- آسمونی
- مجله اینترنتی
- دکوراسیون
- دکوراسیون آشپزخانه و کابینت
- کابینت آشپزخانه ممبران

کابینت آشپزخانه ممبران
علاوه بر ساخت کابینت، از این ترکیب در ساخت مبلمان، میز و صندلی، دکور و کفسازی اتاقها نیز استفاده میشود. امدیاف (MDF) در برابر حرارت فوقالعاده مقاوم و عایقی مناسب در برابر صدا است. هرچند در ساخت امدیاف (MDF) از برخی مواد شیمیایی استفاده می شود که مانند فرمالدئید ممکن است مقداری آلودگی هوا به همراه داشته باشد اما چون در ساخت آن از ضایعات دورریختنی چوب استفاده میشود، به جلوگیری از قطع درختان و همچنین به پاکیزگی محیط زیست نیز کمک زیادی میکند. در اغلب کشورها، ساخت امدیاف (MDF) به این خاطر که نوعی بازیافت مواد دور ریختنی را به دنبال دارد طرفداران زیادی دارد و مردم و دوستداران محیط زیست از این صنعت حمایت میکنند.
دستگاه های پرس وکیوم یا پرس ممبران (روکش pvc روی mdf) را در بازار ایران با نام های متعددی می شناسند که برخی از این نامها عبارتند از: دستگاه پرس ممبران، دستگاه روکش پی وی سی (PVC)، دستگاه روکش زنی MDF و... از این دستگاه برای روکش کردن انواع قطعات MDF با روکش PVC استفاده می شود.
کاربردهای دستگاه پرس وکیوم یا پرس ممبران عبارتند از:
- روکش کردن دربها و بدنه کابینت پس از تراش توسط دستگاه CNC
- روکش کردن انواع قطعات ساخته شده از MDF پس از برش با دستگاه CNC (مانند قطعات تشکیل دهنده یک میز کامپیوتر، یک ست تختخواب، یک کمد ساخته شده از ام دی اف و غیره)
- روکش کردن دربهای از جنس ام دی اف، پس از ساخت درب از ام دی اف خام
- روکش کردن قطعات خام MDF
- روکش کردن هر نوع محصول ساخته شده از MDF روش کار دستگاههای پرس وکیوم یا روکش PVC،
زیبایی بیشتر با روکش پکپارچه
رفع معایب روکش ملامینه و وینیل در MDF های معمولی
(مهندسین چوب، برای پوشاندن سطح امدیاف (MDF) از لایههایی زیبا که عمدتاً از جنس وینیل هستند، استفاده میکنند که دارای مضراتی میباشد.این ترکیبات نیز با بخار شدن میتوانند موجبات آلودگی هوای خانه را فراهم کنند و اختلالات تنفسی خفیفی را در افراد و بهخصوص کودکان و سالمندان به وجود آورند که این مشکل در روکش ممبران تا حد زیادی برطرف شده است)
- عدم نفوذ آب و رطوبت
کابینت : یک واژه فرانسویست که در ابتدا cabane به معنای انبار مخفی و رفته رفته در سال 1540 میلادی به کلمه cabinet تغییر یافت و در فارسی به معنای گنجه است .
در گذشته و در آشپزخانه های قدیمی ایرانی گنجه هایی وجود داشت که محل نگهداری ظروف و آذوقه بودند ,نمای سنتی گنجه های آن زمان هم کارکرد مورد استفاده خود را داشتند و هم سبکی از نمای ایرانی , که با گذشت زمان این گنجه ها جای خود را به کابینتهای کلاسیک ( سنتی ) دادند. کابینتهایی از جنس چوب که زیبایی چشم گیری داشتند و جنس چوب این کابینتها , گرمابخش محفل آشپزخانه ها شده بودند.
ست کابینت کلاسیک , کابینت هایی ابزار خورده با دستگیرهایی نقش و نگاردار , دارای حجم زیاد را تداعی می کند.
کابینتهایی که چهارچوب ساختاری آنها قابل روئت است و درهای آنها معمولا طرحی برجسته دارند و حس زیبایی و شاید هم سلطنتی خاصی را به آشپزخانه ها می بخشند. بارزترین مشخصه کابینت کلاسیک خلق فضای صمیمی و نوستالژیک آشپزخانه است به این صورت که نهایتا آشپزخانه ای تمام چوب را برای شما تداعی میکند.
درب ها و تاج های ابزار خورده ی متنوع , سرستون های منبت کاری شده و یک نمای تاریخی , مشخصه ی اصلی کابینت های کلاسیک است که همچنان پرطرف دار است.
و در مقابل کابینت های کلاسیک , کابینت های مدرن ( امروزی ) به بازار آمدند , که درست بر خلاف کابینت های کلاسیک , با ارتفاعی کم و کاملا کم عرض تر و با درب هایی ساده و تخت ، سبک و شکلی کاملا صنعتی و مدرن را به آشپزخانه ها میدهند.
امروزه همپای دیگر صنایع , با پیشرفت علم و تکنولوژی صنعت کابینت سازی هم دچار تغیرات شگرفی شده است. کابینت هایی که از جنس چوب و بعد از آن ورق فلزی بودند , تبدیل به انواع فایبرگلاس ها , ام دی اف ها و انواع پنل های چوبی جدید , سنگ های کورین و ... شده است.
اما این پایان کار نیست , چون با اشباع اذهان و سلیقه های مردم , باز هم طراحان ایده های جدید را از دل گذشته بیرون کشیده و با کمی تغییر در سبک کلاسیک و سنتی , زیباترین , لوکس ترین و گران قیمت ترین نمونه های امروزی را ارائه نموده اند.
جدیدترین مدل کابینت ممبران