ثبت نام لاتاری
زمان مطالعه: 2 دقیقه
20 می ، روز جهانی زنبور

20 می ، روز جهانی زنبور

20 می هر سال روز جهانی زنبور است.

روز جهانی زنبور عسل در 20 می هر سال برگزار می شود. در این روز آنتون جانیا، پیشگام زنبورداری، در سال 1734 به دنیا آمد. هدف از نامگذاری این روز جهانی، شناخت نقش زنبورها و سایر گرده افشان ها برای اکوسیستم است.

روز جهانی زنبور - World Bee Day
روز جهانی زنبور - World Bee Day

آسمونی: تقریبا اکثر ما وقتی اسم زنبور عسل را می شنویم، به یاد فراورده های او می افتیم. گمان می کنیم که زنبور عسل یعنی حشره ای که یکی از خوشمزه ترین مواد طبیعی یعنی عسل را تولید می کند. اگر کمی بیشتر اطلاعات داشته باشیم در مورد بره موم، ژل رویال و گرده گل هم اطلاعات داری و زنبور را برای تولید این همه فراروده تحسین می کنیم. اما این تمام کاری که زنبور عسل انجام می دهد نیست.

به اعتقاد بسیاری از دانشمندان ،آنچه که باعث شده زنبور عسل تا این حد برای حیات بشر مهم باشد، تولید فراروده های مختلف نیست. بلکه زنبور عسل وظیفه ای مهمتر برای حیات کل کره خاکی بر عهده دارد. زنبورها تلاش می کنند تا نه تنها خود و برخی موجودات زنده مثل انسان ها، بلکه کل کره زمین از نابودی حفظ شود. شاید با این دیدگاه بهتر بفهمیم که چرا زنبور عسل تا این حد از کلنی خود مراقبت می کند. شاید خود می داند که اگر کلنی زنبور عسل از بین برود، همه از بین خواهند رفت

زنبور چه نقشی در حیات کره زمین دارد؟

همانطور که می دانید گیاهان از مهمترین موجودات زنده روی زمین هستند. این آفریده های خداوندی باید وجود داشته باشند تا کره زمین دمای خود را حفظ کند، آلودگی ها را برطرف کند، میوه برای انسان و دیگر حیوانات تولید شود و موارد مختلف دیگری که هر کدام اهمیت زیادی برای حیات بشر دارد. حالب بیایید فکر کنیم که این گیاهان از بین بروند! آیا امکان زندگی کردن در کره زمین وجود دارد؟

زنبور عسل از چه چیزهای تغذیه می کند؟

شاید برایتان جالب باشد که از بین رفتن گیاهان کل اکوسیستم را از بین می برد. حتی یک باران کوچک نیز به سیل مهیب تبدیل شده و دیگر خبری از آبادانی در روی زمین نیست. حتی اگر از اهمیت گیاهان برای تولید میوه و خوراکی های مختلف بگذریم، تصفیه کردن هوا که مهمترین ویژگی کره زمین است نیز به وسیله گیاهان و درختان انجام می شود. در نتیجه نبود آن ها نه تنها خوراکی ها را از انسان می گیرد بلکه هوایی برای انسان ها باقی نمی گذارد.

بد نیست بدانید که یکی از عوامل مهمی که حیات گیاهان را تضمین می کند، زنبور عسل است. مهمترنی وظیفه ای که خداوند برای زنبور عسل قرار داده این است که در بین گل ها و گیاهان پرسه بزند و به صورت ناخودآگاه، گرده گل ها و گیاهان را به یکدیگر رسانیده تا تولید مثل اتفاق بیافتد. این موضوع ساده عاملی است که کمتر به آن توجه می شود. بسیاری از دانشمندان معتقدند که اگر زنبور عسل از روی کره زمین حذف شود، دیری نخواهد انجامید که کل کره خاکی از گیاهان زدوده شده و هیچ گل و گیاهی روی زمین باقی نماند.

آیا عدم وجود زنبور واقعا کل کره زمین را نابود می کند؟

اینکه گفته می شود عدم وجود زنبور عسل تنها در 4 روز زندگی در کره زمین را نابود می کند، موضوع اثبات شده ای نیست. با این حال این فرضیه اولین بار توسط انیشتین ارائه شده است. آنچه که باید از این موضوع برداشت کرد، اهمیت زنبور عسل برای حیات کره زمین است. اگر به حیات کره زمین علاقه مند هستیم باید اهمیت بیشتری به زنبور عسل بدهیم.

ارزیابی مهاجرت ثبت نام لاتاری
نظر خود را درباره «20 می ، روز جهانی زنبور» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.