زمان مطالعه: 1 دقیقه
نخستین تقابل تیمهای ایران و آمریکا (بخش دوم)

نخستین تقابل تیمهای ایران و آمریکا (بخش دوم)

در نخستین سفر نماینده ای از فوتبال آمریکا به ایران. این تیم صاحب یک برد و دو باخت مقابل تیمهای ایرانی شد.

تیم منتخب پنسیلوانیا برای برگزاری نخستین مسابقه خود در ایران به اصفهان رفت. در اصفهان از طرف تربیت بدنی آن شهرستان دسته گلی به سرپرست تیم اهدا گردید و مراسم معرفی به عمل آمد و جمعیت زیادی از مهمانان خود استقبال نمودند. آن گاه در باشگاه افسران ورزشکاران آمریکایی به تیمسار سرتیپ مظهری فرمانده لشگر اصفهان معرفی شدند.

روز بعد از آثار تاریخی اصفهان بازدید نموده و ساعت چهار بعد از ظهر همان روز به داوری آقای ورزنده با تیم اصفهان بازی کردند که نتیجه دو بر صفر به نفع تیم اصفهان پایان یافت و گلدان نقره ای با دسته گل از طرف انجمن تربیت بدنی اصفهان به سرپرست این تیم اهداء گردید. و شب در باشگاه افسران به افتخار این تیم از طرف تیمسار مظهری مجلس جشنی برپا بود و ضمن آن به هر یک از بازیکنان این تیم گلدان نقره ای اهدا کشت.

صبح روز بعد به طرف شیراز پرواز کردند و در فرودگاه شیراز به اعضای فدراسیون فوتبال آن شهرستان معرفی و از طرف انجمن تربیت بدنی دسته گلی تقدیم گردید. آن گاه در فرمانداری شیراز مراسم آشنایی با آقای گلشائیان استاندار شیراز و معاون فرماندهی لشگ به عمل آمد و برای بازدید آثار تاریخی به سمت تخت جمشید حرکت نمودند. روز دوم به آرامگاه حافظ و آن گاه به آرامگاه سعدی رفته و دسته گلی نثار نمودند و در باغ معروف خلیلی هم گردش نموده و از طرف ایشان به صرف چای دعوت شدند. بعد از ظهر آن روز ساعت 4 در زمین فوتبال حاضر شدند و با تیم شیراز مسابقه دادند که نتیجه 3 بر هیچ به نفع تیم آمریکا پایان یافت.

و در پایان بازی از طرف آقای استاندار قاب عکس زیبایی از تمثال اعلیحضرت شاهنشاه به سرپرست تیم اهدا شد. و از طرف سرپرست تیم پنسیلوانیا هم پرچمی یادگاری به رئیس فدراسیون فوتبال شیراز داده شد.

شب همان روز تیمسار سرلشگر معتضدی فرماندهی لشگر فارس مجلس مهمانی در باشگاه افسران به افتخار این تیم برپا کردند.هنگام مراجعت این تیم در فرودگاه شیراز باز هم از طرف تیمسار معتضدی گلدان نقره پر از گل به سرپرست تیم مزبور اهدا شد. و عده زیادی از شخصیت های ورزشی آن شهرستان از مهمانان خود بدرقه نمودند. افراد تیم پس ازمراجعت به تهران عصر روز یکشنبه یازدهم فروردین با تیم تهران مسابقه دادند که نتیجه پنج بر صفر به نفع تیم تهران پایان یافت.

پاورقی:

خوشبختانه روی پیراهن این تیم عبارت پنسیلوانیا کاملا به چشم می آید وگرنه امروز برخی از مجریان تلویزیونی که از امکانات رایگان صدا و سیما برای تحریف تاریخ استفاده می کنند، همزمان در تمامی برنامه های شبکه یک، سه، ورزش و...اعلام می کردند « تیم ملی ایران سابقه برد 5 گله مقابل ایالات متحده را در کارنامه خود دارد!»

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «نخستین تقابل تیمهای ایران و آمریکا (بخش دوم)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.