زمان مطالعه: 2 دقیقه
معرفی دانشگاه نیشابور

معرفی دانشگاه نیشابور

معرفی دانشگاه نیشابور یکی از دانشگاه های دولتی ایران دانشگاه نیشابور یکی از دانشگاه های دولتی ایران است....

معرفی دانشگاه نیشابور
معرفی دانشگاه نیشابور



معرفی دانشگاه نیشابور یکی از دانشگاه های دولتی ایران

دانشگاه نیشابور یکی از دانشگاه های دولتی ایران است. دانشگاه نیشابور مانند دیگر دانشگاه های دولتی دارای تاریخچه است. تاریخچه دانشگاه نیشابور شامل زمان تشکیل و وظایف و فعالیت ها و اهداف دانشگاه نیشابور می باشد. اگر می خواهید در مورد دانشگاه نیشابور بیشتر بدانید این بخش آسمونی" href="http://asemooni.com">آسمونی را تا پایان مطالعه نمایید چرا که به معرفی دانشگاه نیشابور و تاریخچه دانشگاه نیشابور و آدرس سایت دانشگاه نیشابور می پردازیم.

تاریخچه دانشگاه نیشابور

دانشگاه نیشابور (University of Neyshabur) یکی از دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که در شهر نیشابور قرار دارد.

در سال 1373، یک مجتمع آموزشی در شهرستان نیشابور با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد راه اندازی شد که در دو رشته مهندسی صنایع غذایی و علوم اجتماعی با گرایش پژوهشگری اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی کرد. در سال 1378 تغییراتی در رشته‌های آموزشی این مجتمع بوجود آمد و این مجموعه تبدیل به دانشکده هنر نیشابور شد. فعالیت این دانشکده با پذیرش دانشجو در دو رشته نقاشی و گرافیک و مجسمه‌سازی آغاز شد و در آبان ماه 1385 براساس موافقت اصولی دفتر گسترش آموزش عالی، دانشکده هنر واحد نیشابور به مجتمع آموزش عالی نیشابور ارتقاء یافت.

سال 1388 شورای گسترش آموزش عالی با تبدیل مجتمع آموزش عالی نیشابور به دانشگاهی مستقل موافقت نمود. پس از آن با پیگیری‌ها و اقدامات مجموعه ریاست و مدیران دانشگاه، دانشگاه دولتی نیشابور ایجاد شد. در فاصله کمتر از یک سال با اخذ مجوز ایجاد دو دانشکده دیگر با عنوان دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده علوم پایه، دانشگاه نیشابور دارای سه دانشکده مستقل شد. پس از آن دانشگاه نیشابور فعالیت خود را با 8 رشته در مقطع کارشناسی و در سه ساختمان در سطح شهرستان نیشابور ادامه داد. مستقل شدن دانشگاه نیشابور و خارج شدن از تحت نظارت دانشگاه فردوسی مشهد:در تاریخ 2اسفند ماه سال 1397 با پیگیری ها وتلاش های سرکار خانم دکتر هاجر چنارانی نماینده محترم شهرستان های نیشابور وفیروزه در مجلس شورای اسلامی واخذ موافقت از وزارت علوم توسط خانم دکتر چنارانی با ایجاد کمیسیون دائمی هیئت امنایی دانشگاه های نیشابور وتربت حیدریه وگناباد و مرکزیت این هیئت امنا این سه دانشگاه خراسان رضوی به مرکزیت دانشگاه نیشابور شد.واکنون دانشگاه های نیشابور / تربت حیدریه وگناباد به مرکزیت دانشگاه نیشابور اداره می شوند ودو دانشگاه تربت حیدریه وگناباد تحت نظر دانشگاه نیشابور هستند. هم‌اکنون با افتتاح پردیس دانشگاه، دانشگاه نیشابور در 16 رشته مقطع کارشناسی (نقاشی، ارتباط تصویری، مجسمه‌سازی، عکاسی، باستان‌شناسی، زبان و ادبیات انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی، زبان و ادبیات فارسی،جامعه شناسی، علوم ورزشی، فیزیک، آمار ، ریاضیات و کاربردها ،مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی نساجی) و 12رشته در مقطع کارشناسی ارشد (فیزیک هسته ای، فیزیک حالت جامد، فیزیک ذرات بنیادی، ریاضی محض، ریاضی کاربردی، باستان‌شناسی، زبان و ادبیات فارسی ، پژوهش هنر، تصویر سازی، شیمی گرایش شیمی فیزیک، مهندسی مکاترونیک و مطالعات تاریخ تشیع) در چهار دانشکده علوم پایه، فنی و مهندسی، ادبیات و علوم انسانی و هنر مشغول فعالیت و خدمت‌رسانی است.

مرکز رایانه دانشگاه نیشابور

مرکز رایانه دانشگاه با بیش از 120 دستگاه کامپیوتر و مساحتی بالغ بر 350 متر مربع در دو فضای مجزا (دانشکده هنر و پردیس) پاسخگوی نیازهای آموزشی و پژوهشی استادان و دانشجویان است. در آینده نزدیک با گسترش آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، مرکز رایانه به سرور محاسبات سنگین نیز مجهز خواهد گردید.

کتابخانه دانشگاه نیشابور

مجموعهٔ کتابخانه‌های دانشگاه در دو فضای مجزا (دانشکده هنر و پردیس) پاسخگوی نیازهای آموزشی و پژوهشی استادان و دانشجویان است. این کتابخانه تقریباً 15000 نسخه کتاب تخصصی (فارسی و لاتین) و مجموعه ارزشمندی از ژورنال‌های لاتین و نشریات فارسی در حوزه‌های تخصصی دانشگاه دارد.

سایت دانشگاه نیشابور

www.Neyshabur.ac.ir

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «معرفی دانشگاه نیشابور» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.