- آسمونی
- مجله اینترنتی
- کار و برند
- کاریابی
- استخدام رستوران

استخدام رستوران

در این مقاله از آسمونی در بخش استخدام مشاغل ، به معرفی شغل رستوران برای کسانی که به دنبال آگهی استخدام رستوران هستند، می پردازیم. قصد داریم در این مقاله همه ابعاد شغل رستوران از جمله، معرفی شغل رستوران ، وظایف شغل رستوران ، بازار کار شغل رستوران و ... را بررسی کنیم. از شما همراهان عزیز آسمونی دعوت می کنیم تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.
معرفی شغل رستوران (استخدام رستوران)
هر رستوران برای موفقیت و ادامه روند فعالیت خود نیازمند کارمندان و کارگرانی است که همچون چرخ دندههای یک ساعت به طور منظم، دقیق و هماهنگ با یکدیگر فعالیت کنند. هر یک از افرادی که در رستوران مشغول به فعالیت هستند عنوان کاری دارند و کاری که انجام میدهند به اندازه خودشان در روند آماده سازی غذا و رضایت مشتری بسیار حائز اهمیت است. با مجله فیدیلیو همراه باشید تا شما رستوران دارها و حرفهایها را با عناوین شغلی و وظایف موجود در رستوران بیشتر آشنا کنیم.
آشنایی با مالک رستوران برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
در هر رستوران عناوین شغلیای موجود است که وظیفه دارند بر کل رستوران، چه بخش پیدا و چه بخش ناپیدا، نظارت داشته باشند.
فرد (یا افرادی) که به طور قانونی صاحب کسب و کار هستند. یک رستوران میتواند چندین مالک داشته باشد، اعم از شریکانی که باهم رستوران را اداره میکنند و شرکایی که در کار اجرایی دخالت نمیکنند. در اکثر مواقع مالک، مسئول حفظ چرخه مالی رستوران، روابط عمومی، تبلیغات، تهیه و تدوین استراتژیهای بازاریابی است. مالکان مسئول اصلی حل مشکلات بزرگ به وجود آمده هستند. همچنین آنان وظیفه دارند روشهای افزایش تعداد مشتریان جدید را توسعه داده و مشتریان فعلی را نیز حفظ کنند.
آشنایی با مدیر رستوران برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
چشم و گوش یک رستوران. این شخص معمولا امور مربوط به کسب و کار رستوران را برای مالکان مدیریت میکند و به امور مالی، لیست حقوقها، منابع انسانی، صورت وضعیت، فهرست موجودی و … میرسد و به آنها سر و سامان میبخشد. معمولا به هر رستورانی که بروید مدیر رستوران، بالاترین مرجع پاسخگویی به سوالات شما است که اکثرا هم در رستوران حضور دارد.
آشنایی با دستیار مدیر رستوران برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
دستیار، سرپرست یا سوپروایزر مسئول استخدام و آموزش کارمندان، تدوین برنامه کاری و مسئول روند برنامه باز و بسته شدن رستوران است.
آشنایی با بخش پیدای رستوران برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
هدف اصلی کارمندان این بخش فراهم کردن محیطی درخور برای مشتریان به منظور رقم زدن تجربهای عالی برای مشتریان و ایجاد حس تمایل در مشتریان برای رجوع دوباره به رستوران است.
آشنایی با میزبان رستوران برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
میزبانان دقیقا کنار درب ورودی مشغول به کار هستند و به محض ورود مشتریان به داخل رستوران یا خروجشان به آنان خوشامد میگویند. آنها همچنین مسئول رزرو، پاسخ گویی به تماسها، تعیین میز مشتریان و ارائه منو به میهمانان نیز هستند.
آشنایی با سرپیشخدمت برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
سر پیشخدمت یا کاپیتان معمولا مدیریت نیرویهای خدمتکار و مدیریت کلی خدمات را بر عهده دارد یا مسئول چندین خدمتکار در بخشی از رستوران است.
آشنایی با پیشخدمت برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
مسئول سفارش گیری از مشتریان، آشنایی به منو، پیشنهاد دادن غذا به مشتریان، تعامل با خدمه آشپزخانه، آمادهکردن صورت حساب و دریافت وجه هستند.
آشنایی با تحویل دهندگان برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
این افراد غذا را از آشپزخانه به میز میهمانان انتقال میدهند.

آشنایی با متصدی بار برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
مسئول تهیه تمامی نوشیدنیهایی است که سفارش آنها را یا از پیشخدمتان یا به طور مستقیم از میهمانان گرفتهاند و باید به تهیه انواع نوشیدنیهای گازدار، بدونگاز و آبمیوه ها و موکتل های ترکیبی تخصص داشته باشند.
آشنایی با پشتیبان بار برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
دستیار متصدی بار، مسئول برآورد موجودی و کمک به متصدی در تهیه نوشیدنیها را دارد.
آشنایی با مسئول میز برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
وظیفه ریختن آب در لیوان مشتریان، جمع آوری ظروف کثیف، آوردن نان و کره برای مشتریان و آماده سازی میز برای مشتریان جدید را دارند.
آشنایی با وظایف و مسئولیتها در بخش ناپیدا برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
مسئولیت ها در بخش پنهان معمولا یک سلسله مراتب کاری سختگیرانه دارند که در آن هر شخص دارای یک وظیفه مشخص است که باید آن را انجام دهد و یک زنجیره از دستورات مشخص را دنبال کند.
آشنایی با سرآشپز برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
ارشدترین عضو در میان کارکنان آشپزخانه که تصمیمهای اصلی را میگیرد، مانند: استخدام و اخراج ، نظارت بر خدمه آشپزخانه ،تهیه منوهای غذایی و پیشنهادی، سفارش مواد اولیه، تخمین هزینهها و … .
آشنایی با دستیار سرآشپز برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
دستورات را بطور مستقیم از سرآشپز میگیرد، ناظر بر روند آماده سازی غذا از ابتدا تا انتها است، تا بشقاب بطور بی نقص از آشپزخانه بیرون برود، اغلب در شیفت کاری مخالف (معکوس) سرآشپز کار میکند و نظارت بر روند آشپزی در غیاب سرآشپز را به عهده دارد.
آشنایی با آشپز خط برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
آشپزانی که وظایف معینی داشته و بر بخشی متمرکز هستند که در آن تخصص دارند. آشپزان این بخش بر میزهای متفاوتی در مسیر آماده سازی غذا در آشپزخانه مشغول به کار هستند.
این مسیر به بخش های مختلفی بر اساس سبک غذا یا سبک طبخ تقسیم می شوند مانند آشپز سرخ کردنیها، بخش سالاد، بخش نان و شیرینی، بخش گریل و غیره.
آشنایی با ارسال کننده غذا برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
این نقش مربوط به آشپزی نمیشود، این شخص که مسئول سامان دهی به سفارشها بر اساس یک جدول است تا تمام کسانی سر یک میز خاص نشستهاند همزمان غذا برایشان سرو شود. آن ها باید بدانند ظاهر هر بشقاب قبل از سرو چگونه باید باشد.
آشنایی با ظرف شو برای شغل رستوران (استخدام رستوران)
مسئول شستوشوی تمام ظروف وتجهیزات ظرفشویی، تمیز کردن رومیزیها و حفظ و نگهداری از ظروف و دیگر تجهیزات در آشپزخانه هستند.
همانطور که مشاهده کردید عناوین شغلی بسیاری در رستوران مشغول به فعالیت هستند. اگر بعنوان مشتری پا به رستورانی میگذارید بعد از مطالعه این مطلب میتوانید مشکلاتتان را مستقیما به شخص مسئول ارتباط دهید یا از او تشکر کنید.
خدمه هر رستورانی همواره باید پاسخگوی شما باشند. اگر هم رستوران دار هستید بهتر است تا اشراف بیشتری بر مسئولیتها داشته باشید تا نظم بیشتری در کسب و کارتان وجود داشتهباشد.