زمان مطالعه: 2 دقیقه
معرفی دانشگاه حکیم سبزواری

معرفی دانشگاه حکیم سبزواری

معرفی دانشگاه حکیم سبزواری یکی از دانشگاه های دولتی ایران دانشگاه حکیم سبزواری یکی از دانشگاه های دولتی...

معرفی دانشگاه حکیم سبزواری
معرفی دانشگاه حکیم سبزواری



معرفی دانشگاه حکیم سبزواری یکی از دانشگاه های دولتی ایران

دانشگاه حکیم سبزواری یکی از دانشگاه های دولتی ایران است. دانشگاه حکیم سبزواری مانند دیگر دانشگاه های دولتی دارای تاریخچه است. تاریخچه دانشگاه حکیم سبزواری شامل زمان تشکیل و وظایف و فعالیت ها و اهداف دانشگاه حکیم سبزواری می باشد. اگر می خواهید در مورد دانشگاه حکیم سبزواری بیشتر بدانید این بخش آسمونی" href="http://asemooni.com">آسمونی را تا پایان مطالعه نمایید چرا که به معرفی دانشگاه حکیم سبزواری و تاریخچه دانشگاه حکیم سبزواری و آدرس سایت دانشگاه حکیم سبزواری می پردازیم.

تاریخچه دانشگاه حکیم سبزواری

دانشگاه حکیم سبزواری در سال 1366 به عنوان شعبه‌ای از دانشگاه تربیت معلم تهران در شهر سبزوار تأسیس شد و با پذیرش 161 نفر دانشجو در چهار رشته دبیری الهیات، دبیری زبان و ادبیات فارسی، دبیری زبان و ادبیات عرب ودبیری ریاضی در مقطع کارشناسی فعالیت علمی، آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نمود.

دانشگاه حکیم سبزواری در زمینی به وسعت 210 هکتار در 10 کیلومتری شمال شهر واقع است. این دانشگاه دومین دانشگاه بزرگ دولتی تحت پوشش وزارت علوم تحقیقات و فناوری پس از دانشگاه فردوسی مشهد در استان خراسان رضوی است. نام قبلی این دانشگاه، دانشگاه تربیت معلم سبزوار بوده است که به دانشگاه حکیم سبزواری تغییر یافت.

در حوزه پژوهشی این دانشگاه تاکنون موفقیت‌های خوبی داشته‌است: به طوریکه می‌توان به راهیابی اختراعات 2 تن از اعضای هیئت علمی این دانشگاه به بخش علمی جشنواره‌های بین‌المللی که در کشورهای کره جنوبی و سوئیس برگزار گردید، اشاره نمود. همچنین با کسب مجوز از مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری پژوهشی وزارت علوم چاپ و نشر نشریهٔ مطالعات جغرافیایی مناطق خشک با اعتبار علمی-پژوهشی، چاپ 91مقاله در مجلات ISI، 135مقاله در مجلات علمی– پژوهشی، 13 مقاله در مجلات علمی-ترویجی، 152 مقاله در کنفرانس‌های داخلی و خارجی، تألیف 24 کتاب (ترجمه و غیر ترجمه)، انجام 25 طرح قراردادی مصوب با سایر بخش‌ها، 185 طرح تحقیقاتی داخلی مصوب وکسب 7 جایزه از جشنواره‌های داخلی و خارجی را بیان داشت. این دانشگاه دارای کتابخانه‌ای با تعداد 98 هزار نسخه کتاب فارسی و غیر فارسی (لاتین، عربی، روسی و فرانسه) موجود می‌باشد که بخشی از نیاز پژوهشگران را پاسخ می‌دهد.

درحوزهٔ دانشجویی و فرهنگی و ورزشی دانشجویان از امکانات زیر برخوردارند: استخر سرپوشیده، سالن بدنسازی، زمین ورزشی با چمن مصنوعی، سالن ورزشی چند منظوره، 2 مجتمع خوابگاهی و 8 باب خوابگاه مجزا با ظرفیت 3500 دانشجو، مرکز درمانی و مشاوره‌ای، خانة فرهنگ دانشجو، سالن بزرگ غذاخوری به ظرفیت 2000 نفر و تالار اجتماعات360 نفر می‌باشد. در خصوص فعالیت‌های فرهنگی تشکل‌های موجود دانشجویی تاکنون تعداد 460 برنامهٔ فرهنگی و علمی دانشجویی تولید نموده‌است و تعداد 2050 دانشجو عضو کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی، ورزشی و دانشجویی هستند که در 74 کانون فرهنگی، انجمن‌های علمی، ورزشی و دانشجویی فعالیت می‌کنند. گفتنی است در حال حاضر 27 نشریة دانشجویی در دانشگاه به چاپ می‌رسد.

دانشکده‌های دانشگاه حکیم سبزواری

در حال حاضر، دانشگاه دارای 33 گروه آموزشی، 139 کدرشته تحصیلی، در مقاطع کارشناسی (64رشته)، کارشناسی ناپیوسته (3رشته)، کارشناسی ارشد(59 رشته) و دکتری (13رشته)، در 10 دانشکده با جمعیتی بالغ بر 10200 نفر دانشجو در دوره‌های روزانه، شبانه و نیمه حضوری می‌باشد.



  • ادبیات و علوم انسانی
  • الهیات و معارف اسلامی
  • علوم ورزشی
  • جغرافیا و علوم محیطی
  • ریاضی و علوم کامپیوتر
  • علوم پایه
  • فنی و مهندسی
  • مهندسی برق و کامپیوتر
  • مهندسی معماری و شهرسازی
  • مهندسی نفت و پتروشیمی

تغییر نام دانشگاه حکیم سبزواری

تلاش‌ها برای تغییر نام دانشگاه از دهه هفتاد شروع شد. سرانجام در 11 بهمن 1390 طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نام دانشگاه، به دانشگاه حکیم سبزواری تغییر کرد.

تفاهم نامه‌های دانشگاه حکیم سبزواری



  • فرانسه تفاهم نامه دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه پاریس 13
  • ایتالیا تفاهم نامه دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه تورین ایتالیا
  • فرانسه تفاهم نامه دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه لیون فرانسه
  • افغانستان تفاهم نامه دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه غالب هرات
  • پاکستان تفاهم نامه دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه ملاکند پاکستان
  • آلمان تفاهم نامه دانشگاه حکیم سبزواری با مؤسسه مبادلات آکادمیک آلمان

سایت دانشگاه حکیم سبزواری

www.hsu.ac.ir

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «معرفی دانشگاه حکیم سبزواری» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.