- آسمونی
- مجله اینترنتی
- ورزشی
- اطلاعات ورزشی
- المپیک 1996 (بخش چهارم)

المپیک 1996 (بخش چهارم)

«دیوید دویله» از فرانسه – سمت راست - با غلبه بر «ارنستو برزِ» اسپانیایی مدال برنز المپیك بارسلون را به طلا تبدیل كرد. او در المپیك سیدنی نیز در سی ویک سالگی از عنوان قهرمانی خود در المپیک 96 دفاع كرد.

«دنگ یاپینگ» از چین در فینال پینگ پنگ و هنگام مسابقه با «جینگ چن» از چین تایپه (تایوان) دیده میشود. «غول كوچك» در دو المپیك بارسلون و آتلانتا برنده چهار طلا و در مسابقات جهانی برنده نُه طلا و پنج نقره گردید!

«آلكساندر پوپوف» پس از هفت دهه اولین شناگری بود كه از عنوان قهرمانی شنای صد متر آزاد دفاع میكرد. هفت دهه قبل از «راكت روسی» این شاهكار را «جانی ویسمولر» انجام داده بود.

«امی فان دیكن» در شنای پنجاه متر آزاد و صد متر پروانه قهرمان المپیك شد. او دو طلا نیز با تیمهای شنای آمریكا كسب كرد تا اولین زن شناگر آمریكایی لقب گیرد كه از یك دوره بازیها چهار مدال طلا كسب كرده است.

پس از دوازده سال از ورود شنای موزون به بازیهای المپیك، این رقابت در آتلانتا به مسابقه تیمی محدود گردید. صحنهای از رقابت شنای موزون را مشاهده میكنید.

«نعیم سلیمان اوغلو» - هركول جیبی - این بار برای كسب عنوان قهرمانی در مجموع به ركورد 335 كیلوگرم دست یافت. این ركورد2.5 كیلوگرم از ركورد«والریوس لئونیدیس» یونانی بیشتر بود.


مایكل جانسون با كفشهای طلایی خود از ابتدای مسابقه دویست متر از رقبا فاصله گرفت و لحظه به لحظه بر سرعت خود افزود ...
