زمان مطالعه: 19 دقیقه
مشاوره کسب و کار

مشاوره کسب و کار

در عصر امروز، خصوصاً از زمان پیدایش کرونا افراد بسیاری به مشاغل اینترنتی روی آورده اند و توانستند در زمینه کسب و کارهای آنلاین موفق شوند. اما راز موفقیت چیست؟

مشاور کسب و کار، این روزها در بیشتر صفحات اجتماعی دیده می شود. دنیای تجارت، تبلیغات و کسب و کار امروزی با گذشته بسیار فرق کرده است. به همین خاطر برای رسیدن به موفقیت بیشتر، و همگام شدن با نیازهای روز مشتری باید روش های تبلیغاتی خود را نیز تغییر دهیم و با پیشرفت دنیای تبلیغات همگام شویم. بهترین راه حل، استفاده از راهنمایی های یک مشاوره کسب و کار است. بهتر است بدانیم که مشاوره نقشی کلیدی و تعیین‌کننده درحیات مادی و معنوی یک کسب‌ و کار و حتی بهبود شرایط افراد دارد. آسمونی در این بخش در مورد مشاوره تبلیغات و اهمیت آن در کسب و کار صحبت می کند.

یک آزمایش علمی معروف درباره قورباغه است که تا حدودی به کار مشاوران ارتباط پیدا می کند! اگر یک قورباغه معمولی را بردارید و داخل یک ظرف آب جوش بیندازید، قورباغه با سرعت زیادی به بیرون می پرد! در واقع قورباغه فورا به این نتیجه می رسد که لذتی در کار نیست و باید در اسرع وقت بیرون از ظرف داغ بجهد. حالا اگر همین قورباغه را داخل یک ظرف آب سرد بیندازید و بعد، ظرف را روی اجاق بگذارید و به تدریج به آن حرارت بدهید، قورباغه به دلیل طبع خونسردش، بدون این که متوجه شود، از ظرف بیرون نجهیده و کم کم می پزد!!

این اصل قورباغه پخته، حکایت بسیاری از سازمان هاست که تغییرات و اشتباهات و معایب آنها به مرور ایجاد می شود و مدیر و مدیران میانی، از این اشکالات و نواقص مطلع نیستند؛ یا فضا برایشان عادی می گردد و لذا بدون این که متوجه شوند، در طول زمان رو به اضمحلال و نابودی یا افول و نقصان می روند!

در این میان، نقش یک مشاور خوب می تواند نقش همان آب جوش را ایفا کند که با نگاه از بیرون به مدیران آلارم و هشدار لازم را اعلام کرده و آن ها را از نابودی تدریجی نجات بدهد!

در زمینه بیزینس، چندین نوع مشاوره وجود دارد که مهم ترین آنها را در زیر فهرست کرده ایم:

  1. مشاوره کسب و کار
  2. مشاوره برندینگ
  3. مشاوره دیجیتال مارکتینگ
  4. مشاوره تبلیغات
  5. مشاوره فروش
  6. مشاوره بازاریابی
  7. مشاوره طراحی سایت
  8. مشاوره سئو
  9. مشاوره طراحی لوگو
  10. مشاوره ثبت برند
  11. و ...

مشاوره کسب و کار (Business Counsulting)

مشاور کسب و کار

نگاه به مشاور، از سوی مدیران مختلف به شکل های گوناگونی می باشد؛  برخی، مشاور را حلّال مشکلات خود می دانند و فکر می کنند مشاور می تواند معجزه ای در سازمان شکل دهد!  برخی دیگر استخدام مشــاور را معادل استخدام یک نفر دیگر در سازمان می پندارند که خودش مشکلات جدیدی را به سازمان اضافه می کند، گزارش های کیلویی می دهد، حرف مفت می زد و مفتی حرف نمی زند!!

اما مشاور واقعی هیچ یک از تلقی های مطلقاً مثبت یا منفی فوق نیست! نه فردی است که می تواند معجزه کند و نه فردی است که بیهوده حرف می زند. گرچه در طول سال های گذشته، تجارت و بیزینس مشاوره، به سمتی رفته است که برخی مشاوران، تنها با پیچیده کردن موضوعات و ایجاد و خلق مفاهیم تازه سعی می کنند خود را مشاوری جا بزنند که می تواند برای سازمان راهگشا باشد! لیکن وظیفه و رسالت مشاور، امر دیگری است.

مشاور باید بتواند با نگاه از بیرون، نگاه تخصصی و علمی، یافتن مشکلات و عارضه های سازمان، با تحقیق و پژوهش، جمع آوری و تحلیل اطلاعات، ارائه راهکار و پیشنهادهای حرفه ای و ماهرانه، سازمان را در جهت حل مشکلات یاری رساند و در اجرای راهکارهای مؤثر برای پیشرفت و تعالی و یا رفع موانع و معایب آن کوشا باشد. 

مشاور تبلیغات، بایستی هم سازمان شما را به خوبی بشناسد، هم محصول شما را و هم شناخت دقیقی از مخاطب شما داشته باشد و بر این اساس سعی کند از دریچه نگاه مخاطب، هر آن چه نیاز دارد را در تبلیغات عرضه نماید.

مشاور راه اندازی کسب و کار کسی است که خود یک کسب و کار موفق را راه اندازی کرده باشد.

چرا باید یک مشاور کسب و کار داشته باشیم؟

مشاوره یا مشاور یعنی کسی که قطعاً راهنمایی ها و راه و چاه های بسیار خوب و مناسبی برای مسائل تجاری و کسب و درآمد سازمان ها یا مشاغل در نظر دارد. همچنین خود باید در زمینه کاری و تجاری خود موفق باشد تا دیگران هم بتوانند به او اعتماد کنند. به همین منظور هر مدیر سازمان، حتی بهترین و موفق ترین مدیران، در زمان های مختلف با مشکلات گوناگونی ممکن است مواجه شوند. مدیران اکثراً وقت و توان آن را ندارند که تمامی اصول و لوازم تبلیغات را به صورت حرفه ای رعایت کنند و در اجرای برنامه های تبلیغاتی از اشتباهات آن بر حذر باشند. در اینجاست که مشاور می تواند به عنوان یک ناظر و همراه بیرونی، سازمان را یاری رساند.

نکته اینجاست که مشاور الزاما مسن تر، عاقل تر، با هوش تر و با تجربه تر از مدیر نیست. او در نهایت می تواند هدایت کننده، پشتیبان، مشوق و انذار دهنده ای باشد که به خوبی می شنود، به خوبی می بیند و با نگاه از بیرون به سازمان و به عنوان یک ناظر بی طرف به بهبود فرآیندها در سازمان یاری رساند.

چه زمانی مشاوره کسب و کار استخدام کنیم؟

هنگامی باید مشاور استخدام کنیم و با شرکت های مشاوره قرارداد ببندیم که وقت مان بیشتر از آن ارزش دارد که در هر موضوعی خودمان تحقیق کنیم. وقت مان بیشتر از آن ارزش دارد که موضوعات جدید و مهارت لازم در هر زمینه ای کسب نماییم.

وقتی که به مشکلات کار خود پی نبرده ایم نیاز به تخصص بیشتری در موضوعی خاص مثلاً تبلیغات و برندینگ داریم. زمانی به مشاور نیاز داریم  که می خواهیم قسمت سخت کار را واگذار  کنیم؛ یا می خواهیم به سازمان روح جدید ببخشیم. می خواهیم از ایده های خلاقانه استفاده کنیم. می خواهیم تبلیغات ما، هدفمند و زمان مند باشد و می خواهیم از اشتباهات رایج برحذر بوده و  حداکثر بهره وری و بهره برداری را از برنامه و بودجه تبلیغاتی مان داشته باشیم.

همچنین  اگر در گذشته تجارت و کسب و کار موفقی داشته و با گذشت زمان، از موفقیت تجارت کاسته شده است، پس وقت آن رسیده که با استفاده از راهنمایی های یک مشاور خوب بتوانیم دوباره رونق را به کسب و کار خود بازگردانیم. البته بهتر است قبل از اینکه دچار رکود شویم حتما مشاور تبلیغات در شرکت یا بیزینس خود استخدام کنیم تا از بروز چنین مسائلی جلوگیری به عمل آورد. او همچنین می تواند همیشه مسیرهای پیشرفت تجاری را برای مدیران و صاحبان مشاغل، هموار کند.

ویژگی های مشاور کسب و کار چیست؟

  • مشاور باید در زمینه پروژه شما تخصص لازم را داشته باشد.یعنی اگر قرار است مشاور تبلیغاتی شما شود، باید هم تجربه و هم علم تبلیغات را دارا باشد.
  • تیم مشاور باید صلاحیت فنی، حرفه ای و علمی لازم را داشته باشند.
  • مشاور باید امین، صادق، راستگو بوده و خسیس، بخیل و حسود نباشد.
  • تیم مشاور لازم است تجربه فعالیت ملی و حتی الامکان خارج از کشور و سابقه حضور در مجامع جهانی را داشته باشند.
  • مشاور تبلیغاتی شما باید مهارت های مشاوره ای و روش شناسی لازم را برای تحقیق، جمع آوری و آنالیز اطلاعات داشته باشد.
  • مشاوری حرفه ای است که از ارائه راهکارهای فوری پرهیز کند و عجول نباشد.
  • مشاور تبلیغاتی شما باید رسانه ها و کارکرد آنها را بشناسد و درک لازم از هریک را داشته باشد.
  • مشاور شما نباید پورسانت بگیر باشد و بخواهد حق الزحمه خود را از پورسانت تبلیغاتی محیطی و رسانه ای شما برآورده کند.
  • روش کار مشاور و برنامه ریزی او باید مشخص باشد.
  • مشاور حرفه­ای جدول زمان­بندی اقداماتش را در همان آغاز همکاری ارائه می­دهد.
  • مشاور باید درک درستی از بودجه تبلیغاتی داشته باشد و بودجه بندی در زمینه پروژه مورد نظر را باید به شکل حرفه ای انجام دهد.
  • مشاور حرفه ای باید ارزیابی خوبی از تبلیغات و اثربخشی و ثمربخشی آن داشته باشد و بتواند به دقت، این موارد را تحلیل کند.
  • مشاور باید کمپین تبلیغاتی و دیگر پلن ها و برنامه های تبلیغای را در زمان مناسب و به صورت مکتوب به شما عرضه کند.

تله های مشاور کسب و کار

  • در مشاوره باید سعی کنیم که کارهای ساده و دم دستی را به مشاور نسپاریم.
  • بر کار مشاور نظارت داشته باشیم تا پروپزال های تکراری و بی خاصیت و راهکارهای سنتیِ در ظاهر جدید را به ما القاء نکند.
  • در اموری که خودمان تخصص و تجربه داریم، به مشاور اتکا نکنیم.
  • تنها به آمار و ارقام و گزارشهای مکتوب مجلد اکتفا نکنیم. نظرسنجی ها، مدلها، ماتریس ها و سایر فرمولهای از پیش آماده را نپذیریم و هرگز گزارش یا ابزاری که به نظر می رسد یک قالب پر شده است را قبول نکنیم.
  • تنها به تجربه مشاور اکتفا نکنیم و بدانیم که تجربه بدون تخصص و مهارت علمی برای مشاوره کافی نیست.

در نهایت به این نکته باید اشاره کنیم که با وجود تمامی فرصتها و تهدیدها و زوایای مختلف در مورد مشاوره، واقعیت اینجاست که اکثر رهبران و مدیران موفق در دنیا در طول تاریخ از وجود مشاورانی بهره مند شده اند که توانسته اند با همکاری و همفکری مدیران، تأثیرگذاری مناسبی در سازمان برجای گذارند.

شما هم اگر می خواهید برنامه های تبلیغاتی و برندینگ خود را به صورت حرفه ای و اثرگذار انجام دهید، خود را بی نیاز از مشاور ندانید. برندینگ نه تنها می تواند بازار هدف شما را بشناسد تا رقبایتان را انتخاب کند بلکه کمک می کند که بتوانید تنها ارائه دهنده راه حل های مشکلات خاص در آن حوزه باشید. 

مشاوره برندینگ چیست؟ (Branding Counsulting)

مشاوره برندینگبا نگاهی به عصر جدید به آسانی متوجه دلایل اهمیت برندها نسبت به سالهای پیشین خواهیم شد. برندها امروزه از ارزش بیشتری نسبت به گذشته برخوردارند و میتوان گفت که یکی از دلایل آن، وجود بازارهای جدید و رو به رشدی می باشد که بصورت آنلاین هستند. از این رو بسیاری از مصرف کنندگان تنها تمایل به خرید برندهای برتر را دارند. در بیان دیگر میتوان اشاره نمود که زمانی که تصمیم به ایجاد یک برند جدید وجود دارد، با انتخاب های محدودی برای نامگذاری روبرو هستیم و انتخاب نامی قوی و با مفهوم، هویت و موجودیت جدیدی را خلق خواهد نمود که مخاطبان زیادی را جذب خود خواهد کرد.

متاسفانه بسیاری از کسب و کارهای کوچک بر این باورند که برند تنها مختص کسب و کارهای بزرگی می باشد که از توان مالی بالایی برخوردار هستند. اما حقیقت این است که برندسازی رابط مستقیم و تأثیر گذار با گروه مخاطبان می باشد این بدان معناست که اگر خواهان موفقیت در هر کسب و کاری می باشید و در هر ابعادی که فعالیت می کنید چه در سطح بزرگ یا کوچک، نباید از تأثیر برندینگ در راستای موفقیت کسب و کارتان غافل شوید. توجه داشته باشید که با داشتن یک برند موفق می توانید نیاز به فعالیت های بازاریابی را کاهش دهید که این امر به میزان قدرت شما در برندسازی بستگی خواهد داشت. چنین برندی با این ویژگی می تواند مدت زمانی را که صرف جذب مشتری می شود را کاهش دهد زیرا  شناخت قبلی از برند زمینه لازم را برای جلب اطمینان بیشتر فراهم ساخته است.  

اگر توجه کرده باشید امروزه برندهای بسیار بسیار فراوانی در سطح جامعه رشد کرده اند و دقیقاً مانند قارچ در همه جا سبز شده اند. اما چگونه توانسته اند با وجود این همه رقیب در کار خود موفق باشند؟! جواب کاملاً روشن است! با استفاده از یک مشاوره برندینگ توانسته اند کسب و کار خود را به پیش ببرند. مشاور برندینگ همیشه دارای استراتژی های فوق العاده ای است که یک گام جلوتر از استراتژی های بازار قدم بر می دارد.

برند و مراحل برندسازی چیست؟

اگر درباره برند و اهمیت آن تحقیق کرده باشید، به ارتباط میان  مفاهیمی چون نام، نشان (سمبل) یا طراحی خواهید رسید که وجهه تمایز یک محصول از سایر محصولات می باشد. اما مفهوم برندینگ فراتر از این تعاریف است. امروزه برند در کسب و کار مدرن حرف اول و آخر را میزند. برند ها می توانند منجر به خلق ایده های جدید در مورد محصولات و خدمات شرکت شوند. برخورداری از برندی قدرتمند در موفقیت فعالیت های تحقیق و توسعه، راه گشا است و تصورات سازمان از آینده فعالیت ها و خلاقیت ها را در جهت ارزش آفرینی کسب و کار هدایت می کند.

برند های برتر قادرند هیجانات و عواطف مصرف کنندگان خود را برانگیزند و باعث شوند تا مصرف کنندگان به این نام ها اعتماد داشته و بیش از سایر برند ها آنها را را به کار گیرند. برند یا نام تجاری متعلق به شماست، داستان موفقیت یا شکست شماست، هویت شماست و مهمتراز همه، احساسی است که مشتریان به شما خواهند داشت. در یک جمله کوتاه می توان گفت: «برند نمایانگر شخصیت شماست؛ اساس و نمای کسب و کارتان.»

در واقع برندسازی، فعالیتی می باشد که در آن تصویری از یک برند در قلب و ذهن مشتری ایجاد می شود. در مورد نام تجاری یا برند تعابیر متعددی وجود دارد که میتوان گفت در برگیرنده آرم یا لوگو، مجموعه ای از ارزش ها، هویت، وفاداری، رابطه، چشم انداز، تصویر ذهنی، موضع یابی، سند حقوقی و ... می باشد. به منظور ایجاد یک چارچوب قوی، شما به یک برند که تمامی موارد فوق را در برگیرد نیازمند هستید. شما می بایست با ایجاد تفاوتها، به مشتریان این اطمینان را بدهید که چرا و به چه دلیل به شما اعتماد کنند و انتقال دهنده آن به دیگران باشند. 

  • مرحله 1: تعریف ارزش

بیان ارزش های یک مجموعه از مهمترین بخش های ایجاد یک برند قوی می باشد . اگر ارزش های خود را از همان ابتدا محکم بیان کنید در آینده نزدیک منجر به گسترش بیانیه مآموریت شما خواهد شد.بخاطر داشته باشید این مرحله به تنهایی سکوی پرتاب شما نخواهد بود بلکه داستان کسب و کار شماست.در این مرحله شما هیچ چیزی برای عرضه به مشتریان نخواهید داشت بلکه فرصتی است که به مشتریان خود بگویید جه کسی هستید ، چرا چنین کاری را انجام می دهید یا چرا وجود شما مهم است.

  • داستان کسب و کارتان چیست؟
  • اعتقادات شما چیست و از چه اصولی را دنبال می کنید و در نهایت به کدام سمت پیش می روید؟
  • چه هدفی را برای انجام چنین فعالیتی دنبال می کنید؟
  • مرحله 2: شناخت مشتریان

ایجاد رابطه با مشتریان، تعیین کننده موفقیت سازمان خواهد بود.درک درستی از آنها اینکه چه میخواهند به شما کمک بیشتری برای خدمت رسانی بهتر خواهد نمود.

  • چگونه مشتریان شما را درک کنند؟
  • چگونه می خواهید مشتریان شما را درک کنند؟
  • نیاز مشتریان شما چیست؟
  • مرحله 3: تعیین جایگاه در بازار

پیدا کردن موقعیت شما در بازار مهمترین عامل موفقیت شماست.به یاد داشته باشید، شما نمیتوانید همه چیز باشید و هر کاری را انجام دهید پس بهترین کار یا فعالیتی که قادر به انجام آن به بهترین نحو ممکن می باشید را کشف کنید و خلاء آن را پر کنید.

  • رقبای شما در بازار چه کسانی می باشند؟
  • وجهه تمایز شما با رقبایتان چیست؟
  • با چه استراتژی میتوانید در بازار هدف خود نفوذ کنید؟

برندینگ مسیری است که به واسطه آن مشتریان خدمات و محصولات شما را تجربه خواهند کرد و اعتبار و شهرت برند شما منجر به فروش بیشتر شما می شود. امروزه ساختن برند همانند گذشته کار ساده ای نیست و مستلزم یک استراتژی رو به رشد برای رسیدن به رشدی پایدار و متداوم می باشد.برندینگ هوشمندانه ترین روش تجارت و تولید ثروت خواهد بود و باید بتوان از فرصت ها و ایده های مناسب برای خلق آن بهره مند شد.باید در نظر داشت که طی نمودن مسیر برندسازی، در صورتی با موفقیت توام خواهد بود که به هیچ عنوان با شعار و تبلیغات دست نیافتنی همراه نشود و می بایست با در نظر گرفتن زمان و هزینه بیشتر، از فرصت های پیش رو استفاده نمود.به منظور تسهیل فرآیند برندینگ بهتر است از دانش، تجربه و مشاوره افراد خبره بهره مند شوید و ریسک این کار را کاهش دهید و با اطمینان بیشتر در جهت معرفی و توسعه برند خود اقدام نمایید.

اهمیت برندینگ چیست؟

یک برند قوی ارزشمند است چون می تواند باعث زیاد شدن مشتریان گردد. برای همین خیلی مهم است که زمان زیادی را صرف تحقیقات، تعریف و ساختن برند خود کنید. اگر تمامی این کارها به درستی و اصولی انجام شود، برند شما یک منبع معتبر و ارزشمند برای مشتریان واقعی تبدیل می گردد. برندینگ جز ابتدایی آن در بازاریابی می باشد و بدون برندینگ شما وجود نخواهید داشت. برندینگ استراتژیکی است اما بازاریابی تاکتیکی می باشد. برای همین است که تعریف این دو موضوع بین کسب وکارها اهمیت زیادی پیدا کرده است. بریدینگ را یک راهنمای برای شناخت اهداف کسب و کار تعریف می کنند. چونکه باعث می شود شما با برنامه بازاریابی متناسب با اهداف خود به خوبی همراستا شوید و استراتژی خود به طور کامل انجام دهید.

تاثیر برند قبل از خرید اتفاق نمی افتد یعنی نمی توان تاثیر در زندگی مشتری را اندازه گرفت. آیا محصول یا خدمات شما همانطور که پیش بینی می کردید، به فروش می رود؟ کیفیت محصولات شما همانطور که قول داده بودید می باشد؟ تجربه انجام خدمات چگونه است؟ اگر شما برای هر سوالی بتوانید جواب مثبتی بدست بیاورید، یعنی اینکه می توانید مشتریان وفاداری بدست بیاورید. برندینگ نه تنها می تواند باعث ایجاد مشتریان وفادار برای شما باشد، بلکه می تواند کارمندان شما را وفادارتر کند. برند به آنها چیزی را می دهد که بهش اعتقاد دارند و به آنها کمک می کند که هدف سازمان و کسب وکار خود را بهتر بشناسند. 

مشاوره دیجیتال مارکتینگ چیست؟ (Digital Marketing Consulting)

دیجیتال مارکتینگدر عصر جدید، به خاطر استفاده زیاد از فضای مجازی و افزایش ارتباطات در فضای مجازی، بیشتر کسب و کارها به فروش آنلاین و دیجیتال رو آورده اند. دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) درواقع همان بازاریابی و فروش دیجیتال در فضای مجازی است. چه از طریق وبسایت ها، و چه از طریق انواع صفحات اجتماعی می توان در این عرصه در کار خود موفق شد. به همین منظور نباید از استخدام و کسب راهنمایی یک مشاور دیجیتال مارکتینگ غافل شد. زیرا او راه حل های متنوعی را برای رقابت با رقبا در نظر دارد.

ابزارهای بسیار متنوعی برای بازاریابی آنلاین یا همان دیجیتال مارکتینگ در اختیار قرار دارد، از ابزارهای موتور جستجوی گوگل گرفته تا طراحی سایت، بهینه سازی جستجوی گوگل، مدیریت شبکه ای اجتماعی، تبلیغات فیسبوک و اینستاگرام و ... .

با استفاده از ابزارهای بالا می توان با مشتریان خود بیشتر در ارتباط بوده و بازاریابی را افزایش داد. اما باید این کار همراه با مشاوره دیجیتال مارکتینگ صورت گیرد.

امروزه افراد زیادی توانسته اند حتی در محیط اینستاگرام هم به شهرت برسند و کسب و کار موفقی راه بیندازند. فکر می کنید خودشان به تنهایی توانسته اند در مدت کوتاهی به شهرت و موفقیت در بیزینس خود برسند؟ قطعاً خیر. همراه داشتن یک مشاوره تبلیغاتی و دیجیتال مارکتینگ نقش بسزا و موثری در پیشبرد اهداف کاری و کسب درآمد دارد. حتما به این موضوع توجه داشته باشید.

مشاوره دیجیتال مارکتینگ به تمام راه ها و استراتژی های تبلیغاتی بازار اشراف کامل دارد. او همیشه درحال فراگیری استراتژی های جدید و بروز در دنیای مارکتینگ امروزیست تا بتواند در کار خود، که مشاوره دادن به کسب و کارهاست موفق تر شود.

امروزه برندهای بسیاری، حتی فروشگاه ها و مغازه های کوچک هم درحال فعالیت و راه اندازی بیزینس خود در فضای مجازی هستند. رقابت بین تمامی بیزینس ها بسیار نفسگیرتر هم خواهد شد. پس چه بهتر که از همین حالا برای راه اندازی کسب و کار در فضای مجازی، استخدام و استفاده از راهنمایی های یک مشاور دیجیتال مارکتینگ اقدام کرد.

مشاوره تبلیغات (AD Consulting)

مشاوره تبلیغاتشاید شما هم فیلم تبلیغاتی دو غول نوشابه (پپسی و کوکاکولا) را دیده اید که پپسی چگونه ارزش و اعتبار کوکاکولا را زیر پای خود له کرد! این فیلم تبلیغاتی هنوز در یوتیوب و آپارات هم درحال بازدید است، با اینکه حدود 10 سال از آن گذشته است! این چنین کارهای فوق العاده فقط از طریق انواع مشاوره های کسب و کار صورت می گیرند. 

مشاوره تبلیغاتی معمولاً با شما بصورت ساعتی، ماهانه یا سالانه درباره روش های تبلیغات موثر صحبت می کند. شما می توانید از این مشاوره به صورت کوتاه مدت یا بلندمدت برای رسیدن به اهداف خود بهره بگیرید. مشاوره تبلیغاتی علاوه بر انجام کارهای تبلیغاتی، بر روش های تولید محتوای شما هم نظارت دارد و راهکارهایی را ارائه می دهد. قطعا با استفاده از یک مشاوره تبلیغات می توان تبلیغات موثرتر، دلنشین تر و بروزتری را با توجه به نیازهای روز جامعه و افراد ایجاد کرده و به کسب درآمد بیشتر دست یافت.

چه زمانی به مشاور تبلیغاتی نیاز داریم؟

  1. در صورت گله از هزینه های بالای بالای تبلیغات
  2. به منظور معرفی بیشتر و بهتر به مخاطبین
  3. در صورت عدم رضایت از شرکت های تبلیغاتی مختلف

مشاوره فروش یا مشاوره بازاریابی؟ (marketing consulting)

مشاوره بازاریابیمشاوره فروش و مشاوره بازاریابی هر دو هدف یکسانی در پیشبرد بیزینس به سمت موفقیت و کسب درآمد بیشتر برای صاحبان مشاغل دارند. اما برای رسیدن به این هدف مشترک، ابزارهای مختلفی به کار می گیرند. هر دوی مشاوره فروش و مشاوره بازاریابی به یک اندازه برای یک تجارت اهمیت دارند.

ابزارهای مشاوره بازاریابی

  1. بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO) 
  2. ابزار بهینه سازی موتور جست و جو یا سئو (SEO) 
  3. ابزار مدیریت پروژه 
  4. نرم افزار گزارش داده 
  5. ابزار تولید محتوا

ابزارهای مشاوره فروش

  1. اپلیکیشن ملاقات 
  2. ابزار مستند سازی 
  3. نرم افزار صورت حساب 
  4. ابزار مدیریت پست الکترونیکی 
  5. نرم افزار مدیریت موجودی و سفارش

مشاوره طراحی سایت (web designing consulting)

مشاوره طراحی سایتگام اول برای ایجاد یک کسب و کار اینترنتی، طراحی سایت است. شما حتی اگر مهارت و تخصص راه اندازی سایت را هم داشته باشید اما بدون همراهی یک مشاوره طراحی سایت نمی توانید به روش مناسب و طی یک مدت زمان کوتاه تر به اهداف خود برسید. مشاوره طراحی سایت استراتژی هایی را در ذهن دارد که می تواند در فروش هر چه سریعتر خدمات و محصولات شما کمک کند. همچنین او مسیرهای کوتاه تر و ارزان تری را برای پیشبرد اهداف شما و کسب درآمد برایتان ایجاد خواهد کرد.

چرا باید قبل از طراحی سایت، مشاوره طراحی سایت بگیرم؟

قطعاً برای این که طی مدت زمان کوتاه تر، با اهداف مشخص و با هزینه ای کمتر سایت خود را طراحی و راه اندازی کنید و کار کسب درآمد را استارت بزنید. بدین صورت در کار طراحی دچار اشتباه و دوباره کاری نمی شوید. اگر مشاوره طراحی سایت نگیرید، بعد از طراحی سایت خود زمان بسیار طولانی تر به اهداف و کسب درآمد می رسید. زیرا از استراتژی های این کار آگاهی ندارید. به قول معروف این کار هم "فوت کوزه گری" می خواهد!

مشاوره سئو (seo consulting)

مشاوره سئومشاوره سئو یکی از مهم ترین مشاوره ها در زمینه بیزینس های آنلاین است. شما بعد از طی کردن طراحی وب سایت با کمک مشاوره طراحی سایت، می توانید از یک مشاوره سئو کمک بگیرید. قطعاً بدون استخدام یک مشاور سئو نمی توانید به موفقیت در کسب و کار خود شوید. داشتن یک مشاور سئو به کسب و کار شما ارزش و اعتبار می بخشد.

یکی از روش های دیده شدن در موتور جستجوی گوگل، بودن در صفحه اول است! یک مشاور سئوکار تخصصش همین است. او به شما کمک می کند تا اعتبار و ارزش سایت تان بالا برود و در صفحه اول قرار گیرید. همین باعث رشد و موفقیت بیزینس شما خواهد شد.

حتی اگر وبسایت ندارید و کار شما بصورت حضوری است، با تبلیغ در سایت هایی که سئوی خوبی دارند می توانید کار خود را بصورت دیجیتال تبلیغ کنید. این یعنی همان دیجیتال مارکتینگ!

چه زمانی به مشاوره سئو نیاز داریم؟

  1. در حال طراحی سایت هستید
  2. فروشگاه اینترنتی تان فروش خوبی ندارد
  3. دارای فروشگاه آنلاین هستید
  4. برای کسب و کار خود دارای سایت هستید.

مشاور سئو به شما و کسب و کارتان به دو روش می تواند کمک کند:

  1. به شما آموزش دهد و تیم شما آن را انجام دهد.
  2. به شما و تیم شما آموزش دهد و خود مشاور سئو در تیم اجرا کننده باشد.

مشاوره طراحی لوگو (logo designing consulting)

مشاوره طراحی لوگوطراحی لوگوی یک شرکت می تواند چشم انداز موفقی برای آن در بازار ایجاد کند و یا برعکس، کسب و کار را به سوی شکست پیش ببرد. یک لوگوی عالی می تواند ارتباط خوبی با مخاطبان هدف شما ایجاد کند. در حالی که یک لوگوی نامناسب این قابلیت را ندارد تا پیام تجاری کسب و کارتان را به دیگران منتقل کند. مشاوران و متخصصان طراحی لوگو می توانند در این مسیر به شما کمک کنند.

چرا به مشاوره طراحی لوگو نیاز داریم؟

لوگو برای کسب و کارهای مدرن فقط یک نماد تجاری نیست! لوگو به ایجاد هویت قوی برای برند کمک می کند و پیام تجاری مناسب را به مخاطبان هدف ارسال می کند. در واقع، یک لوگوی حرفه ای این قدرت را دارد که افراد را به مشتریان وفادار شما تبدیل کند. 

این موارد نکاتی هستند که باید هنگام طراحی لوگو خود در نظر بگیرید. با این حال، می توانید همه چیز را به یک مشاوره طراحی لوگوی حرفه ای بسپارید. همانطور که در حال تصمیم گیری برای طراحی لوگو خود هستید، می توانید بسیاری از نکات طراحی منحصر به فرد لوگو را از مشاوران دریافت کنید. 

مشاوره ثبت شرکت (Company Registration)

ثبت شرکتثبت شرکت، تشکیل یا تاسیس شرکت، همه اصطلاحاتی هستند که برای فرآیند راه اندازی یک تجارت به عنوان یک شخص حقوقی استفاده می شود. تا زمانی که یک شرکت ثبت نشده باشد، نمی تواند به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کند. از آنجایی که ثبت شرکت می تواند فرآیندی زمان بر و پیچیده باشد، مشاوران و متخصصان این حوزه می توانند تا حد امکان این فرایند را برای شما ساده و مقرون به صرفه انجام دهند.

چه زمانی به مشاور ثبت شرکت نیاز داریم؟

کارآفرینان اغلب عجله دارند و تصمیمات عجولانه ای برای ثبت کسب و کارشان اتخاذ می کنند. بنابراین، یک کارآفرین چگونه می تواند یک کسب و کار قانونی خود را به ثبت برساند؟ مشاوران حوزه ثبت شرکت به شما می گویند که چگونه و در چه زمانی شرکت خود را با حداکثر انعطاف پذیری ثبت کنید.

آیا آماده اید تا بدون نگرانی، بیزینس خود را راه اندازی کنید یا اعتبار آن را بیشتر کنید؟ اگر تصمیم قاطعی در این زمینه گرفتید یا حتی نیاز به راهنمایی دارید با ما در میان بگذارید.

نظر خود را درباره «مشاوره کسب و کار» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره مشاوره کسب و کار فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۵۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.