ثبت نام برای مدل شدن
درج نظر
مطالعه: 1 دقیقه
نخستین تقابل تیمهای ایران و آمریکا (1330)

نخستین تقابل تیمهای ایران و آمریکا (1330)

سابقه رویارویی تیمهای فوتبال ایران و آمریکا به 73 سال قبل بازمی گردد؛ با هم مروری داریم بر سفر نماینده آمریکا به ایران.

برای کشوری که از 9 دهه قبل با خطوط هواپیمایی لوفتهانزا به کشور آلمان پرواز مستقیم داشت و از دهه 20 شمسی پروازهای مستقیم آن به آمریکا روز به روز بیشتر می شد، حضور تیمهای ورزشی اروپایی و آمریکایی در همان ایام چندان مساله غریبی به نظر نمی رسید. تنها چند روز از نایب قهرمانی تیم ملی فوتبال ایران در بازیهای آسیایی 1951 دهلی نو و چند ماه از شگفتی تیم ملی آمریکا در جام جهانی 1950 می گذشت که نماینده ای از این کشور راهی کشورمان شد که سه مسابقه دوستانه با منتخب اصفهان، شیراز و تهران انجام دهد. بقیه اتفاقات را از مجله تربیت بدنی و پیشاهنگی مورخ چهارشنبه چهاردهم فروردین 1330 می خوانیم:

ساعت 3 بعد از ظهر روز جمعه دوم فروردین، تیم فوتبال دانشگاه پنسیلوانیا که قهرمان فوتبال دانشگاههای آمریکا در این سال شناخته شده است، به فرودگاه مهرآباد وارد شد. در فرودگاه تیمسار جهانبانی رئیس انجمن ملی تربیت بدنی، آقای شایسته معاون اداره تربیت بدنی و نیز نمایندگان باشگاههای تهران و دانشگاه و آقای گرنی نماینده فرهنگی آمریکا در ایران با دسته های گل از این تیم استقبال کردند و پس از انجام معرفی، همگی به سمت هتل دربند حرکت نمودند. روز شنبه سوم فروردین افراد این تیم از موزه ایران باستان بازدید نمودند.

و از آنجا به ارامگاه شاهنشاه فقید رفته و دسته گلی قرار دادند. آن گاه به سفارت آمریکا رفته و پس از آن در محل انجمن ملی تربیت بدنی از آنها پذیرایی گردید و از طرف تیمسار جهانبانی به هر کدام یک مدال پرچم ایران داده شد. در این روز پس از آن که افراد تیم بنا به دعوت دانشگاه تهران در مجلس چای شرکت نمودند ابتدا به هتل دربند رفته و آن گاه ساعت 4 بعد از ظهر با هواپیما به سمت اصفهان پرواز و ساعت 5:5 وارد فرودگاه اصفهان گردیدند.

در ادامه درباره بازیهای این تیم بیشتر صحبت خواهیم کرد...

ثبت نام برای مدل شدن ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «نخستین تقابل تیمهای ایران و آمریکا (1330)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.