زمان مطالعه: 2 دقیقه
خواندنی های المپیک پاریس- 1924( بخش سوم)

خواندنی های المپیک پاریس- 1924( بخش سوم)

داستان رقابت آبراهامز و «اریك لیدل » در المپیک 1924 توسط «هیو هودسون » به صورت فیلم درآمد و فیلم «ارابه‌های آتش» جایزه اسكار را از آن خود كرد.

در بازیهای 1924 آمریكایی‌ها مجدداً درخشش خود در دو و میدانی را آغاز كردند و در ده ماده صاحب طلا شدند. از جمله طلای مشتركی كه «لی بارنز » و «گلن گراهام » در پرش با نیزه كسب كردند. با این ده طلا، آنان فنلاند را – كه 8 طلا كسب كرد – پشت سر گذاشتند. اما بزرگ‌ترین شگفتی این مسابقات را «هارولد آبراهامز» بریتانیایی آفرید. او كه بعدها مفسر شبكه BBC شد، صدمتر را در 10.6 ثانیه دوید و طلا گرفت. دیگر حماسه آفرینان المپیک پاریس را مشاهده می کنید.

تیم دوی صحرانوردی فنلاند از چپ به راست، سیپیلا، ایروبرگ ، ریتولا و نورمی. با حضور این نوابغ در كنار یكدیگر نباید انتظار داشت كه تیمی دیگر امید كسب مدال طلا را داشته باشد.
دوندگان دوی صدمتر در رقابتی نفس‌گیر از خط پایان عبور می‌كنند تا لحظه‌ای باشكوه در تاریخ المپیك ثبت گردد. شولز آمریكایی(سمت راست) دوّم شد و «پورت» نیوزیلندی (سمت چپ) سوم. سه آمریكایی با نام‌‌های «باومن»، «پادوك» و «مورچیسون» چهارم تا ششم شدند.
«هارولد آبراهامز» دانشجوی انگلیسی دانشگاه كمبریج در اوّلین روز تمرین در استادیوم كلمب پاریس مشاهده می‌شود. آبراهامز در فینال صدمتر ركورد 10.6  ثانیه را بر جای نهاد تا اولین قهرمان اروپایی دوی صد متر لقب گیرد.
«فیربانكز» و «دانیل كینسی» دو تن از اعضای تیم آمریكا در حال صحبت با «چارلز پادوك» دیده می‌شوند. صحبت آن‌‌ها راجع به «كفش‌های میخ‌دار دو و میدانی» می‌باشد.
رقابت دوی 110  متر با مانع به پایان رسیده است. دونده آمریكایی (شماره 223) دستان خود را به آسمان بلند كرده و «سیدنی اتكینسون» از آفریقای جنوبی (پیراهن سیاه) با تمام وجود خود را به سمت جلو خم كرده است.

بیست و دوم  جولای 1924  و اوج رقابت دوی 400  متر امدادی «آلف لیكونی» (شماره 245) میله را از «لورن مورچیسون» گرفته و به سمت خط پایان حركت می‌كند. آمریكا ركورد 41.2   ثانیه را به 41  ثانیه تقلیل داد. ركورد سابق المپیك نیز متعلّق به تیم آمریكا بود.

ورزشگاه كلمب شاهد رقابت دوی 200 متر است و جكسون دی شولز (سمت چپ) پیشاپیش دیگر دوندگان به سوی خط پایان می‌دود. او  در روز 9 جولای، ركورد 200 متر را به 21.3  ثانیه بهبود بخشید.

در المپیك هشتم، قهرمانی دوهای استقامت در انحصار فنلاندی‌‌ها بود. امّا آمریكایی‌‌ها همچنان برتری خود را در دوهای امدادی حفظ كرده بودند. پس از مسابقه 100×4 متر امدادی، دومین قهرمانی نیز در دوی 400×4 متر نصیب آمریكا شد.
«لروی براون» دونده تیم «نیویورك» ای.‌سی. یكی از اعضای تیم پرش ارتفاع ایالات متحده در المپیك در حال پرش از مانع 1.98 متر دیده می‌‌شود. او را در مركز تصویر می‌بینید؟ امّا براون در این پرش ناكام ماند تا با ركورد 1.95 به كار خود خاتمه داده و نایب قهرمان شود.
«داگلاس لوو» بریتانیایی (نفر دوم از چپ) در دوی 800 متر ركورد 4ـ 1:52 دقیقه را بر جای نهاده و با دو دهم ثانیه برتری نسبت به «پل مارتین» سوئیسی (نفر اول از چپ) قهرمان المپیك شده است.
«اریك.اچ. لیدل» قهرمان دوی 400  متر المپیك نیز مثل بسیاری از طلایی‌های المپیك پاریس دانشجو بود. با این تفاوت كه او اصلیتی اسكاتلندی داشت و برای بریتانیا طلا گرفته بود.
ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «خواندنی های المپیک پاریس- 1924( بخش سوم)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.