
کاشت مو به روش سلول های بنیادی
در روش کاشت مو به روش سلول های بنیادی کل تارهای مو برداشته نمی شود بلکه چندتا از سلولهای ریشه مو را در همان ناحیه باقی می گذارند تا باعث تحریک و رشد مجدد موها شود. آسمونی در این بخش در مورد روش کاشت مو با استفاده از سلول های بنیادی مطالب مفیدی آماده کرده است که در ادامه می خوانید.
از آنجایی که تنها یک قسمت از تار مو و سلول ریشه آن برداشته می شود، سلول های ریشه ای کاشت شده و باقی مانده ظرف چندین هفته باعث تحریک و رشد موهای جدید می شود که ای موهای جدید از نظر کیفیت دقیقا مشابه موهای اصلی هستند. نتیجه نهایی عمل بعد از 9 ماه مشخص می شود.
کاشت مو به روش سلول های بنیادی چگونه عمل می کند؟
بر اساس تحقیقات انجام ، با کاشت تنها یک بخش از سلول های ریشه مو (به جای کل تار مو) میتوان چندین موی جدید ایجاد کرد. این کار در رشد موهای جدید در هر دو ناحیه دهنده و گیرنده نتیجه می دهد.در روش کاشت مو به روش سلول های بنیادی (کاشت سلول ریشه مو) بطور هوشمندانه از سلولهای ریشه مو استفاده می شود که با یک وسیله پزشکی مجهز باهم جفت شده است و همین کار، زیست پذیری گرفت های کاشته شده را تضمین می کند و باعث رشد بیشتر سلول های ریشه ای می شود. این دو عامل برای کسب نتیجه مطلوب ضروری است و همین ویژگی است که کاشت مو به روش سلول های بنیادی را منحصر بفرد کرده است. پزشک می تواند با استفاده از گرفت های کوچکتر در این روش، یک خط موی طبیعی ایجاد کند.
در این روش هم در محل دهنده مو و هم در محل گیرنده مو زخم های زیادی ایجاد می شود چون گرفت های مربعی شکل در گودالهای دایره ای شکل کاشته می شود و همین امر باعث تشکیل بافتهای زخم شده می شود. این زخم های آشکار و چندش آور بزرگترین عیب این روش است که بسیار دردناک نیز می باشد.
کاشت مو به روش SUT چیست؟
جدیدترین و موفق ترین روش کاشت مو که تا کنون معرفی و در حال اجرا می باشد کاشت مو به روش sut نام دارد که در این روش کاشت مو تا 14000 تار مو را در یک جلسه می توان کاشت و اینکه برداشت در این روش با دستگاه انجام می شود در کاشت مو به روش sut از سوزن های برش لیزری استفاه می شود که این سوزن های منحصر به فرد کار برداشت مو را بسیار طبیعی کرده به طوریکه پس از کاشت مو هیچکسی نمی تواند متوجه کاشت موی شما شود از دیگر مزیت های این روش می توان به مرحله های حساس از برداشت تا نگهداری و از نگهداری تا کاشت اشاره کرد که در هیچکدام از دو روش قبلی به این موضوع توجه خاصی نشده بود موردی که این روش را با روش های قبلی متفاوت ساخته نداشتن دوران نقاهت در پس از کاشت مو می باشد.