زمان مطالعه: 2 دقیقه
معرفی دانشگاه گلستان

معرفی دانشگاه گلستان

معرفی دانشگاه گلستان یکی از دانشگاه های دولتی ایران دانشگاه گلستان یکی از دانشگاه های دولتی ایران است....

معرفی دانشگاه گلستان
معرفی دانشگاه گلستان



معرفی دانشگاه گلستان یکی از دانشگاه های دولتی ایران

دانشگاه گلستان یکی از دانشگاه های دولتی ایران است. دانشگاه گلستان مانند دیگر دانشگاه های دولتی دارای تاریخچه است. تاریخچه دانشگاه گلستان شامل زمان تشکیل و وظایف و فعالیت ها و اهداف دانشگاه گلستان می باشد. اگر می خواهید در مورد دانشگاه گلستان بیشتر بدانید این بخش آسمونی" href="http://asemooni.com">آسمونی را تا پایان مطالعه نمایید چرا که به معرفی دانشگاه گلستان و تاریخچه دانشگاه گلستان و آدرس سایت دانشگاه گلستان می پردازیم.

تاریخچه دانشگاه گلستان

دانشگاه گلستان یک دانشگاه دولتی در شهر گرگان در استان گلستان است. این دانشگاه دارای چهار دانشکده علوم پایه، فنی و مهندسی گرگان، فنی و مهندسی علی آباد و علوم انسانی و حدود 160 نفر هیئت علمی است. بیش از 4000 دانشجو در دانشگاه گلستان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تحصیل و پژوهش مشغولند.

دانشگاه گلستان با جداسازی دانشکده‌های علوم پایه، فنی و مهندسی گرگان، فنی و مهندسی علی آباد و علوم انسانی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال 1387 تأسیس شد.

دانشکده‌های دانشگاه گلستان

دانشگاه گلستان دارای چهار دانشکده است که دو دانشکده علوم پایه و علوم انسانی در سایت اصلی دانشگاه (سایت بهشتی) واقع شده اند. دانشکده فنی و مهندسی گرگان در خیابان غدیر قرار دارد و یک دانشکده فنی و مهندسی هم در شهر علی آباد وجود دارد. البته پردیس جدید دانشگاه در کمربندی جدید گرگان (سرخنکلاته) تقریباً به بهره برداری نهایی رسیده است. بطور کلی دانشگاه گلستان در حال حاضر دارای چهار دانشکده است. دانشکده علوم پایه به ریاست دکتربهنام شفیعی بافتی، دانشکده علوم انسانی به ریاست دکترخدارحم بزی، دانشکده فنی و مهندسی گرگان به ریاست دکترمجید زیارت بان و دانشکده فنی و مهندسی علی آباد به ریاست دکترمرتضی زنگانه.

رشته های دانشگاه گلستان

دانشکده علوم پایه : زیست شناسی جانوری، زیست شناسی گیاهی، آمار، فیزیک، زمین شناسی، ریاضیات و کاربردها، علوم کامپیوتر، شیمی کاربردی

دانشکده علوم انسانی : زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، روابط عمومی، جغرافیا، جامعه شناسی، روابط عمومی علوم ورزشی، مدیریت بازرگانی، حقوق، اقتصاد

دانشکده فنی و مهندسی گرگان : مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی پلیمر، مهندسی عمران، مهندسی صنایع، مهندسی معماری، ارتباط تصویری

دانشکده فنی و مهندسی علی آباد : مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی نقشه برداری

دانشگاه جامع گلستان در سفر اول هیئت دولت به استان گلستان مورد توجه واقع شد و توسط هیئت دولت تصویب و جهت اجرا ابلاغ شد. بر این اساس طی ابلاغیه 12268/22 مورخ 24 آبان 1385 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شماره 18225/22 مورخ 4 دی 1386 با ارتقاء آن به دانشگاه گلستان موافقت گردید. جمشید هومن به عنوان مسئول راه‌اندازی این دانشگاه از جانب وزیر وقت علوم محمدمهدی زاهدی منصوب گردید.

در پی آن با انتصاب دکتر رنجبر طی حکم شماره 5398/ و مورخه 15 تیر 1387 تأسیس و توسعه این دانشگاه عملی گردید. در این راستا طی صورتجلسه‌ای به همین تاریخ و با امضاء خرمشاد معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، رؤسای دو دانشگاه گلستان و علوم کشاورزی و منابع طبیعی، سه دانشکده علوم پایه، علوم انسانی و فنی مهندسی علی‌آباد بدون امکانات فیزیکی، آزمایشگاهی و نیروی انسانی (اداری و هیئت علمی)، به دانشگاه گلستان منتقل و این دانشگاه کار خود را آغاز نمود.

شرح نشان واره دانشگاه گلستان



  • این نشان‌واره سمبلی از فردی در حال خواندن کتاب که نمادی از دانش و علم است.
  • تکرار اِلِمانِ طراحی شده، تداعی‌کننده چند کتاب باز شده، انتشار، ورودی یک مرکز دانشگاهی آموزشی است.
  • فضای منفی داخل آرم تداعی‌کننده ظرف مخصوص جوهر دان که حاکی از نوشتار و علم می‌باشد.
  • شکل دایره نمادی از حرکت و تداوم، حرکت رو به جلو و پیشرفت است.
  • به دلیل اینکه دانشگاه در استان گلستان قرار دارد، در مجموع، طرحی از رشد گیاه در کلیتِ نشان‌واره دیده می‌شود.

مجلات دانشگاه گلستان

هم‌اکنون یک مجله به زبان انگلیسی و دو مجله به زبان فارسی در دانشگاه گلستان منتشر می‌شود.



  • مجله انگلیسی زبان Planta Persica
  • مجله آمایش جغرافیایی فضا
  • مجله مطالعات انتقادی ادبیات

سایت دانشگاه گلستان

www.gu.ac.ir

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «معرفی دانشگاه گلستان» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.