درج نظر
مطالعه: 2 دقیقه
دوی صحرانوردی اصفهان زیر بارش برف (1337)

دوی صحرانوردی اصفهان زیر بارش برف (1337)

عصر روز پنجشنبه دوم بهمن ماه 1337 در شهر اصفهان برف شدیدی شروع به بارش کرد؛ آن قدر شدید که مسوولان برگزاری مسابقه دوی صحرانوردی به تردید افتادند که مسابقه برگزار شود یا خیر؟

به این ترتیب کمیسیونی با حضور دبیران و اعضای تربیت بدنی در دبیرستان هراتی تشکیل شد و چون حدود 100 نفر آماده حضور در رقابت بودند، قرار شد مسابقه در همان ساعت مشخص شده برگزار شود. اما این افراد چگونه متوجه برگزاری مسابقه شده بودند؟ به شکلی بسیار ساده!

یک روز قبل از مسابقه اتومبیل موسسه کیهان با بلندگو در سراسر اصفهان به اطلاع مردم رسانده بود که مسابقه ای با در مسافت 5 کیلومتر برگزار خواهد شد. به همین خاطر حوالی ساعت 3 بعد از ظهر که قرار بود مسابقه شروع شود، جمعیت زیادی در مسیر خیابان کمال اسماعیل و پهلوی و دور شهر تا کارخانه کوکاکولا اجتماع کرده بودند؛ کارخانه ای که اسپانسر مسابقه بود و محل پایان رقابت نیز به شمار می رفت. کیهان ورزشی درباره مسابقه نوشت:

قهرمانان ساعت 3 از دبیرستان هراتی حرکت کردند...مامورین شهربانی خط سیر دوندگان را با نظم خاصی کنترل نموده بودند و عبور و مرور اتومبیل و دوچرخه سوار متفرقه به کلی قطع شده بود. وقتی که اولین نفر به کارخانه کوکاکولا نزدیک شد جمعیت زیادی که دور و بر کارخانه اجتماع کرده بودند ابراز احساسات شدیدی نمودند. آقای میرزاخانیان از دبیرستان شاه عباس کبیر اولین نفری بود که از ابتدای حرکت قهرمانان تا انتهای مسابقه از سایرین فاصله گرفته و در حدود 200 متر جلوتر از دیگران به کارخانه رسید و سپس به ترتیب آقایان ضرابی از کلوپ دوومیدانی، اخوت از کلوپ دوومیدانی، آقابابایی از دانشسرای مقدماتی، تاکی از دانشسرای مقدماتی، حیدریان از دانشسرای کشاورزی، دهقانی از دانشسرای مقدماتی،  تیموریان از دبیرستان هراتی و جدیدیان از دبیرستان هراتی اولین نفراتی بودند که به مقصد رسیدند. سپس قهرمانان در سالن کارخانه کولاکولا اجتماع نمودند.

آقای ورزنده گفت: به جرات می توانم بگویم مسابقه دو صحرانوردی که امروز برگزار شد از بهترین مسابقاتی بود که تاکنون در اصفهان انجام گرفته است. سپس آقای مهرابی شهردار و آقای مهندس نجفی نایب رئیس انجمن شهر اصفهان جوایزی را که موسسه کوکاکولا تهیه کرده بود از نفر اول تا دهم به قهرمانان دادند و پذیرایی از مدعووین و ورزشکاران و داوران به عمل آمد.

در پایان گزارش مجله، هیات نویسندگان کیهان ورزشی از تمامی عوامل برگزاری مسابقه با ذکر نام آنها تشکر به عمل آورد. حالا که بعد از گذشت بیش از 60 سال فدراسیون دوومیدانی و هیات های استانی از برگزاری چنین مسابقاتی عاجز هستند و به بهانه هایی چون ترافیک و مسائل امنیتی و...تمامی مسابقات دوومیدانی کشور در نقاط دورافتاده و پرت و بدون حضور تماشاگر برگزار می شود، مرور نام تمامی نفراتی که کیهان ورزشی از آنها تقدیر کرد، خالی از لطف نیست:

موسسه کوکاکولا و آقای شکرالله ورزنده مدیر فنی تربیت بدنی، آقای تاکی رئیس اداره تربیت دانش آموزان، آقای دستانپور رئیس فدراسیون دو و سحرانوردی، آقای برجیان دبیر فدراسیون، آقای جلالی دبیر ورزش و اولیای امور دبیرستانها و باشگاههای ورزشی شهرستان اصفهان، همچنین آقای صفا دانش آموز هنرمند دبیرستان صائب و آقای غزالی گوینده رادیو اصفهان که تشریک مساعی لازم را نمودند.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «دوی صحرانوردی اصفهان زیر بارش برف (1337)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.