زمان مطالعه: 5 دقیقه
مدیریت روابط با خانواده همسر

مدیریت روابط با خانواده همسر

    شايد دوست نداشته باشيم كه به خاطر تاثير مثبت گذاشتن بر خانواده همسر، چهره مثبت‌تري از خود نشان بدهيم...

 

 

شاید دوست نداشته باشیم که به خاطر تاثیر مثبت گذاشتن بر خانواده همسر، چهره مثبت‌تری از خود نشان بدهیم ولی چه بخواهیم چه نخواهیم آنها بخش مهمی از زندگی مشترک ما خواهند بود.

 

تاثیر خوب بگذارید

 

خوب لباس بپوشید و بکوشید همیشه پاک و تمیز باشید. هیچ مادری دوست ندارد  عروس یا داماد بدلباس و شلخته داشته باشد.

 

به همسرتان اهمیت بدهید

 

هیچ چیز پدر و مادری ( به ویژه مادر) را آن‌ قدر خوشحال نمی‌کند که ببینند به دختر یا پسرشان عشق می‌ورزند  و با او به خوبی رفتار می‌کنند. همیشه سعی کنید محیط خانوادگی آرامش‌بخش و گرمی را به وجود بیاورید.

 

با پدر و مادر همسرتان مشورت کنید

 

با پدر و مادر همسرتان مشورت کنید حتی اگر به پیش‌نهاد آنان عمل نمی کنید. مشورت خواستن یعنی  اهمیت دادن به آنها. شاید هم روزی راه حل خیلی خوبی به شما پیش‌نهاد کنند.

 

علایق آنها را بشناسید

 

ببینید پدر و مادر همسرتان چه دوست دارند،  سعی کنید کمی درباره آن یاد بگیرید و به آن علاقه نشان بدهید، ولی یادتان نرود که تقلید کردن تنها، فایده‌ای نخواهد داشت.

 

پدر و مادر همسرتان را درک کنید

 

سعی کنید از خانواده همسرتان درک بهتری پیدا کنید و آن‌طور که هستند آنها را بپذیرید. به آنها نشان بدهید چقدر از بودن در کنار آنها خوش‌بختید.

 

ببینید پدر و مادر همسرتان از چه چیزهایی بدشان می‌آید

 

ببینید از چه بدشان می‌آید، آن کار را نکنید و آن حرف را نزنید تا آنها را آزار ندهید.

 

گذشت داشته باشید

 

اگر مادر همسرتان به شما بدی می‌کند و  بد شما را می‌گوید، شما به او بدی نکنید و بدش را نگویید. خیلی سخت است ولی ارزشش را دارد. در روی پدر و مادر همسرتان نایستید. نگذارید سیل انتقادات و اختلاف نظرها شما را با خود ببرد.

 

مقایسه نکنید

 

پدر و مادر همسرتان را با پدر و مادر خودتان مقایسه نکنید و پیش روی آنها از پدر و مادر خودتان تعریف نکنید. گرچه به طور معمول از پدر و مادر همسر به خوبی یاد نمی‌شود ولی آنها بیشتر اوقات انسان‌های خوبی هستند. به هر حال همین‌ها هستند که همسر شما را بزرگ کرده‌اند و به جایی رسانده‌اند که شما تصمیم گرفته‌اید تا آخر عمر در کنارش زندگی کنید. آنها دیگر خانواده شما هستند و باید آنها را همان‌طور که هستند بپذیرید.

 

احترام

 

به آنها احترام بگذارید حتی اگر لایق آن نیستند.

 

وفاداری

 

کاملاً طبیعی است همسرتان نسبت به خانواده‌اش وفادار باشد. اشکالی ندارد البته تا زمانی که وفاداری‌اش به آنها از وفاداری‌اش به شما بیشتر نباشد.

 

انتقاد

 

حتی اگر خانواده همسرتان از جهنم هم آمده باشند نباید از آنها انتقاد کنید. اگر همسرتان از آنها انتقاد می‌کند تنها شنونده باشید. می‌‌توان پرسید منظورش از این انتقاد چیست ولی نباید نظر داد.

 

ریشه‌ها

 

کمی وقت بگذارید و دربارة ریشه‌های ژنتیکی و فرهنگی خودتان اطلاعات بیشتری به دست آورید و همسرتان را از آنها آگاه کنید.

 

احساسات

 

احساس‌تان درباره خانواده خود را با همسرتان در میان بگذارید.

 

 

 

درمان

 

اکر مشکلی دارید که ناشی از روابط خانوادگی( پیش از ازدواج) است  آن را حل کنید تا در زندگی مشترک با همسرتان به مشکل کمتری برخورد کنید.

 

حد و مرزها

 

ببینید در کجا با خانواده همسرتان در احساسات، اندیشه‌ها و توقعات و نگرش‌تان درباره موارد گوناگون اختلاف نظر دارید. در آن موارد مرز میان خود و آنها را مشخص کنید.

 

نه گفتن

 

گنجایش خود را مشخص کنید. بین خود و همسرتان رمزی بگذارید تا به وسیله آن همسرتان متوجه شود که دیگر از بودن در کنار خانواده او خسته شده‌اید و زمان رفتن به خانه رسیده است.

 

اهمیت دادن

 

همین‌طور که پدر و مادر همسرتان پیر می‌شوند به سلامتی و نیازهای مالی آنها توجه کنید. ببینید برای سال‌های پیری آنها چه کمکی از دست شما بر می آید.

 

تقدم

 

به یاد داشته باشید  ازدواج شما از همه چیز مهم‌تر است

 

برخورد صحیح با همسر

 

برخورد صحیح با همسرنخستین و مهم‌ترین گام به سوی برخورد صحیح با خانواده اوست. سعی کنید پیوند میان او و خانواده‌اش را درک کنید و از او بخواهید در این پیوند پایدار باشد. یادتان باشد خانواده همسرتان برای او مانند خانواده شما برای خودتان است.

 

نیش و کنایه را با لبخند پاسخ بدهید

 

کمی طنز داشتن برای بهتر شدن رابطه با خانواده همسر می‌تواند خیلی موثر باشد. اگر کنایه‌ای به شما می زنند سعی کنید با کمی لبخند و طنز آن را با شوخی رد کنید. عصبانیت اوضاع را بدتر می‌کند. لبخند زدن در جواب کنایه‌هایی که می‌شنوید باعث می‌شود کنایه‌ها کمتر می‌کند.

 

به خانواده همسرتان احترام بگذارید

 

به خانواده همسرتان به چشم کسانی بنگرید که می‌توانند دوست شما باشند. حتی اگر زیاد شما را دوست ندارند کاری نکنید که ارتباط‌تان بدتر شود.هرگز با آنها با لحن بد صحبت  و به آنها توهین نکنید. به آنها علاقه نشان بدهید و به حرف‌شان گوش کنید. ناراحتی‌ها آرام آرام از بین می‌روند.

 

حرف‌تان را روشن و واضح بزنید

 

اگر می‌بینید خانواده همسر با شما مشکل دارند و به شما اجحاف می‌کنند رو در رو مشکل‌تان را به آنها بگویید. سعی نکنید حرف‌تان را از طریق شخص دیگری به گوش آنها برسانید. بکوشید پیش از این که دیر بشود مشکل را رک و راست به آنها بگویید.

 

بین همسر و فرزندان‌تان و خانواده همسر فاصله نیاندازید

 

بین همسر و فرزندان‌تان از یک سو و خانواده همسرتان از سوی دیگر فاصله نیاندازید. بگذارید آزادانه  با یک‌دیگر رفت و آمد کنند. اگر رابطه خوبی با خانواده همسرتان ندارید این شکاف تنها شرایط را بدتر می‌کند.

 

مهربانی و محبت از هر چیزی موثرتر است

 

با مهربانی سخت‌ترین دل‌ها هم نرم می‌شوند. از هر موقعیتی برای نشان دادن محبت‌تان به خانواده همسرتان استفاده کنید. به آنها نشان بدهید که شما هم مانند فرزندشان نگران آنها هستید. هرگاه توانستید به آنها کمک کنید. اگر بیمار هستند از آنها نگه‌داری کنید و اگر در مسافرت‌هستند از خانه شان مواظبت کنید. کم کم محبت در وجود هر دو طرف جوانه خواهد زد.

 

خودتان باشید

 

تا آنجا که می‌توانید به خانواده همسرتان محبت کنید و به آنها احترام بگذارید ولی به خاطر آنها خودتان را عوض نکنید. همیشه الویت‌های‌تان را حفظ کنید. یادتان باشد مجبور نیستید به خاطر خانواده همسرتان خودتان را عوض کنید مگر این که برای شما فایده‌ای داشته باشد. اگر به خودتان و تصمیم‌های‌تان احترام بگذارید مردم به شما احترام خواهند گذاشت.

 

با تجربه و بالغ باشید

 

ساختن با خانواده همسر به بلوغ فراوانی نیاز دارد. باید بپذیرید آنها پدر و مادر شما نیستند پس همیشه کمی فاصله بین شما وجود خواهد داشت. هنگام برخورد با خانواده همسرتان سعی کنید خودتان را به جای ‌انها بگذارید. به جای شکایت از این که چرا به شما تبعیض می شود از غریزه‌‌تان کمک بگیرید و هوشمندانه رفتار کنید.

نظر خود را درباره «مدیریت روابط با خانواده همسر» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره مدیریت روابط با خانواده همسر فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.