زمان مطالعه: 2 دقیقه
درست کردن آتش در باد، باران و برف

درست کردن آتش در باد، باران و برف

بیشتر وقت ها مثل باریدن باران، برف و یا وزش باد های شدید ما بیشتر از همیشه به آتش احتیاج داریم و روشن کردن...

بیشتر وقت ها مثل باریدن باران، برف و یا وزش باد های شدید ما بیشتر از همیشه به آتش احتیاج داریم و روشن کردن آتش، دقیقا در همین مواقع خیلی سخت میشود. اما آتش درست کردن یک اصل بقا در کمپینگ به حساب میاید. ما در شرایط سخت به یک آتش درست و حسابی احتیاج داریم که با روش های قدیمی روشن نمی شود. راز یک آتش گرم این است که آن را از بیرون به داخل بسازیم.
امروز در این مطلب آسمونی یاد می گیریم که چطور در شرایط سخت آتش درست کنیم.

شروع بزرگ

قدم اول جمع آوری سوخته. این کار شما را گرم می کند و باعث می شود در مرحله بعد دست های ثابتی داشته باشید و بتوانید کارتان را درست انجام دهید.

سوخت چقدر باشد؟

به اندازه ی روشن نگه داشتن آتش در طول شب. یک پشته هیزم می تواند کافی باشد و میشود که با قطعه قطعه کردن یک درخت مرده با تبر، هیزمی که لازم دارید را تامین کنید. بدون تبریا اره برای قطعه قطعه کردن هیزم ها کارتان یک مقداری سخت میشود، اما نشدنی نیست.

نکته :

موقع جمع آوری هیزم از دستکش هایی از جنس پشم گوسفند و جانوران دیگه استفاده نکنید چون به انگشتانتون آسیب می رساند.

رسیدن به مرکز

برای سوخت آتش میتوانید به راحتی شاخه های خشکی که پای درختای کاج و صنوبر وجود دارد را جمع آوری کنید. این شاخه ها خشک باقی ماندن چون شاخه های درخت مثل پوشش جلوی خیس شدن آن هارا گرفتند، اما اگر زمانی این شاخه ها هم خشک نبودند تنها جایی که می توانیند چوب خشک پیدا کنید قسمت درونی درخت های خشک شده و الوار های بزرگه که به وسیله اره یا تبر و تکه تکه کردن تنه به چوب های خشک داخلی با ضخامت های متفاوت می رسیم.

نکته:

در صورت نداشتن تبر، از چاقو برای شکاف دادن استفاده کنید به این صورت که یک سری شکاف در جهت ترک های موجود به وجود بیارید و با این کار به غشای داخلی و چوب خشک برسید.

مسائل کوچکتر

موقع بارش برف وقتی برای پیدا کردن هیزم و شاخه های خشک وجود ندارد. اینجور موقع ها سعی کنید آتش زن به همراه داشته باشید.

گلوله های نخی یا پنبه ای آغشته به مواد نفتی می تواند آتش زن خوبی باشد. می توانید از تراشه پوست درخت، دسته ای از برگهای درخت های سوزنی مثل کاج و یا شاخه ای باریکی استفاده کنید و فیتیله (آتش زنه) را روش بگذارید.

مخروطی از شاخه ها و بته های خشک اطراف آتش زن درست کنید ضخامت شاخه های اطراف این مخروط بهتره از خیلی باریک شروع بشود و تا به اندازه ضخامت انگشت شصت ادامه داشته باشد .

نکته :

برای اطمینان بیشتر بهتره از چوبهای کاجی که با صمغ پوشیده شدن و به ضخامت انگشت هستند استفاده کنید، چون صمغ باعث میشود جرقه زدن در هوای مرطوب راحت تر بشود.

روشن کردن

بهتره کبریت های ضد بادی که به واکنش های شیمیایی برای روشن شدن آتش نیاز دارند رو فراموش کنید.

باریکه های چوبی که آغشته به صمغ رو فراموش نکنید. بهترین چیزی که در هوای بد می توانید برای روشن کردن آتش از آن استفاده کنید فندک های اتمیه (بوتان) که شعله های بلند و قوی تولید می کند و فلزی که در اون جرقه تولید می کند می تواند جرقه بزرگ و خوبی را درست کند.

وقتی شما مخروطی از هیزم داشتید سعی کنید با حرکت دادن قسمت هایی که آتش در آن روشنه جای بیشتری برای قرار دادن هیزم های تازه تر فراهم کنید. یک آتش گرم باید طولی نزدیک به اندازه بدنتون داشته باشد و در پشتش دیواره ای مثل سنگ قرار داشته باشد که بتواند حرارت را به سمت شما منعکس کند.

وقتی که آتش را به خوبی مستقر کردید، چندتا گیاه یا چوب سرزنده و سبز تر هم به آتش اضافه کنید چون به نسبت چوب های خشک با درجه حرارتی کمتری می سوزند، ولی برای مدت بیشتری باقی می ماند، که این میتواند شما را مطمئن کند یک شب زیر نور ماه می توانید گرم بمانید.

نظر خود را درباره «درست کردن آتش در باد، باران و برف» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره درست کردن آتش در باد، باران و برف فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.