کد مطلب:  9487 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
25 اسفند؛ بمباران شیمیایی حلبچه توسط صدام

25 اسفند؛ بمباران شیمیایی حلبچه توسط صدام

آسمونی : بمباران شیمیایی حلبچه در 25 اسفند 1366 توسط حکومت بعث عراق صورت گرفت. این بمباران بخشی از عملیات...
زمان مطالعه: 1 دقیقه

بمباران شیمیایی حلبچه در 25 اسفند 1366 توسط حکومت بعث عراق صورت گرفت. این بمباران بخشی از عملیات گسترده‌ای به‌نام عملیات انفال بود که بر ضد ساکنان مناطق کردنشین عراق انجام گرفت.

در پی عملیات والفجر 10 توسط ایران و تصرف بخش‌هایی از کردستان عراق در اواخر سال 1366 که منجر به استقبال مردم این مناطق از نیروهای ایرانی شد، صدام حسین به پسرعمویش علی حسن المجید معروف به علی شیمیایی، دستور بمباران شیمیایی این مناطق را داد.

حضور خبرنگاران و گزارشگران خارجی در حلبچه
حضور خبرنگاران و گزارشگران خارجی در حلبچه

 

: در پی این حمله حدود پنج هزار تن از مردم حلبچه که غیر نظامی بودند کشته شدند.

حملهٔ شیمیایی به حلبچه که به کشتار حلبچه یا جمعهٔ خونین نیز شناخته می‌شود، یک نسل‌کشی مردم کرد بود که در 16 مارس 1988 به وسیلهٔ بمباران شیمایی توسط نیروهای دولتی عراقی در شهر حلبچهٔ کردستان عراق در طی روزهای پایانی جنگ ایران و عراق روی داد.

: برای دریافت مشاوره درباره 25 اسفند؛ بمباران شیمیایی حلبچه توسط صدام فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «25 اسفند؛ بمباران شیمیایی حلبچه توسط صدام» در کادر زیر بنویسید :
4 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید