کد مطلب:  7838 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
24 مهر، روز پیوند اولیا و مربیان

24 مهر، روز پیوند اولیا و مربیان

در مهر ماه 1346، انجمنی به نام انجمن ملی اولیا و مربیان ایران، تأسیس و مرام نامه ای نیز برای آن نوشته شد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

در این مرام نامه آمده است: «انجمن اولیا و مربیان ایران، سازمانی است غیر انتفاعی و غیر دولتی. این مؤسسه با پشتیبانی و همکاری کسانی که به تربیت عمومی نونهالان و نوجوانان علاقه دارند، تشکیل می شود. هدف های معیّن و مشخصی را بر محور سیاست کل آموزش و پرورش کشور و با معیارهای فدراسیون بین المللی اولیا و مربیان برای نیل به هدف های خود تعقیب می کند.

انجمن ملی اولیا و مربیان ایران، سازمانی است که در آن، تعصب مذهبی، طبقاتی، نژادی یا سیاسی راه ندارد و صرفا به جنبه تربیتی همگانی متوجه است. همچنین آرمان انجمن، به سازی روابط اجتماعی در سطح کشور و جهان از طریق تربیت نسل جوان به وسیله کلیه کسانی است که تمام یا قسمتی از وقت، نیرو و کوشش خود را وقف تأمین آینده اجتماع و جهانی که ما در آن زندگی می کنیم، می نمایند و مایلند گذرگاهی مطمئن برای حرکت نسل جوان به سوی آینده ای روشن و خالی از جنگ و نفاق تدارک کنند».

شایسته است انجمن اولیا و مربیان کنونی، با توجه به محتوای بلند مرام نامه یادشده، نشست و تعامل خود را پر بارتر سازد و در ارتقای بازدهی این انجمن بکوشد.

: برای دریافت مشاوره درباره 24 مهر، روز پیوند اولیا و مربیان فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «24 مهر، روز پیوند اولیا و مربیان» در کادر زیر بنویسید :
2 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید