
جزئیات شهادت دو محیط بان زنجانی توسط شکارچیان
متاسفانه باز هم خبری از شهادت محیط بانان منتشر شده است.
دو محیط بان استان زنجان به شهادت رسیدند.
آسمونی: عصر روز 16 فروردین 2 تن از محیط بانان زنجانی بر اثر درگیری با شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده "فیله خاصه" در شمالغربی استان زنجان به شهادت رسیدند.
میکائیل هاشمی و مهدی مجلل، دو محیط بان شهیدی هستند که توسط شکارچیان به شهادت رسیدند.
سرهنگ جمشید محبت خانی فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست، در تشریح جزئیات بیشتری از شهادت این دو محیطبان اظهار کرد: متاسفانه عصر 16 فروردین بر اثر تعقیب و گریز بین افراد ناشناس و محیطبانان که در تعقیب یک خودروی نیسان در منطقه حفاظت شده "فیله خاصه" استان زنجان بودند، دو تن از محیطبانان ایثارگر به نامهای مهدی مجلل و میکاییل هاشمی بر اثر اصابت گلوله سلاح جنگی، به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
در این زمینه جعفر رحمتی رئیس پلیس آگاهی استان زنجان، اظهار داشت: عصر 16 فروردین تعدادی شکارچی توسط محیط بانان زحمتکش ادارهکل محیط زیست استان دستگیر شدند ولی متاسفانه حین دستگیری درگیری شدیدی بین این دو گروه رخ داد و متاسفانه شکارچیان توانستند این دو محیط بان را به شهادت برسانند.
وی افزود: تاکنون یکی از شکارچیان توسط پلیس دستگیر شده و تلاش برای دستگیری شکارچیان دیگر ادامه دارد؛ امیدواریم هرچه زودتر این شکارچیان را دستگیر کنیم.
همچنین محمد مرشدی مسئول روابط عمومی ادارهکل محیط زیست استان زنجان به نام شهدای محیط بان اشاره کرد و گفت: آقای میکائیل هاشمی متولد 1358 و آقای مهدی مجلل متولد 1366 دو محیط بان شهیدی هستند که توسط شکارچیان به شهادت رسیدند.