زمان مطالعه: 2 دقیقه
اشتباهاتی بزرگ که در شبکه های اجتماعی نباید مرتکب شوید

اشتباهاتی بزرگ که در شبکه های اجتماعی نباید مرتکب شوید

هر آنچه که در محیط مجازی انجام می‌دهید، می‌نویسید و یا منتشر می‌کنید می‌تواند مدرک قابل استنادی باشد که در دادگاه بر علیه خودتان بکار گرفته شود.

اشتباه مدیریت کردن شبکه اجتماعی

هر آنچه که در محیط مجازی انجام می‌دهید، می‌نویسید و یا منتشر می‌کنید می‌تواند مدرک قابل استنادی باشد که در دادگاه بر علیه خودتان بکار گرفته شود. باور نمی‌کنید؟پس باید به حضورتان برسانیم که از سال 2010 تاکنون شواهد موجود در رسانه‌های اجتماعی چون فیس‌بوک، گوگل پلاس، توییتر و غیره در بیش از 700 دعوای حقوقی استفاده شده‌اند.

نکته: شاید برایتان جالب باشد بدانید که در 20 درصد از دادگاه‌های طلاق که در خاک ایالات متحده امریکا برگزار می‌شود، حقایق موجود در حساب کاربری افراد در سایت فیس‌بوک مورد استناد قضات قرار می‌گیرد.در ادامه 5 اشتباه بزرگ و رایج که بسیاری در فضای آنلاین و مجازی مرتکب آنها می شویم را در این بخش از آسمونی بررسی می‌کنیم.

جمع دوستانه خود را در بوق و کرنا نکنید

بهتر است هرگز تصاویر حضور خود در تجمعات خصوصی را در اینترنت و بالاخص شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک منتشر نکنید.

تمام اتفاقات زندگیتان را به اشتراک نگذارید

لارا بایز، یک ماه پس از تصادف رانندگی که منجر به کشته شدن دو تن از مسافران خودروی وی شد، به تحمل دو سال زندان برای رانندگی در حالت مستی محکوم گردید. ماجرا از آنجا آغاز شد که لارای 22 ساله پس از جشن و پایکوبی و مصرف نوشیدنی‌های الکلی تصمیم می گیرد دو تن از دوستان خود را با خودرو به منزشان برساند که در همان حال، تصادفی کرده و آنها جان می‌بازند. مدتی پس از این حادثه دادستان شهر، تصاویر مستی وی را در صفحه شخصیش در سایت MySpace یافته و او را به دادگاه فرا می‌خواند.

تصاویر پایکوبی تان را هرگز منتشر نکنید!

دوروتی مک گوآرک که در یک حادثه رانندگی معلول شده بود؛ از سوی دادگاه مقرری ماهیانه 850 دلاری دریافت می کرد. وی که در جزیره استیتن روزگار می‌گذراند، تحت مراقبت‌های دکتر فیزیوتراپ به تمرینات میان تنه می‌پرداخت، پس از گذشت مدتی و کسب موفقیت در انجام این تمرینات، از فرط خوشحالی تصاویر پایکوبی خود را در وبلاگ شخصی‌اش منتشر نمود، غافل از اینکه نظر قاضی دادگاه هیچ قرابتی با تحسین و تمجید دکتر، خدمه بیمارستان و دوستان ندارد، به نحوی که دیگر خبری از این مقرری اندک نیز نخواهد بود.

مراوده خودمانی ممنوع

حتی اگر اپراتور موبایلی که استفاده می کنید، پیامک های ارسالی و دریافتی شما را بعد از چند روز از بانک اطلاعاتی خود پاک کند - که البته چندان هم محتمل نیست - حافظه گوشی همراهتان قابل استناد ترین مدرکی است که می تواند شما را در دادگاه به زانو درآورد.

توییت یا تگ کردن تصاویر شخصی دوستان

ارسال تصاویر شخصی اعضای حزب سیاسی آن هم از طریق اینترنت به دوستان وییتری تان به هیچ وجه عاقلانه به نظر نمی رسد! اگر قبول ندارید می توانید از آنتونی وینر؛ عضو سابق حزب جمهوریخواه بپرسید! حقیقت آن است که انجام یک کار جسورانه که با قوانین هم مغایرت دارد، به هیچ وجه ارزش یک توییت 140 کاراکتری و از دست دادن شغلتان را ندارد، اتفاقی که برای افراد زیادی در شش سال گذشته رخ داده است و لوئیس پاگون نیز جزو آنهاست. وی که سابقاً پلیس شهر فورت لادردیل بود، هفته گذشته به دلیل ارسال تصاویر اهانت آمیز و غیر انسانی به 84 تن از دوستان توئیتری اش از کار برکنار شد.
ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «اشتباهاتی بزرگ که در شبکه های اجتماعی نباید مرتکب شوید» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره اشتباهاتی بزرگ که در شبکه های اجتماعی نباید مرتکب شوید فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.