زمان مطالعه: 1 دقیقه
خواندنی های المپیک 1956( بخش اول)

خواندنی های المپیک 1956( بخش اول)

المپیک 1956 یک ویژگی خاص داشت. این المپیک تنها دوره از بازیها بود که در دو کشور برگزار شد. اما کدام کشورها؟

از چپ به راست: فرانسیس ولدون، آلبرت هیل و «لورنس روك» قهرمانان رقابت اسب‌سواری سه روزه المپیك1956 در استكهلم! دلیل برگزاری مسابقه اسب‌سواری در كشور سوئد، قوانین قرنطینه كشور استرالیا بود كه اجازه نمی‌داد اسب از كشورهای خارجی وارد استرالیا شود.

مسابقات المپیك ملبورن توسط «دوك ادینبورو» رسما افتتاح شد. دوك ادینبورو را در روز آغازین در سمت راست «اوری براندج» رئیس آمریكایی IOC مشاهده می‌كنید.
«جان لندی» دونده استرالیایی و امید اول كسب مدال طلای دوی 1500 متر سوگند ورزشكاران را قرائت می‌كند تا مراسم افتتاحیه به لحظات اوج خود نزدیك شود.
قبل از مراسم سوگند، ورزشكاران 67 كشور در برابر جایگاه ویژه رژه رفتند. سال 1956 سالی بود كه جو سیاسی در تمام دنیا متشنج بود. علاقه‌مندان به ورزش امید داشتند كه در مدت زمان برگزاری المپیك نقش سیاست كمرنگ شود.

«ران كلارك» در 19 سالگی، مشعل را به استادیوم آورد و آذرگاه را برافروخت. او بعدها در دوهای استقامت، حد نصاب‌هایی بی‌نظیر از خود به جای نهاد. وی تا سال 1968 در المپیك مسابقه داد.

پوستر مسابقات المپیك ملبورن. این اولین  باری بود كه المپیك در نیمكره جنوبی برگزار می‌شد و با توجه به آن كه فصلها در نیمكره شمالی و جنوبی عكس یكدیگرند، المپیك ملبورن به عنوان آخرین مسابقات ورزش در تقویم آن سال برگزار شد: آغاز سرما در نیمكره شمالی و ابتدای فصلهای گرم در نیمكره جنوبی.

بیست و هشتم نوامبر 1956 «لارس هال» سوئدی كه به عنوان اولین غیرنظامی در هلسینكی فاتح پنج‌گانه مدرن شده بود، در ملبورن از عنوان خود دفاع كرد تا نخستین قهرمانی باشد كه در پنج گانه برنده دو مدال طلا شده است. هال را در‌آخرین لحظه‌های مسابقه مشاهده می‌كنید.

آغاز درخشش هركول قرن بیستم و بهترین پرتابگر دیسك تاریخ «آلفرد اوئرتر» ملقب به «آل». جوان بیست ساله پس از قهرمانی در المپیك گفت: «تا وقتی كه پنج مدال طلا از المپیك كسب كنم، در مسابقات المپیك شركت خواهم كرد!» آیا جوان جاه طلب به آرزوی خود رسید؟!
ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «خواندنی های المپیک 1956( بخش اول)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.