفت و هیچ وقت نمی گذارند که برگردی اما من درباره ایران بسیار مطالعه کرده بودم و مطمئن بودم چنین اتفاقی رخ نخواهد داد به همین دلیل تصمیم گرفتم که به ایران بیایم و از اینکه در ایران حضور دارم خوشحال هستم.

57347736
57347736

ایرنا با مردم جامعه ایرانی برخوردی نداشته است و اظهار داشت: با مردم جامعه برخوردی نداشته ام اما زمانیکه در مسابقات جهانی داور بوده ام، تیم های ایرانی را دیده ام و برخورد ها همیشه خوب، عادی و خونگرم بوده است. امیدوارم این موقعیت برای من پیش بیاید که در جامعه ایرانی حضور داشته باشم و مطمئن هستم ایرانی ها بسیار خوب هستند چرا که مقالاتی که خوانده ام در مورد تروریست نبوده است و درباره فرهنگ، رسم و رسوم و اینکه ایرانی ها چقدر مهمان نواز هستند بوده است.
او در فیس بوک خود عکس های خود در ایران را به اشتراک می گذارد و در ادامه گفت: عکس هایی از ایران را به اشتراک می گذارم و می گوییم که ایران بسیار زیباست و من خیلی اینجا را دوست دارم و دوستانم میگویند هر چقدر هم که ایران خوب باشد مجبور هستی که حجاب را رعایت کنی، ولی من می گویم من عادت کرده ام و شما هم عادت خواهید کرد. حجاب باعث می شود که من احساس کنم خانم هستم و از مردان جدا هستم. در تلاش هستم که به همه ثابت کنم ایران آن چیزی نیست که درباره آن شنیده ان


پریس از غذاهای ایرانی نیز متحیر است و اظهار داشت: من به کشورهای اسلامی دیگر نیز سفر داشته ام و اکثر غذاها گیاهی بود مانند فلافل و هموس. توقع داشتم ایران نیز اینگونه باشد ولی اینگونه نبود و اینجا بیشتر گوشت خوار هستند و من نیز عاشق کباب هستم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

: برای دریافت مشاوره درباره مربی لهستانی کشتی بانوان: وقتی می‌خواستم به ایران بیایم مادرم از ترس گریه می‌کرد فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «مربی لهستانی کشتی بانوان: وقتی می‌خواستم به ایران بیایم مادرم از ترس گریه می‌کرد» در کادر زیر بنویسید :
3 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید