
مکزیک 3 کرواسی 1 – گزارش بازی جام جهانی
به گزارش آسمونی تیمهای مکزیک و کرواسی در دور سوم مرحله گروهی رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل، 30 دقیقه بامداد امروز در ورزشگاه پرنامبوکو شهر رسیف به مصاف هم رفتند. هر چند این بازی در نیمه نخست کم هیجان دنبال شد و گلی در پی نداشت، اما در نیمه دوم بازی متفاوتی را شاهد بودیم و مکزیکیها که در دو مسابقه قبلی خود هم نتایج خوبی کسب کرده بودند، در این مسابقه توانستند با حساب سه بر یک به برتری رسیده و خود را به مرحله دوم جام بیستم برسانند.
گلهای مکزیک را در این بازی "رافا مارکز" دقیقه 70، "گواردادو" 75 و "چیچاریتو" 82 به ثمر رساندند. تک گل کرواسی را هم "بریشیچ" در دقیقه 87 وارد دروازه مکزیک کرد.
قضاوت این بازی برعهده "روشن ایرماتوف" ازبکستانی بود و وی به "آنته ربیچ" از کرواسی کارت قرمز نشان داد و این بازیکن را از زمین اخراج کرد.
مکزیک با این برد پس از برزیل در جایگاه دوم گروه A قرار گرفت و باید در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف هلند، تیم اول گروه B برود.