- آسمونی
- مجله اینترنتی
- هنر
- گرافیک و دیزاین
- انواع تکنیک های ساخت انیمیشن

انواع تکنیک های ساخت انیمیشن
حرفه ساخت انیمیشن در دنیای امروزه بسیار گسترش یافته است و روز به روز در حال پیشرفت است و حرکتی سریع و رو به جلو دارد. آسمونی" href="http://asemooni.com">آسمونی در این بخش به معرفی انواع تکنیک های ساخت انیمیشن می پردازد.
انواع تکنیک های ساخت انیمیشن
تکنیک های ساخت انیمیشن سنتی (دستی)
انیمیشن سنتی یا دستی قدیمی ترین نوع انیمیشن است. در این نوع انیمیشن شما باید فریم به فریم انیمیشن را با دست و بروی کاغذ طراحی کنید. این طرحها روی طلق شیشه ای رسم می شود و از کنار هم قرار گرفتن آنها بروی یک پس زمینه ساخته می شود. معمولا دو فریم از یک تصویر را فیلمبرداری می کنند.
انیمیشن های هفت کوتوله، سفیدبرفی و زیبای خفته با روش اینیشمن سنتی ساخته شده اند.
تکنیک های ساخت انیمیشن کامپیوتری
در انیمیشن دستی باید هزاران هزار فریم بین فریم های کلیدی طراحی می شد که این برای پروژه های بزرگ بسیار دشوار می نمود. بنابراین، زمانی که کامپیوتر ها وارد کار شدند کار را آسان تر کرد. مثال بارز این سبک از انیمیشن سازی، انیمیشن معروف و محبوب میکی موز است.
تکنیک های ساخت انیمیشن دوبعدی دیجیتالی
به کمک انواع تکنیک های دیجیتالی و تنها با طراحی فریم های کلیدی می توان به ساخت انیمیشن های دیجیتالی پرداخت. با استفاده از نرم افزار Adobe Flash می توان انیمیشن های دو بعدی زیبایی ساخت.
تکنیک های ساخت انیمیشن سه بعدی دیجیتالی
در انیمیشن سه بعدی شما قادر به خلق صحنه های واقعی تر و پیچیده تر هستید. به کمک نرم افزار های قدرتمندی مانند مایا، تری دی مکس، سینما فوردی و … مراحل طراحی و ساخت بسیار سریع تر از انیمیشن دو بعدی طی خواهد شد.
نمونه های فراوانی از انیمیشن های سه بعدی وجود دارند که توانسته اند صنعت سینما را متحول کنند و خود باعث تبدیل انیمیشن به یک صنعت جهانی شوند. فهرست مقدس، داستان اسباب بازی های 3، شرک، زوتوپیا و … نمونه های بارزی از این سبک از انیمیشن سازی هستند.
تکنیک های ساخت استاپ موشن
در این روش کافی است شما اشیاء را فریم به فریم حرکت داده و تصاویر را فیلمبرداری کنید. به این ترتیب به نظر می رسد این تصاویر حرکت می کنند.
فیلم های «از مغازه نانوایی لذت ببر» و «خرس عروسکی» جزو اولین استاپ موشن ها هستند.