
لیورپول 4 - 1 کاردیف ؛ جشنواره گل به رهبری مانه
لیورپول عصر امروز در خانه میزبان تیم کاردیف سیتی بود و توانست بازی را با نتیجه 4 بر 1 پیروز شود . به گزارش آسمونی ، تیم لیورپول توانست در ورزشگاه آنفیلد تیم بخت برگشته کاردیف سیتی را در هم بشکند و موقتا به صدر جدول صعود کند .
نیمه اول

بازی در نیمه اول با برتری تیم لیورپول همراه بود . در دقیقه 10 اولین گل بازی توسط محمد صلاح زده شد تا تیم کاردیف انتظار یک بازی معمولی را نداشته باشد . ارسال توپ بر روی دروازه از سمت راست با دخالت مدافعین کاردیف به طور ناقص برگشت داده شد و به مانه رسید ، مانه نیز با یک چرخش سعی داشت دروازه را بازکند که ضربه اش به مدافع روبرویش برخورد کرد و محمد صلاح خود را به توپ رساند و دروازه را باز کرد . در دقیقه 12 دوباره روی سانتر زیبای صلاح تیم لیورپول می توانست به گل دوم برسد که ضربه سر فنی فن دایک به تیرک عمودی دروازه برخورد کرد . در قیقه 15 باز هم محمد صلاح روی فرار سرعتی خود با گلر تیم کاردیف تک به تک شد که اتریج واکنش مناسبی انجام داد و مانع از گلزنی محمد صلاح شد . بازی بعد از دقیقه 15 کمی از تب و تاب افتاد و حملات لیورپول قدرت و دقت کافی را نداشت . در دقیقه 1+45 ، سانتر مورنو به لالانا رسید و او نیز با یک ضربه سر شیرجه ای قصد در باز کردن دروازه داشت که موریسون توپ را از روی خط دروازه با سر برگشت داد تا بازی با همان نتیجه 1 بر صفر در نیمه اول به پایان برسد .
نیمه دوم
در نیمه دوم روی اولین حمله بازی برای تیم کاردیف این تیم به گل رسید ولی داور آفساید اعلام کرد . در دقیقه 52 ارسال ضربه آزاد به داخل محوطه با ضربه سر موریسون همراه شد ولی مدافعین تیم لیوپول در آفساید گیری موفق عمل کردند و گل مردود اعلام شد .

گل دوم لیورپول در دقیقه 65 به ثمر رسید . سادیو مانه درون محوطه جریمه پا به دوپ شد و بعد از جا گذاشتن دو مدافع پیش رو اقدام به شوت زنی کرد و توانست دروازه تیم کاردیف را باز کند . تیم کاردیف بعد از دریافت دومین گل کمی جلو کشید و توانست روی جدی ترین حمله خودش به گل برسد . در دقیقه 76 و روی یک شروع مجدد ، سانتر زمینی هویلت پس از برخورد به فن دایک تغییر جهت داد و به پترسون رسید و او هم توانست توپ را از بین پاهای آلیسون وارد دروازه کند . گل سوم لیورپول در دقیقه 84 و توسط شکیری به ثمر رسید . پاس عالی عرضی صلاح به شکیری رسید و او نیز با یک سر توپ به موقع مدافع را از پیش روی برداشت و با یک ضربه فنی دروازه را به زیبایی باز کرد .

گل چهارم لیورپول نماد کامل زیبایی بود . در دقیقه 86 روی فرار عالی سانه و پاس فوق العاده صلاح برای این بازیکن ، سانه با یک چیپ زیبا و تماشایی توانست دروازه کاردیف را برای بار چهارم باز کند تا برای چندین ساعت هم که شده تیم لیورپول به صدر جدول لیگ جزیره برود .