زمان مطالعه: 1 دقیقه
بیوگرافی چارلز گملین

بیوگرافی چارلز گملین

در بین دوندگان بریتانیایی نام چارلز گملین به عنوان اولین دونده بریتانیایی حاضر در المپیک، برای همیشه ماندگار شده است.

زمانی که چارلز هنری استورات گملین در گریشناکار واقع در بنگال هند متولد شد، پدرش به عنوان مبلغ مذهبی در این سرزمین فعالیت می کرد. اما اندکی بعد از تولد چارلز، پدرش به انگلستان بازگشت و به این ترتیب چارلز در مدارس کشور خود به تحصیل پرداخت. بعدها در کالج های ماگدالن و کلبه تحصیل کرد و سرانجام پس از دوران دانشگاه، مدیر مدرسه فرش فیلدز در آکسفورد شد.

گملین یک ورزشکار همه فن حریف بود و در فوتبال و کریکت برای آکسفورد شایر به میدان می رفت. با این حال آنچه نامش را در تاریخ ورزش بریتانیا جاودانه کرد، حضورش در اولین دوره بازیهای المپیک به سال 1896 بود. جایی که چارلز به عنوان نخستین دونده بریتانیایی تاریخ المپیک در این رقابتها حضور یافت.

Charles Gmelin - Wikipedia

در مرحله مقدماتی دوی 100 متر، گملین در گروه خود سوم شد و به این ترتیب شانس حضور در فینال را از دست داد. اما در رقابت مقدماتی دوی 400 متر، عملکرد بهتری داشت و پس از تامس بورک آمریکایی در گروه خود به عنوان دوم دست یافت. به این ترتیب به فینال رسید و در فینال هم زمان 55.6 ثانیه را برجای نهاد. تا مدتها تصور می شد که پس از تامس بورک و هربرت جِیمیسون آمریکایی، عنوان سوم به فریتس هافمن آلمانی رسیده است. اما بعدها تحقیقات مورخان ورزشی نشان داد که عنوان سوم اولین دوی 400 بازیهای المپیک به گملین رسیده است. هرچند که در آن بازیها به نفر سوم جایزه ای داده نمی شد، با این حال نام گملین به عنوان نخستین برنده برنز دوی 400 متر در تاریخ المپیک ثبت شده است.

گملین پس از آن در هیچ المپیکی فرصت حضور پیدا نکرد و سرانجام در سال 1950 در آکسفورد از دنیا رفت.

 

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «بیوگرافی چارلز گملین» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره بیوگرافی چارلز گملین فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.