
روش نگهداری انگور و خواص انگور قرمز
انگور دارای ترکیب سودمندی به نام فلاونوئید میباشد که فیتونوترینتی است که رنگ قرمز و صورتی انگور به علت وجود این ترکیب میباشد. این ترکیب فلاونوئیدی شامل کوئرستین و رزوراترول است که این فلاونوئیدها موجب کاهش ریسک بیماریهای قلب و عروق میشوند
یکی دیگر از خواص انگور، صاف کننده و مولد خون بودن آن است. انگور قند خون را نیز تنظیم میکند. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است.
البته افرادی که قند خون پایین دارند میتوانند از انگور بهره زیادی ببرند. بنابراین سعی کنید همیشه انگور داشته باشید و چند بار در روز از آن میل کنید.
روش نگهداری انگور :
برای نگهداری بیشتر انگور ، آنرا به صورت نشسته درون کیسه نگهدارید. شستن انگور قبل از گذاشتن در یخچال موجب ترک خوردن دانه های آن می شود.
انگورهای مانده را میتوان سرکه کرد. برای این کار آنها را چند هفته در ظرفی در دار بریزید به صورتی که اصلا هوا نخورد و بعد صاف کنید.
و البته بهترین راه برای تازه ماندن انگور و جلو گیری از خراب شدنشان خرید به اندازه ی نیاز است.
تاثیر انگور قرمز بر جوان ماندن :
دانشمندان می گویند: انگور قرمز دارای ماده ای به نام رسوراتول است که نوعی پروتئین موسوم به سرتوئین در بدن انسان می سازد و این پروتئین نیز موجب جوان ماندن و طراوت کروموزوم های انسان می شود و پیری را به تاخیر می اندازد.
انگور قرمز همچنین دارای موادی است که خطر ابتلا به سرطان و التهاب های جسمی را کاهش می دهد.
برخی از انواع انگور قرمز :
- انگورحسینی قرمز:
این انگور نیز دارای مشخصات انگور حسینی سفید بوده فقط از لحاظ رنگ با هم اختلاف دارند.
- انگور صاحبی قرمز:
انگور صاحبی قرمز همان طوری که از اسمش معلوم است دارای رنگ قرمز حبه های درشت با دانه های بزرگ و پوست نازک و پرآب می باشد. مصرف فصلی دارد و خشک نمی گردد.
- انگور خلیلی قرمز و سفید:
انگورخلیلی قرمز و سفید از انگورهای زودرس بوده و به عنوان نوبر انگور عرضه می گردد.