- آسمونی
- مجله اینترنتی
- اطلاعات ضروری
- مراکز تجاری
- آموزشگاه خوانندگی

آموزشگاه خوانندگی
آموزشگاه خوانندگی، موضوعی بسیار رایج و مرسوم برای جوانان و حتی کودکان شده است. بسیاری از خانواده ها به دنبال آن هستند که از همان کودکی شرایط را برای فرزندان خود فراهم کنند. چرا که آموختن خوانندگی باعث رشد خلاقیت و مهارتهای یادگیری در کودکان میشود و آثار بسیار مهم و مثبتی در نحوه تعامل آنها با دیگران و جامعه خواهد داشت. همچنین عده ای از افراد بزرگسال هم هستند که به حرفه خوانندگی علاقه دارند و قصد دارند در کلاس های آموزش خوانندگی شرکت کنند و این شغل را بصورت حرفه ای دنبال کنند. آسمونی در این بخش به معرفی ویژگی های یک آموزشگاه خوانندگی می پردازد تا شما عزیزان بتوانید بهترین کلاس خوانندگی را در شهر خود تشخیص دهید.
ویژگی های بهترین آموزشگاه خوانندگی

-
داشتن مجوز رسمی از اداره فرهنگ و هنر
اولین و مهم ترین ویژگی یک آموزشگاه خوب دریافت مجوز رسمی از اداره فرهنگ و هنر است. اهمیت آن بخاطر اینست که زمانی را که برای این کار اختصاص می دهید قابل ثمر باشد و بتوانید به هدف خود برسید. پس باید محیطی را انتخاب کنید که از نظر قانونی تائید شده باشد. آموزشگاهی که مجوز رسمی داشته باشد، از طرف اداره ارشاد همواره تحت نظر بوده و ملزم است که قوانین را رعایت کند.
-
اساتید و کادر مربیان باتجریه
ویژگی دوم در موفقیت یک هنرجوی موسیقی می توان به داشتن یک استاد خوب، ماهر، با اخلاق و با تجربه اشاره کرد. آموزشگاه خوانندگی خوب از بین هزاران استاد موسیقی کسی را انتخاب می کند که هم تحصیلات آکادمیک موسیقی دارد و هم از نظر اخلاقی و برخورد با هنرجو و شیوهی تدریس مورد تائید باشد. پس درباره تجربه اساتید آموزشگاه تحقیق کنید.
-
فضای آموزشی مناسب
کلاس آموزشی باید محیطی امن و مناسب برای یادگیری موسیقی هنرجو فراهم کند. کلاس های آواز باید از یک دیگر فاصله داشته باشند تا صدای هر یک از افراد باعث مزاحمت نشود. همچنین می توانند از عایق های صوتی استفاده کنند. کلاس های آموزشگاه خوانندگی باید دارای تجهیزات لازم نیز باشد.
-
روش های آموزشی متنوع
لازمه شناخته شدن یک آموزشگاه خوانندگی به عنوان آموزشگاه خوب این است که روش های تدریس مختلفی را با توجه به درک و سن فرد ارائه دهد. منظور این است به هر فرد با توجه به نیاز و توانایی و سن او آموزش دهد، تا هنرجو به هدف و پیشرفت لازم و مد نظر خود برسد.
خوانندگی یا آوازخوانی
خوانندگی یا آوازخوانی یا آوازهخوانی عمل تولید اصوات موسیقایی با استفاده از صدای انسان است. تفاوت آن با سخن گفتن معمولی در ریتم و تونالیته آن است. کسی که آواز میخواند را آوازهخوان، خواننده یا وُکالیست مینامند. آوازهخوانان گونهای از موسیقی را اجرا میکنند که آواز نامیده میشود و ممکن است با همراهی یا بدون همراهی ساز باشد. عمل آوازهخوانی معمولاً توسط گروهی از موسیقیدانان مانند گروه کری با صداهایی در محدودههای متفاوت، یا در کنار مجموعهای از نوازندگان نظیر یک گروه راک یا گروه باروک انجام میشود. افراد می توانند برای آموزش در این زمینه در کلاس وکال شرکت کنند.
از بسیاری جهات آواز انسانی را میتوان شکلی از سخنگفتن دانست. تقریباً هر کس که حرف میزند آواز هم میتواند بخواند. آوازهخوانی ممکن است رسمی یا غیر رسمی باشد، از پیش معلوم باشد یا بداههپردازی شود. خواننده شدن یا آوازخوانی ممکن است برای لذت، آسایش، آیین، آموزش یا برای منافع مادی انجام شود. مهارت در آواز خواندن تنها با صرف زمان، آموزش، کار و تمرین منظم ممکن میشود. آوازهخوانان حرفهای اغلب در یک ژانر موسیقایی به خصوص فعالیت میکنند، مثلاً موسیقی کلاسیک یا راک و زیر نظر معلمان و مربیانِ آواز آموزش میبینند.
شما همراهان آسمونی، اگر آموزشگاه خوانندگی معتبری را می شناسید برایمان بنویسید.