زمان مطالعه: 13 دقیقه
نگاهی به سینمای کره جنوبی؛ قسمت پنجم

نگاهی به سینمای کره جنوبی؛ قسمت پنجم

کی‌ دراماهای کره‌ای برای کاهش هزینه و نظرسنجی و اعلام بازخورد مخاطبان تنها چهار قسمت از پیش تهیه می‌شود و بعد از آن ثبت نظرات مردمی انجام می‌شود.

سه شنبه ٢٨ اذر
قسمت پنجم
نویسنده: نجیبه نعمتی

کیدراما و شاخص های آن

کیدراماهای کره‌ای فقط تا چهار قسمت اول ضبط می‌شوند. تمام تیم‌های تولید درام کره‌ای برای صرفه جویی در هزینه ساخت و تولید محصول خود فقط اجازه ضبط چهار قسمت اول سریال را دارند.
پس از پخش سریال در شبکه‌ها، در صورتی که درام بتواند رضایت حداکثری مخاطبان را کسب کند مجوز ضبط قسمت های بعدی را می‌گیرد. حتی ممکن است سازنده‌ها مجبور باشند چند ساعت قبل از شروع فیلم‌برداری داستان، سکانس‌ها و یا دیالوگ‌ها را تغییر بدهند.
پیش بینی توسعه فیلم قسمت به قسمت نیز ادامه خواهد داشت تا احساس و میزان استقبال بینندگان را داشته و آنها را به تماشای فیلم مشتاق نگه دارند.
با این حال، به لطف محبوبیتی که امروزه کیدراما در بین مردم دارد، سازندگان پیش از پخش سریال‌های خود حق پخش را می‌فروشند. این کار به آنها فرصت بیشتری برای زمانبندی فیلم‌برداری و داستان سازی می‌دهد. برخلاف کشورهای دیگر، نویسندگان و کارگردانان دراماهای کره به اندازه هنرپیشگان معروف هستند.

سکانس افتتاحیه تکان دهنده

افتتاحیه فیلم های کره‌ای بر خلاف فیلم های سایر کشورهای دیگر و برخلاف داستان گویی های ارسطویی سبک و سیاق خاص خود را دارد. شروع این فیلم های به شدت غافلگیرانه و تکان دهنده است. در همان افتتاحیه بیننده به شدت شوکه می شود تا مدتها این افتتاحیه در ذهن مخاطب می ماند. بیننده با آنچه در افتتاحیه دیده است برای دیدن سایر قسمت ها و خروج از شوک حاصل از آن بی تاب می شود.

فیلمبرداری چهار قسمتی

کی‌ دراماهای کره‌ای برای کاهش هزینه و نظرسنجی و اعلام بازخورد مخاطبان تنها چهار قسمت از پیش تهیه می‌شود و بعد از آن ثبت نظرات مردمی انجام می‌شود در صورت بازخورد مثبت مخاطبان نسبت به ساخت بقیه آن اقدام می‌شود.
اگر مردم نظرات منفی داشته باشند فیلمنامه تغییر می‌یابد.

فیلمنامه: (زنجیره وقایع داستانی دراما ها)

یکی از رمزهای موفقیت فیلم‌های کره‌ای در نگارش فیلمنامه آنها نهفته است. فیلمنامه‌های کره‌ای معمولا منحصر به فرد هستند. دراماهای کره‌ای معمولا درگیر کلیشه و تکرار داستان هستند اما شاید بتوان یکسان نبودن دیالوگ را نقطه قوت سریال‌ها دانست. داستان گویی در سینمای کره بر خلاف روال متداول و رایج داستان گویی ارسطویی است. سینماگران کره‌ای اصول منطقی داستان را می شکنند تا ریتم و سرعت داستان را حفظ کنند.
از بعد فلسفی، سریال‌های کره‌ای را می‌توان به راحتی درک کرد و در پایان از آن نتیجه مطلوب را بگیرید. خط داستانی محکم از جمله ویژگی های فیلمنامه‌های کره‌ای است. آن‌ها از داستان‌های قابل پیش‌بینی اجتناب می‌کنند و دائماً پیچش‌های داستانی ایجاد می‌کنند که باعث می‌شود بینندگان برای دیدن آن ترغیب شوند.
سوراخ فیلمنامه‌ای از جمله مواردی است که در فیلمنامه‌های کره‌ای وجود دارد و گاف‌های زیادی در آن دیده می‌شود؛ اما وجود این معایب در فیلمنامه‌های کره‌ای به امری عادی و رایج در آمده و بینندگان این سریال‌ها آن را می‌پذیرند.
تعدادی از سریال‌ها هم هستند که به شدت در کلیشه غرق شده و بار معنایی خاصی ندارند، اما گیرا و جذاب هستند. برخی از سریال‌های کره‌ای به صورتی هستند که درصورت جذب مخاطب او را وادار می‌کنند که تمام قسمت‌ها را تنها در دو روز به اتمام برسانند.
ایجاد حس تعلیق و پیش بینی ناپذیر بودن وقایع آن از جمله مولفه‌های فیلمنامه‌های کره‌ای محسوب می‌شود. هر بار که تماشاگر از شرح وقایع آن قصد دارد تا تفکرات و پیش داوری خود را بسط دهد، تعلیق و پیچش‌های داستان آن را بهم می‌ریزد و این مسئله سبب می‌شود تا بیننده تا پایان فیلم آن را دنبال کند. در این درام‌ها متغیرهای مختلف توسط فیلمنامه نویسان خوب تحلیل می‌شود.
نا دیده گرفتن انتظارات مخاطب فیلم از جمله مواردی است که در بخش فیلمنامه انجام می‌گیرد.
ویژگی سری فیلم‌های جدید در این است که به مخاطب این اجازه را می‌دهد تا بینندگان رفتارهایی را که تا به حال فرصت دیدن آنها را نداشتند را مشاهده کنند. کارگردانان جدید هرگز مجبور نیستند شخصیتی دوست داشتنی بسازند تا تسکین دهنده بیننده باشد، آن‌ها قصد ندارند مورد تأیید قرار گیرند.

احترام و محبوبیت فیلمنامه نویس

با فیلمنامه نویسان کره‌ای همچون یک سلبریتی رفتار می‌شود. احترامی‌که در هیچ یک از کشورهای دنیا اعمال نمی‌گردد.
احترام به فیلمنامه نویسان به نحوی است که در بعضی از کی درام‌ها، تهیه کننده، کارگردان و سایر عوامل زیر چترشهرت آنها قرار می‌گیرند.

افزایش حس ناسیونالیسم

سریال کره ای ما همه مرده ایم
سریال کره ای ما همه مرده ایم

خیلی از فیلم‌ها و کیدراماها به خصوص کیدرامای تاریخی بر اساس تاریخ کره ساخته نمی‌شود. بیشتر اسطوره‌ها، شخصیت ها و افسانه‌های آورده شده در این فیلم‌های تخیلی است؛ اما این فیلم‌ها بر افزایش حس میهن پرستی و بالا بردن وجهه ملی ساخته می‌شود.

همخوانی جذاب آهنگ اصلی با داستان دراما

تمامی‌آهنگ‌های اصلی دراما با حال و هوای آن همخوانی دارند و با توجه به سکانس‌های سریال، خوانده شده‌اند. این امر باعث می‌شود که هوادران کی پاپ با گوش دادن به OST مورد علاقه‌شان آن را به سریال ربط دهند و بالعکس. شاید بتوان گفت یکی از مهم‌ترین دلایل معروفیت کیدراما نیز همین باشد مخصوصا که در برخی از این سریا‌ل‌ها خواننده OST به عنوان نقش اصلی یا نقش دوم هنرنمایی می‌کند
به عنوان یکی از معروف‌ترین سریال‌های این بخش می‌توان به سریال هوارانگ(Hwarang) اشاره کرد که با گذشت چندین سال از پخش آن به دلیل بازی تهیونگ عضو بی تی اس همچنان محبوب است.

کی دراما و استفاده فضای مجازی

کی درام‌ها، پیش از ساخت و در زمان عقد قرارداد با عوامل توسط « هواداران» (fen) رصد می‌شوند. خود عوامل از جمله تهیه کننده و یا شرکت سازنده نیز گام به گام مراحل ساخت را در پیچ های رسمی‌خود به تماشا می‌گذارند.این مسئله سبب همراهی طرفداران و دوستداران و لحظه شماری آنها برای پخش سریال و یا فیلم می‌شود. صفحات و پیچ های طرفداران به چند شکل مختلف می‌باشد: یا در صفحه و پیچ بازیگر مشهور( سلبریتی) و هوادارانش یا در صفحه و پیچ کارگردان، یا فیلمنامه نویس ادامه همراهی این هواداران مرتبط به زمان پخش سریال نیست حتی پس از اتمام فیلمبرداری و گذشت زمان این هواداری ادامه می‌یابد.
یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این صنعت کیفیت خوب فیلم‌برداری و تصویرسازی سریال‌هاست. همین ویژگی باعث شده است که کیدراما نقل محافل فضای مجازی باشد. روان بودن داستان‌ها و موضوعات کیدراما نیز از دیگر ویژگی‌های زبانزد این صنعت است. شما به راحتی می‌توانید نظرات مختلف را درمورد ژانرهای کیدراما بخوانید و از بین آنها سریال موردنظر خود را پیدا کنید.
همچنین امکان دانلود درام در سایت و اپلیکیشن و یا حتی کانال‌های مختلف تلگرامی‌فراهم است. شما با یک سرچ ساده در اینترنت می‌توانید علاوه بر نقد و بررسی سریال موردعلاقه‌تان آن را دانلود کرده و بارها تماشا کنید. همچنین اپلیکیشن‌هایی مخصوص سریال‌های کره‌ای وجود دارند که کار کیدرامرها را آسان کرده‌اند؛ از جمله این اپلیکیشن‌ها می‌توان به فلیکس‌دراما اشاره کرد که بیش از هزاران سریال کره‌ای، چینی و تایلندی و فیلم‌های کره‌ای را با زیرنویس فارسی در مجموعه خود به مخاطبانش ارائه می‌دهد.

کی دراما بازتابی از فرهنگ زندگی در کره است

سریال کره ای ووی وکیل فوق العاده
سریال کره ای ووی وکیل فوق العاده

با توجه به ازدیاد سریال‌هایی با موضوع روزمرگی مردم عادی در کره، بسیاری از علاقه مندان به کره برای کسب اطلاعات درمورد فرهنگ و سبک زندگی مردم این کشور به کیدراما مراجعه می‌کنند. به طوری که توریست ها با تماشای این سریال‌ها اطلاعات ابتدایی از مهاجرت به کره را کسب می‌کنند. علاوه بر کی پاپ چیزهای زیاد دیگری از جمله:
غذا، فرهنگ، پوشش، نوع رفتار و آداب رسوم مردم کره مورد توجه دیگران قرار دارد که می‌شود از طریق درام‌ها از آنها دیدن کرد.

کیدراما زنجیره‌ای بین مشکلات اجتماعی و عواطف

درست است که کیدراماها با صحنه‌های عاشقانه و دراماتیک خود شناخته شده‌‌اند؛ اما نمی‌توان بیان مشکلات به زبانی ملموس و روزانه را در این سریال‌ها نادیده گرفت. تقریبا داستان تمام دراماهای کره‌ای به مشکلات روز جامعه در سرتاسر جهان اشاره دارند. از جمله مسائلی که تا کنون این صنعت به آنها پرداخته است می‌توان به سلامت روان، خودکشی، قلدری، نابرابری جنسیتی، فساد، سیاست مسموم یا نژادپرستی اشاره کرد.

استفاده از نماهای بسته

در کیدراما و فیلم‌های کره‌ای که به عنوان یک مشخصه از سینمای کره در آمده است استفاده از نماهای بسته مانند مدیوم شات، کلوز آپ و یا اکستریم کلوز است. در فیلم‌های کره‌ای بعد از نمایش نمای معرف بیشتر از این نوع کادر بندی برای نشان دادن احساس و بازی زیر پوستی بازیگران استفاده می‌شود به همین دلیل حس همذات پنداری را در مخاطب خود افزایش می‌دهند. این بازیگران در خلق صحنه های عاطفی و رومانتیک موفق هستند.

جذابیت بازیگران

استفاده از بازیگران جذاب و کاریزماتیک از دیگر شاخص های کیدراما محسوب می شوند. محبوبیت بازیگران مرد از بازیگران زن بیشتر است. به همین نحو نیز دستمزد بین بازیگران مرد و زن اختلاف زیادی دارد. بازیگران کره‌ای هر کدام هواداران زیادی در شبکه های اجتماعی دارند. بازیگران کره‌ای به بازیگرانی با «پوست‌های آینه‌ای» مشهور شده اند. بازیگرانی که در بر روی پرده سینما و یا تلویزیونی می‌درخشند و با بازی حسی که دارند تماشاگران را مجبور می کنند تا بازی که به نمایش می گذارند را دنبال کنند.
از دیگر مشخصه های بازیگران کره ای این است که به دلیل مشخصات فیزیکی و بدنی توانایی بازی در فیلم‌های دبیرستانی(teenager) و هم بزرگسال را دارند. این بر محبوبیت آنها به طور همزمان نزد نوجوانان و هم جوانان را افزایش می‌دهد.

در نهایت، جذابیت بازیگران درام را نمی‌توان دست کم گرفت، زیرا بازیگران خوش چهره یک استراتژی بازاریابی خوب برای جذب بینندگان به شمار می‌رود.

تدوین خاص کره‌ای

فیلم کره ای
فیلم های کره ای

تدوین کره‌ای یکی دیگر از مشخصه‌های سینمایی این کشور است. شاید بتوان گفت تدوینی که در سینمای کره به کار می رود به نام این کشور ثبت شده است. در تدوین کره‌ای بر خلاف سایر تدوین های متداول در هالیوود و سایر کشورهای جهان، لازم نیست کنشی که در حال وقوع است به اتمام برسد و بعد اتمام وارد نمای بعدی شد. تدوین کره‌ای پیش از اتمام و در میانه کنش در حال وقوع می توان مستقیم به سراغ نتیجه آن کنش رفت و نتایج آن را نشان داد.

اخلاق مداری

در فیلم‌های کره‌ای « اخلاق» یکی از مهمترین شاخصه‌های فیلمنامه را تشکیل می‌دهد. این مسئله به حساسیت مردم کره نیز در قبال چیزی که در میان خانواده به نمایش گذاشته می‌شود برمی‌گردد. در صورت زیر پا گذاشتن اخلاقیات در فیلم‌ها مردم کره نسبت به آن اعتراض می‌کنند. پیوندهای خانوادگی از جمله مسائلی است که در فیلم و سریال‌های کره‌ای دیده می‌شود. تحکیم بنیان خانواده و روابط میان اعضای خانواده در فیلم و سریال کره‌‍ای مستتر است. این احترام و رعایت پیوندهای خانوادگی در همه ژانرها وجود دارد. این ویژگی فیلم و سریال کره‌ای است که آن را به کانون خانواده‌ها در سرتاسر دنیا مبدل کرده و همه آنها را به تماشا می‌نشینند.

پای بندی به نظام رده بندی سنی GRB

در تعریفی علمی و ساده، نظام رده‌بندی سنی محتوا، یک نظام طبقه‌بندی و رده‌بندی سنی محتوا و برنامه‌ها است که بر مبنای آن دست اندرکاران رسانه، محتوا را بر اساس میزان تناسب با گروه‌های سنی مخاطبان، دسته‌بندی کرده و هنگام پخش یا انتشار محتوا، با استفاده از نشانه‌ها و علائم مشخصی که بیانگر تناسب یا عدم تناسب با گروه سنی خاص مخاطبان است، آن را به اطلاع مخاطبان رسانده و در موارد شدیدتر با هشدارهای دیداری و شنیداری همراه می‌سازند تا والدین به صورتی مسئولانه، با عنایت به شناختی که از فرزندانشان دارند، نسبت به تماشا یا عدم تماشای آن توسط کودکان و نوجوانان، آگاهانه تصمیم گیری و اقدام نمایند. به این ترتیب این نظام، نه ارزیابی کیفیت محتوا و ارزش گذاری آن در قالب خوب یا بد است و نه ارزشیابی محتوا و رده‌بندی یا رتبه‌بندی محتوا، برنامه‌ها و یا شبکه‌ها بر اساس میزان مخاطبان یا آرای مخاطبان یا منتقدان؛ بلکه صرفا نوعی طبقه‌بندی بر حسب تناسب محتوا با گروه سنی مخاطبان است.
نظام رده‌بندی سنی محتوا با رویکرد گسترش آزادی مسئولانه دست اندرکاران رسانه‌های جمعی توام با اجتناب از تاثیرات ناخواسته و نامطلوب بر کودکان و نوجوانان ایجاد شده، ابتدا در صنعت سینما( از دهه 60 میلادی) و سپس در تلویزیون( از دهه 90 میلادی) و امروزه در همه پلتفرم‌های انتشار محتوا بر بستر برودکست و برودبند یا باند وسیع اینترنت و فضای مجازی و دیجیتال ) اجرا می‌گردد.
سیستم یا نظام رده بندی رسانه در کره جنوبی (GRB) است. این نظام گروه های سنی را در چهار گروه می‌گنجاند.
گروه A: این رده شامل خردسالان و کودکان تا سال 11 سالگی است.
گروه 12: این گروه سنی یازده سال تا 14 سال را در برمی‌گیرد.
گروه 15: نوجوانان 15 تا 17+ را شامل می شود.
گروه 19: بزرگسال
در تمامی فیلم و به خصوص k-drama علاوه بر تیتراژ اولیه در گوشه ای از سریال حک شده است.

اقتباس « وب تون» ها در کیدراما و یا برعکس

فیلم اکشن کره ای
فیلم اکشن کره ای

خیلی از کیدراما و فیلم‌های کره‌ای بر اساس « وب تون» آنها ساخته می‌شود. در صورتی که وب تون به نمایش در آمده مورد استقبال خوانندگان قرار بگیرد، کیدراما و یا فیلم آن نیز ساخته می‌شود و این مورد برعکس نیز اعمال می‌گردد یعنی اگر فیلم و یا کیدرامای مورد استقبال قرار بگیرد از روی آن وب تون ساخته می‌شود.
این فیلم‌ها بر اساس علایق خوانندگان و تماشاگران و بازخوردهایشان ساخته می‌شود. در حقیقت درام‌ها بر اساس شرایط تقاضا ساخته می‌شود.

همه چیز در خدمت صنعت فرهنگی

یکی از مواردی که بعد از اجرای سیاست درهای باز در سینمای کره شاهد آن هستیم نبود ممیزی است. دولت دست سینماگران را برای تمامی‌موارد باز گذاشته است. در کیدراما و یا فیلم‌های کره‌ای شاهد دید انتقادی از هر موضوع يا هر شخص ويژگي كيدرما هاست . همه چیز در خدمت افزایش مخاطب و فروش بیشتر در سینما است.

موزیک‌ فیلم‌های کره‌ای

که تلفیقی از چند آوا هستند و به موزیک‌های کلاژی معروف شده‌اند، از دیگر خصوصیات سینمای جدید این کشور هستند.

ترغیب جنسيتى

یکی از چیزهایی که در فیلم‌های کره‌ای شاهد هستیم « ترغیب به جای « تحریک» است. در فیلم‌های کره‌ای بر خلاف فیلم‌های هالیوودی شاهد تمایلات جنسی و اعمال آن نیستیم. فیلم‌های کره‌ای به شدت مقید به اجرای نظام رده بندی سنی بوده و در فیلم‌های خود اصول آن را رعایت می‌کنند.

معمولا در فیلم‌های کره‌ای پرداختن به زوج ها به شکل بسیار نجیبانه صورت می‌گیرد. رعایت این مسئله سبب می‌شود تا تماشاگر رابطه این آنها را در طول سریال دنبال کند.

خشونت عریان

خشونت در سینمای کره به یک ویژگی در آمده است. یکی از خصوصیت های سینمای کره به کار بردن خشونت است. خشونت مختص به فیلم های کره‌ای نیست حتی در سریال های ملودرام نیز به کار می رود. خشونتی عریان و بی پرده. خشونت به کار رفته در سینمای کره به دو صورت اعمال می گردد:

  1. در جلوه‌های بصری و نمایشی
  2. در بطن خود فیلمنامه

بیشتر کشش دراماتیک حاصل از این خشونت است که بیشتر بینندگان را به دنبال کردن قسمت های آتی ترغیب می کند.
اما این خشونت عریان و بی پرده خود نیز در سینمای کره قواعد و قوانین خاص خود را دارد که فیلمسازان کره‌ای آن را رعایت می کنند.
فرزندکشی- پدر و یا مادرکشی دیده نمی شود. خشونت قهرمان داستان برای حفظ شرافت، غیرت، حس ناسیونالیستی، کانون خانواده و...است. دلیلی خاص که تماشاگر را از خشونتی که به کار می برد اقناع می سازد.

ادغام یا انحراف ژانر

یکی از مهمترین مشخصه‌ها و چیزی که سینمای کره را از سایر سینماهای کشور های جهان متمایز می‌سازد ادغم و یا انحراف ژانری است.
پایبندی به اصول ژانر از بدیهیات سینمای هالیوود است؛ اما در سینمای برخی نقاط دنیا انحراف از ژانر یک ویژگی سبکی محسوب می‌شود؛ همان‌طور که در سینمای کره ادغام ژانرها و یا انحراف از ژانر نتیجه دگرگونی‌های سینمایی در دوره‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی این کشور است.
اگر براساس تعریف رافائل موآن ژانرها را به دو نوع محلی (که در یک دوره و جغرافیای خاص شکل می‌گیرند) و فراملی تقسیم کنیم سینمای کره بیشترین تلاشش را برای تبدیل ژانرهای فراملی به ژانرهای محلی انجام داده است. این تبدیل یا دگرگونی به معنی ساخت و یا تغییر کامل یک ژانر مثلا «درام» یا «ملودرام» نیست؛ چون ملودرام محبوب‌ترین ژانر بین کره‌ای‌هاست و سالیانه ۵۰ تا ۷۰ درصد تولیدات این کشور را ملودرام‌ها تشکیل می‌دهند.
در سینمای کره بیش از هرچیز بر مکان و جغرافیا به شکل آشکار و با ارجاعات مستقیم تاکید می‌شود.
ژانر چیزی است که هالیوود برای هماهنگ‌شدن نسخه خودش از واقعیت با فرمول‌های مشخص سینمایی ایجاد کرده ولی شخصیت‌ها، موقعیت‌ها و واقعیت‌های کره با هالیوود متفاوت است.
رژیم ژانری سینمای کره بعد از نفوذ عمیق آمریکا و سینمایش بر این کشور آسیایی شکل گرفت، اما کره طی چند دهه بیش از هر کشوری چه در آسیا و چه در میان تمامی‌کشورهای جهان تحت‌تاثیر هالیوود و قواعد تماشاگرپسند و تجاری‌ آن بوده است. فیلم‌سازان کره‌ای در اواسط دهه ۹۰ به این باور رسیدند که می‌توانند قواعد هالیوودی را با باورهای بومی‌و سنتی ترکیب کنند. این ترکیب صرف‌نظر از این‌که فیلم در کجا فیلم‌برداری شده، عطر و طعم محلی را به‌عنوان عنصری پویا به داستان اضافه می‌کند و نه به‌عنوان چیزی ثابت که باعث محدودیت شخصیت و توسعه آن شود. کارگردانان موج نو کره مثل پارک چان -ووک، لی چانگ-دونگ و بونگ جون-هو به ترکیبی خلاقانه و بدیع برای ژانر و واقعیت کره در فیلم‌های‌شان دست یافتند.
سینمای کره دوگانگی ژانرهای محلی و ژانرهای فراملی را با درنظرگرفتن دوکاربرد متفاوت از مفهوم ژانر برطرف کرده است. اضافه‌شدن واژه‌های ملی به عناوین ژانری دریافت و درک ژانرهای فراملی را با فرهنگ کره‌ای سازگار می‌کند.

بازاریابی و جانمایی آن در فیلمنامه

بازاریابی و اسپانسرینگ در سینمای کره یکی از مواردی است که توجه جهانیان را به خود جذب نموده است. شرکت های بزرگ کره‌ای و همچنین بین المللی تمایل شدیدی برای حضور در سینمای کره دارند. نمودار رشدی این شرکت‌ها بعد از ورود به صنعت سینمایی کره به شدت افزایشی است. شرکت هایی مانند: sub way، star box و... به شرکت‌های ثابت در کیدراماها تبدیل شده‌اند؛ اما نحوه بازاریابی و تبلیغات آنها در خود فیلمنامه مستتر بوده و بدین نحوه میل به مصرف را در تماشاگران به شکل غیر مستقیم افزایش می‌دهند.

استفاده از صدا

درام‌های کره‌ای به داشتن پلان‌های فوق‌العاده با صحنه‌هایی که بیننده را میخکوب می‌کند، شناخته شده‌اند. بیننده به شدت برای دانستن آینده داستان مشتاق می‌ماند.
صدا در سینمای کره به خصوص در فیلم های سینمایی و ژانر وحشت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. نحوه فیلمبرداری و صدا گذاری به نحوی است که بیننده از طریق صداهایی را که می شنود تداعی بیشتر از دیدن تصویر در ذهن مخاطب جا می‌گیرد.
صدای شکستن استخوان ها، دریده شدن جسد و...سبب القای شدید حس وحشت در بیننده می شود.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «نگاهی به سینمای کره جنوبی؛ قسمت پنجم» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.