کد مطلب:  45843 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
از مهرماه حق التدریس معلمان ماهانه واریز می شود

از مهرماه حق التدریس معلمان ماهانه واریز می شود

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این‌که آیا نباید حق‌التدریس‌ معلمان به‌صورت ماهانه واریز می‌شد تا شاهد بروز معوقات هفت‌ماهه در پرداخت نباشیم؟ گفت: بند کاف تبصره 12 قانون بودجه از ابتدای سال 98 اجرایی است و با آغاز سال تحصیلی از مهر، حق‌التدریس‌ها را نیز ماهانه پرداخت می‌کنیم.
زمان مطالعه: 1 دقیقه
از مهرماه حق التدریس معلمان ماهانه واریز می شود
از مهرماه حق التدریس معلمان ماهانه واریز می شود
از مهرماه حق التدریس معلمان ماهانه واریز می شود - From Mehr teachers' tuition fees are paid monthly

به گزارش آسمونی : علی اللهیار ترکمن درباره حق‌التدریس معلمان که چندماهی است پرداخت آن به تعویق افتاده توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: مطالباتی داریم که از سال 97 منتقل شده است که ریز محاسبه و به سازمان برنامه و بودجه منتقل شده است و در حال رایزنی و پیگیری هستیم که بودجه آن زودتر تخصیص یابد.



وی افزود: حق با معلمان است؛ ولی به دلیل محدودیت‌های مالی و شرایط خاص بودجه‌ای دولت این اتفاق افتاده است، اما مطمئن باشند ما پیگیر هستیم. درباره مبلغ و میزان این معوقات نیز قول داده بودم که مصاحبه‌ای با رسانه‌ها نداشته باشم؛ مگر بعد از واریز نهایی و تسویه معوقات باشد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا نباید حق‌التدریس‌ها به صورت ماهانه واریز می‌شد؟ گفت: بند کاف تبصره 12 قانون بودجه از ابتدای سال 98 اجرایی است و با شروع سال تحصیل از مهرماه حق التدریس‌ها را نیز ماهانه پرداخت می‌کنیم.

اللهیار ترکمن با تاکید بر اینکه باید یکبار برای همیشه موارد معوقه حقوق فرهنگیان چه پرسنلی و چه غیرپرسنلی را شفاف و منظم کنیم و برای آن یک برنامه مالی و زمانی منظم داشته باشیم عنوان کرد: از پاییز سال 97 امکانی برای ثبت بدهی‌ها در سامانه‌ای در وزارت اقتصاد فراهم شد و تمام معوقات را در آن سامانه ثبت کردیم که البته قبل از حسابرسی توسط وزارت اقتصاد فرایند پرداخت آن می‌تواند از سوی سازمان برنامه شروع شود.

وی درباره معوقات 10 هزار میلیاردی آموزش و پرورش گفت که 10 هزار میلیارد تومان تمام معوقات انباشته سال‌های گذشته ماست که در سامانه گفته شده ثبت شده و در حال ورود به فرایند حسابرسی است، اکنون مطالبات منتقل شده از سال 97 برای ما بسیار مهم و در اولویت است و پرداخت کامل مطالبات همگی به توان خزانه در پرداخت منابع ریالی بستگی دارد.

: برای دریافت مشاوره درباره از مهرماه حق التدریس معلمان ماهانه واریز می شود فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «از مهرماه حق التدریس معلمان ماهانه واریز می شود» در کادر زیر بنویسید :
5 + 9 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید