کد مطلب:  28854 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
قتل جوان ایرانی به دست نیروهای پلیس آمریکا

قتل جوان ایرانی به دست نیروهای پلیس آمریکا

به گزارش آسمونی:جوانی ایرانی - آمریکایی که در ویرجینیا از ناحیه سر هدف سه گلوله پلیس آمریکا قرار گرفته...
زمان مطالعه: 1 دقیقه
قتل جوان ایرانی به دست نیروهای پلیس آمریکا
قتل جوان ایرانی به دست نیروهای پلیس آمریکا


به گزارش آسمونی:جوانی ایرانی - آمریکایی که در ویرجینیا از ناحیه سر هدف سه گلوله پلیس آمریکا قرار گرفته بود، دوشنبه شب در بیمارستان جان باخت. به گزارش واشنگتن پست، خانواده این فرد که بیژن قیصر نام دارد در بیانیه ای اعلام کردند که فرزندشان هنگام هدف قرار گرفتن مسلح نبوده و اصولا با خود اسلحه حمل نمی کرده است.

اف بی ای روز سه شنبه مرگ این جوان را که حسابدار شرکت پدرش بوده تائید کرد. شاهدان عینی گفته اند دو افسر پلیس با شلیک سه گلوله به سر این فرد وی را از پای در آورده اند.

پلیس آمریکا مدعی است که هنگام حادثه خودروی وی به دلیل دخیل بودن در یک سانحه رانندگی توسط پلیس آمریکا مورد تعقیب قرار گرفته و به دلیل عدم توقف هدف شلیک پلیس قرار گرفته است.  با این حال پلیس آمریکا جزئیات تصادف و نام افسری که شلیک کرده است را اعلام نکرده است.

قیصر به بیمارستان منتقل شده اما 10 روز از بعد از این حادثه به دلیل شدت جراحات جان سپرده است.

منبع: العالم
: برای دریافت مشاوره درباره قتل جوان ایرانی به دست نیروهای پلیس آمریکا فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «قتل جوان ایرانی به دست نیروهای پلیس آمریکا» در کادر زیر بنویسید :
4 + 9 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید